Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

CONSELLERIA D'EMPRESA, OCUPACIÓ I ENERGIA

Núm. 231660
Requeriment de documentació complementària en el tràmit de subvencions MOVES III

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

1. El 3 de juliol de 2021, es va publicar la convocatòria pública de subvencions per a actuacions de suport a la mobilitat elèctrica (Programa MOVES III) mitjançant la Resolució del conseller de Transició Energètica, Sectors Productius i Memòria Democràtica de 28 de juny de 2021.

2. Els serveis tècnics de la Direcció General d'Economia Circular. Transició Energètica i Canvi Climàtic han examinat les sol·licituds i han detectat que manca una sèrie de documentació en els expedients,  la qual es detalla a la taula següent,  i que l'interessat ha d'aportar, d'acord amb l'apartat setè de la resolució de la convocatòria de referència.

Expedient

Sol·licitant

NIF

Anomalies

MOVESIII-2930/2021

SASTRE JANER, PEDRO

***1214**

En el document 1 el núm de compte bancari no coincideix amb el del tràmit telemàtic. Aclarir quin és el correcte., En el document 5 falta la firma del sol·licitant. Cal emplenar les dades de l'empresa instal·ladora.

MOVESIII-4900/2021

MOREY PALLICER, VICENTE

***7615**

Cal presentar el pressupost a nom de la persona sol·licitant de l'ajut.

MOVESIII-4901/2021

DA SILVA, JOHN MANUEL

***9922**

En el document 1 la firma no és vàlida, es tracta d'una imatge inserida, La firma del sol·licitant no és vàlida. En el document 6 la firma no és vàlida, es tracta d'una imatge inserida. En el document 7 la firma no és vàlida, es tracta d'una imatge inserida. En el document 8 la firma no és vàlida, es tracta d'una imatge inserida.

MOVESIII-4903/2021

BASTÍAS SARMIENTO, ELENA

***1830**

Falta document 7, declaració principis PRTR. Falta document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

MOVESIII-4904/2021

LLABRÉS DROVER, XAVIER

***4435**

En el document 1 falta la firma del sol·licitant, Falta còpia DNI. Cal aportar el pressupost/factura del vehicle que es vol adquirir, el qual ha d'incorporar el descompte obligatori d'almenys 1000 € abans de l'aplicació de l'IVA, i el concepte d'aquest ha d'especificar "Programa Moves III". Falta document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient. Falta document 7, declaració principis PRTR. Falta document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

MOVESIII-4905/2021

CRUZ LLADÓ, JORDI

***0757**

El pressupost/factura del del vehicle que es vol adquirir ha d'incorporar el descompte obligatori d'almenys 1000 € abans de l'aplicació de l'IVA, i el concepte d'aquest ha d'especificar "Programa Moves III".

MOVESIII-4906/2021

PONS ORFILA, JUAN

***9965**

En el document 1 s'indica que té activitat mercantil i comercial, però que no és autònom. Al tractar-se d'un vehicle de demostració, cal presentar el permís de circulació a nom del concessionari, punt de venda o fabricant/importador que ha realitzat la venda del vehicle al beneficiari de l'ajut.

MOVESIII-4907/2021

DELGADO PAREDES, YOLANDA

***5638**

És necessari aportar el document normalitzat 1 de la sol·licitud de subvenció, degudament emplenat i signat. És necessari presentar el DNI del sol·licitant. Cal aportar el pressupost/factura del vehicle que es vol adquirir, el qual ha d'incorporar el descompte obligatori d'almenys 1000 € abans de l'aplicació de l'IVA, i el concepte d'aquest ha d'especificar "Programa Moves III". Cal aportar permís de circulació del vehicle a desballestar. Cal aportar el darrer rebut de l'impost de vehicles de tracció mecànica del vehicle per desballestar. Falta document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient. Falta document 7, declaració principis PRTR. Falta document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

MOVESIII-4908/2021

TORRINGEN, JOHANNES JOACHIM

***3621**

Cal presentar el model 1 de sol·licitud signat per la persona sol·licitant. Cal indicar al document 5 el número RII de l'empresa instal·ladora. Falta document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient. Falta document 7, declaració principis PRTR. Falta document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

