Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció primera. Nomenaments, situacions i incidències

AJUNTAMENT DE CAMPANET

Núm. 223641
Nomenament personal funcionari Policia Local de l’Ajuntament de Campanet

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

En data 27 de febrer de 2024, davant el batle de l'Ajuntament, Guillem Rosselló Alcina, assistit de la secretaria accidental de la Corporació, Maria Pons Bennasar, compareix el Sr. Daniel Vilches Molina, amb DNI: 4***65**N, el qual ha finalitzat el Curs Bàsic 44è de L'EBAP i el corresponent període de pràctiques a l'Ajuntament, per accedir a la categoria de Policia Local, conformement Resolució de l'Escola Balear d'Administració Pública; i amb adscripció a aquest Ajuntament.

S'identifica el compareixent i manifesta la seva voluntat de prendre possessió del lloc de feina, estant dins el termini assenyalat reglamentàriament.

Prèvia promesa d'acatament a la Constitució (RD 707/1979), el Batle li dóna possessió del seu càrrec, donant per acabat l'acte.

I per a constància de quant antecedeix s'estén la present acta que subscriuen els assistents i la certifica la Secretària accidental.

El que es fa públic en compliment del que estableix l'article 62 del RDL 5/2015, de 30 octubre, pel qual s'aprova el text refós de la Llei de l'Estatut Bàsic de l'Empleat públic.

 

Document signat electrònicament (10 d'abril de 2024)

La secretària accidental Maria Pons Bennasar