MOVESIII-4909/2021

FERRER MOREY, PAU

***2466**

És necessari aportar el document normalitzat 1 de la sol·licitud de subvenció, degudament emplenat i signat. Cal presentar el document 5 signat pel sol·licitant i signat segellat per l'empresa instal·ladora. Falta document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient. Falta document 7, declaració principis PRTR. Falta document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

MOVESIII-4910/2021

FRANCOSO LOPEZ, FRANCISCO JAVIER

***2756**

Cal aportar el document 1 de sol·licitud degudament emplenat i signat pel sol·licitant. Manca omplir les dades bancaries a la sol·licitud. Falta document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient. Falta document 7, declaració principis PRTR. Falta document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

MOVESIII-4911/2021

AVIS ALQUILE UN COCHE, S.A.

***1527**

Falta CIF de l'empresa. Segons la memòria tècnica aportada es tracta de 3 equips de recàrrega i no 6 com indica el document 5.

MOVESIII-4912/2021

PANADES NIETO, ALEKSANDRA

***9377**

En el document 1 cal emplenar degudament les dades específiques del sol·licitant. Cal aportar còpia DNI actualitzat

MOVESIII-4914/2021

REMO SUSTAINABLE MOBILITY, S.L

***7456**

Falta CIF de l'empresa, Cal aportar els 3 pressuposts. Per imports superiors a 40.000€ + IVA, és necessari la presentació de dues ofertes econòmiques addicionals a la instal·lació de la infraestructura de recàrrega.    

 

Cal aportar tots els pressupostos, inclosos el nou subministrament, vinilat i plataforma de gestió. En el document 5 falta emplenar les dades de l'empresa instal·ladora, falta el nº RII i falta la firma de l'empresa instal·ladora. En el document 8 falta la firma del representant legal de l'empresa.

MOVESIII-4918/2021

ENDESA MOBILITY, S.L

***6095**

Falta CIF de l'empresa. Falta còpia DNI del representant legal de l'empresa

MOVESIII-4920/2021

MARCHENA BONED, MANUEL

***4708**

En el document 1 cal indicar si té activitat mercantil i comercial. Cal aportar el pressupost/factura del vehicle que es vol adquirir, el qual ha d'incorporar el descompte obligatori d'almenys 1000 € abans de l'aplicació de l'IVA, i el concepte d'aquest ha d'especificar "Programa Moves III". Falta document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient. Falta document 7, declaració principis PRTR. Falta document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

MOVESIII-4921/2021

LLULL FIOL, BARBARA

***8477**

És necessari aportar el document normalitzat 1 de la sol·licitud de subvenció, degudament emplenat i signat. Cal aportar còpia del DNI. Cal aportar el pressupost/factura del vehicle que es vol adquirir, el qual ha d'incorporar el descompte obligatori d'almenys 1000 € abans de l'aplicació de l'IVA, i el concepte d'aquest ha d'especificar "Programa Moves III". És necessari presentar la fotocòpia del permís de circulació del vehicle desballestat. Cal aportar el darrer rebut de pagament de l'impost de vehicles de tracció mecànica del vehicle per desballestar. Falta document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient. Falta document 7, declaració principis PRTR. Falta document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques. (La resolució d'imatge dels documents presentats és molt baixa i són il·legibles)

MOVESIII-4922/2021

LINDECK HERAS, MARCOS ALEXANDER

***4165**

Cal aportar còpia del DNI completa (no apareix el núm. de DNI). En el document 5 falta el núm RII. Falta document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient.. Falta document 7, declaració principis PRTR. Falta document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

MOVESIII-4923/2021

TEMES HIJOSA, FELIPE ALFONSO

***7322**

Al tractar-se d'un vehicle de demostració, cal presentar el permís de circulació a nom del concessionari, punt de venda o fabricant/importador que ha realitzat la venda del vehicle al beneficiari de l'ajut.

MOVESIII-4924/2021

BENNASAR ADROVER, JAIME

***8200**

En el document 5 les dades de l'empresa instal·ladora no coincideixen amb les del pressupost.

MOVESIII-4925/2021

MIRANDA ZUMBO, MARIANO FERNANDO

***9826**

És necessari aportar el document normalitzat 1 de la sol·licitud de subvenció, degudament emplenat i signat. Falta document 5: memòria tècnica pel programa 2 Falta document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient. Falta document 7, declaració principis PRTR. Falta document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

MOVESIII-4927/2021

LOOF, TATIANA

***4388**

Cal aportar document identificatiu del sol·licitant per poder acarar la firma. En el document 5 la potència del PRVE no coincideix amb la del pressupost.

MOVESIII-4932/2021

TINA RAHIMI, NEDA MANJA

***6142**

El document 1 en comptes de estar signat, té una imatge inserida. Cal aportar document identificatiu del sol·licitant per poder acarar la firma. El pressupost ha d'estar a nom del sol·licitant. El document 5, en comptes de estar signat, té imatges inserides. El document 6 en comptes de estar signat, té una imatge inserida. El document 7 en comptes de estar signat, té una imatge inserida. El document 8 en comptes de estar signat, té una imatge inserida.

MOVESIII-4934/2021

CARA MICUCCI, MARIANO GASTON

***6922**

En el document 1 cal indicar si ha sol·licitat o rebut altra ajuda pel mateix concepte. Falta document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient. Falta document 7, declaració principis PRTR. Falta document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

MOVESIII-4935/2021

ROSSI LAMRANI, MOHAMED

***6700**

Falta document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient. Falta document 7, declaració principis PRTR. Falta document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

MOVESIII-4936/2021

RAMON ORRIOLS, CARLES

***9650**

En el tràmit telemàtic es demana una ajuda per cotxe elèctric, però es presenta documentació per un PRVE i en el document 1 es demana ajuda només per cotxe elèctric Aclarir per quin o quins programes es vol demanar la subvenció. En el document 1 cal emplenar degudament les dades específiques del sol·licitant, cal indicar si té activitat mercantil i comercial. Cal aportar còpia del DNI, Si es vol demanar també ajuda per cotxe elèctric, cal aportar el pressupost/factura del vehicle que es vol adquirir, el qual ha d'incorporar el descompte obligatori d'almenys 1000 € abans de l'aplicació de l'IVA, i el concepte d'aquest ha d'especificar "Programa Moves III". En el document 5 les coordenades són incorrectes. Falta document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient. Falta document 7, declaració principis PRTR. Falta document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

MOVESIII-4938/2021

FERNÁNDEZ MONEDERO, DOLORES

***8108**

En el document 1 cal indicar si ha sol·licitat o rebut altra ajuda pel mateix concepte i falta la firma del sol·licitant.

MOVESIII-4939/2021

AMENGUAL ANTICH, ISABEL

***4828**

En el document 1 cal indicar si ha sol·licitat o rebut altra ajuda pel mateix concepte.

MOVESIII-4940/2021

TIRME SA

***3264**

Falta CIF de l'empresa. Cal aportar els tres pressuposts (el triat i els descartats).

MOVESIII-4942/2021

SCENA INTERIORISMO TECNOLÓGICO SLU

***7137**

En el pressupost no apareix l'emplaçament del PRVE. En el document 5 falta la firma de l'empresa instal·ladora Falta document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient. Falta document 7, declaració principis PRTR. Falta document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

MOVESIII-4947/2021

TOMAS LLOMPART, JOSE MARIA

***0138**

En el document 1 cal indicar si ha sol·licitat o rebut altra ajuda pel mateix concepte. Falta còpia del DNI per poder acarar la firma.

MOVESIII-4948/2021

TRIAY PONS, ANTONI

***3117**

És necessari aportar el document normalitzat 1 de la sol·licitud de subvenció, degudament emplenat i signat. És necessari presentar el DNI del sol·licitant. És necessari presentar la fotocòpia del permís de circulació del vehicle per desballestar. Cal aportar el darrer rebut de l'impost de vehicles de tracció mecànica del vehicle per desballestar. Falta document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient. Falta document 7, declaració principis PRTR. Falta document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

MOVESIII-4950/2021

BAGUR TEVAR, MARGARITA

***8498**

Cal aportar el darrer rebut de l'impost de vehicles de tracció mecànica del vehicle per desballestar.

MOVESIII-4951/2021

ROMAN LOPEZ, ENCARNACION

***2635**

En el document 5 falta la firma del sol·licitant. Falta document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient. Falta document 7, declaració principis PRTR. Falta document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

MOVESIII-4952/2021

VILLALONGA MAIRATA, GASPAR

***0954**

En el document 1 cal emplenar degudament les dades específiques del sol·licitant i cal indicar si ha sol·licitat o rebut altra ajuda pel mateix concepte.

MOVESIII-4953/2021

GOMEZ DE LA CRUZ, JOSE

***0080**

En el document 1 cal emplenar degudament les Dades específiques del sol·licitant i cal emplenar les dades bancàries. Falta document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient. Falta document 7, declaració principis PRTR. Falta document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

MOVESIII-4954/2021

RODRIGUEZ GONZALEZ, FERNANDO GABRIEL

***2485**

El document 1 ha d'estar firmat pel sol·licitant. És necessari presentar la fotocòpia del permís de circulació del vehicle per desballestar. Cal aportar el darrer rebut de l'impost de vehicles de tracció mecànica del vehicle per desballestar. Falta document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient. Falta document 7, declaració principis PRTR. Falta document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

MOVESIII-4956/2021

CONTROL AND COMFORT 2000 SL

***7490**

El pressupost/factura del vehicle ha d'incorporar el descompte obligatori d'almenys 1000 € abans de l'aplicació de l'IVA, i el concepte d'aquest ha d'especificar "Programa Moves III".

MOVESIII-4959/2021

JUNCOSA MIRÓ, LUIS

***7432**

Cal presentar el pressupost de l'empresa instal·ladora a nom de la persona sol·licitant de l'ajut.

MOVESIII-4960/2021

OLIWIN 2023, S.L.

***1612**

El pressupost/factura del vehicle que es vol adquirir ha d'incorporar el descompte obligatori d'almenys 1000 € abans de l'aplicació de l'IVA, i el concepte d'aquest ha d'especificar "Programa Moves III" i ha d'estar a nom de l'empresa sol·licitant. Falta document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient. Falta document 7, declaració principis PRTR. Falta document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

MOVESIII-4964/2021

GIMENEZ-SALINAS BOMBI, GUILLERMO

***3952**

En el document 1 falta la firma del sol·licitant.

MOVESIII-4965/2021

VILLALBA MAGRANER, JUAN

***8969**

Falta còpia del DNI. Cal aportar el pressupost/factura del vehicle que es vol adquirir, el qual ha d'incorporar el descompte obligatori d'almenys 1000 € abans de l'aplicació de l'IVA, i el concepte d'aquest ha d'especificar "Programa Moves III". Cal aportar permís de circulació del vehicle a desballestar. Cal aportar el darrer rebut de l'impost de vehicles de tracció mecànica del vehicle per desballestar. Falta document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient. Falta document 7, declaració principis PRTR. Falta document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

MOVESIII-4969/2021

RIUTORT FRAU, CATALINA MARIA

***3905**

En el document 5 falta la firma del sol·licitant.

MOVESIII-4970/2021

CABOT CENTRE DISSENY SL

***6989**

És necessari presentar el DNI o NIE del representant. És necessari presentar el NIF de l'entitat. Cal presentar les escriptures completes. Cal presentar el pressupost a nom del sol·licitant de l'ajut. Falta document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient. Falta document 7, declaració principis PRTR. Falta document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

MOVESIII-4971/2021

BASCUÑANA HERNAIZ, ESTEFANÍA

***0851**

Cal aportar certificat d'empadronament. La factura té una resolució d'imatge molt baixa i és il·legible.

MOVESIII-4972/2021

RIERA CAULES, FRANCISCO

***0529**

Falta document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

MOVESIII-4973/2021

MARI WASHBOURNE, SARA

***5814**

En el document 1 cal indicar si té activitat mercantil i comercial. El pressupost/factura del del vehicle que es vol adquirir ha d'incorporar el descompte obligatori d'almenys 1000 € abans de l'aplicació de l'IVA, i el concepte d'aquest ha d'especificar "Programa Moves III".

MOVESIII-4974/2021

MUT VILLANUEVA, DAVINIA

***6424**

Cal presentar la factura detallada amb les partides. Hi ha de figurar la ubicació de la instal·lació. En el document 5 cal emplenar degudament les dades de l'empresa instal·ladora, també falta el núm. RII i falta la firma de l'empresa instal·ladora.

MOVESIII-4976/2021

TARONGI RAMIS, ANTONIO

***3077**

Cal aportar certificat d'empadronament. Cal aportar permís de circulació del vehicle a desballestar. Cal aportar el darrer rebut de l'impost de vehicles de tracció mecànica del vehicle per desballestar.

MOVESIII-4977/2021

INVERSIONES PONS MARIN SL

***0143**

El document 1 ha d'anar signat pels dos representants mancomunats. És necessari presentar el DNI o NIE de l'altre representant de l'empresa. El document 5 ha d'anar signat pels dos representants mancomunats. Cal aportar el document 5 signat i segellat per l'empresa instal·ladora. El document 6 ha d'anar signat pels dos representants mancomunats. El document 7 ha d'anar signat pels dos representants mancomunats. El document 8 ha d'anar signat pels dos representants mancomunats.

MOVESIII-4978/2021

PONS PETRUS, PEDRO JUAN

***0262**

En el document 1 cal indicar si ha sol·licitat o rebut altra ajuda pel mateix concepte i falta la firma del sol·licitant. Falta còpia del DNI. Cal aportar el pressupost/factura del vehicle que es vol adquirir, el qual ha d'incorporar el descompte obligatori d'almenys 1000 € abans de l'aplicació de l'IVA, i el concepte d'aquest ha d'especificar "Programa Moves III". Falta document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient. Falta document 7, declaració principis PRTR. Falta document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

MOVESIII-4979/2021

COSTA SERRA, JOSE MARIA

***3974**

En el document 1 falta la firma del sol·licitant

MOVESIII-4982/2021

MULET RAMIS, ANTONIA

***9097**

En el document 1 s'indica que té activitat mercantil i comercial. Aclarir si és autònom o no. En el cas d'autònoms, és necessari presentar el certificat d'alta en el Cens d'empresaris, professionals i retenidors o el certificat de situació censal expedit per l'Agència Estatal d'Administració Tributaria. El pressupost/factura del del vehicle que es vol adquirir ha d'incorporar el descompte obligatori d'almenys 1000 € abans de l'aplicació de l'IVA, i el concepte d'aquest ha d'especificar "Programa Moves III".

MOVESIII-4983/2021

ESPINOSA CALLEJA, PABLO

***3700**

Falta document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient. Falta document 7, declaració principis PRTR. Falta document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

MOVESIII-4984/2021

ROIG ALCOVER, JUAN ANTONIO

***6135**

És necessari aportar el document normalitzat 1 de la sol·licitud de subvenció, degudament emplenat i signat. És necessari presentar el DNI de la persona sol·licitant. Falta document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient. Falta document 7, declaració principis PRTR. Falta document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

MOVESIII-4985/2021

MUÑOZ MOREY, MARIA MAGDALENA

***5825**

En el document 5 falta el núm RII. Falta document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient. Falta document 7, declaració principis PRTR., Falta document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

MOVESIII-4986/2021

HIDROILLES SL

***5822**

En la sol·licitud s'ha de marcar si ha sol·licitat una altra ajuda pel mateix concepte.

MOVESIII-5001/2021

FERRANDO GARRIDO, ANTONIA

***2254**

En el document 1 cal indicar si ha sol·licitat o rebut altra ajuda pel mateix concepte. Cal aportar còpia DNI. Cal presentar la factura detallada amb les partides.

MOVESIII-5003/2021

MERCADAL VILCHES, ALEJANDRO

***5012**

El pressupost ha d'estar a nom del sol·licitant. Falta document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient. Falta document 7, declaració principis PRTR. Falta document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

MOVESIII-5005/2021

CORTES GONZALEZ, MANUEL

***7452**

Cal aportar el pressupost del vehicle que es vol adquirir, el qual ha d'incorporar el descompte MOVES obligatori d'almenys 1000€ + IVA. Falta document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient. Falta document 7, declaració principis PRTR. Falta document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

MOVESIII-5007/2021

SOTO MARTÍNEZ, FRANCISCO JAVIER

***8664**

Falta document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient.

MOVESIII-5008/2021

MESQUIDA MOLL, THAIS

***0791**

En el document 1 cal indicar si té activitat mercantil i comercial. Falta document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient. Falta document 7, declaració principis PRTR. Falta document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

MOVESIII-5009/2021

LASA MENENDEZ, VICTOR ALEJANDRO

***2561**

Falta document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient. Falta document 7, declaració principis PRTR. Falta document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

MOVESIII-5010/2021

GELABERT BIBILONI, ANDRES

***9167**

En el document 1 cal indicar si ha sol·licitat o rebut altra ajuda pel mateix concepte. Al tractar-se d'un vehicle de demostració, cal presentar el permís de circulació a nom del concessionari, punt de venda o fabricant/importador que ha realitzat la venda del vehicle al beneficiari de l'ajut.. Falta document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient. Falta document 7, declaració principis PRTR. Falta document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

MOVESIII-5014/2021

KRAEMER, PATRICK FRANK

***8335**

Cal aportar document acreditatiu per poder acarar la firma. Falta document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient. Falta document 7, declaració principis PRTR. Falta document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

MOVESIII-5016/2021

REUS LLOBERA, JORDI

***7938**

Falta document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient. Falta document 7, declaració principis PRTR. Falta document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

MOVESIII-5017/2021

EYARALAR VIVIEN, VICTOR BARTOLOME

***9367**

És necessari presentar el DNI o NIE de la persona sol·licitant.. És necessari presentar la fotocòpia del permís de circulació del vehicle per desballestar. És necessari acreditar el pagament de l'impost de vehicles de tracció mecànica del darrer any del vehicle per desballestar. Falta document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient. Falta document 7, declaració principis PRTR. Falta document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

MOVESIII-5023/2021

PLANAS GUAL DE TORRELLA, MARGARITA

***4434**

Cal aportar el pressupost/factura del vehicle que es vol adquirir, el qual ha d'incorporar el descompte obligatori d'almenys 1000 € abans de l'aplicació de l'IVA, i el concepte d'aquest ha d'especificar "Programa Moves III".

MOVESIII-5024/2021

MUÑOZ ROBLES, JUAN MANUEL

***6480**

Cal que el pressupost estigui desglossat per partides. L'empresa instal·ladora que apareix en el document 5 no coincideix amb la de la factura presentada

MOVESIII-5025/2021

PLANET SPACE, SL

***2601**

En el document 1 cal emplenar les dades del representant legal de l'empresa. En el document 6 cal emplenar les dades del representant legal de l'empresa. En el document 7 cal emplenar les dades del representant legal de l'empresa. En el document 8 cal emplenar les dades del representant legal de l'empresa.

MOVESIII-5026/2021

MATAS FONS, MARIA ANTONIA

***3424**

Cal que al pressupost aparegui la marca i model del vehicle pel qual es sol·licita la subvenció.

MOVESIII-5029/2021

ROMERO ROLDAN, MANUEL

***9495**

Al tractar-se d'un vehicle de demostració, cal presentar el permís de circulació a nom del concessionari, punt de venda o fabricant/importador que ha realitzat la venda del vehicle al beneficiari de l'ajut.

MOVESIII-5031/2021

HOAREAU, DAVID MARC

***8597**

Cal indicar al document 1 si la persona sol·licitant ha rebut o sol·licitat un altre ajut pel mateix concepte (punt 7). No són vàlides fotografies/imatges de signatures. El document 5 ha d'estar signat (manual o digitalment) pel sol·licitant. No són vàlides fotografies/imatges de signatures. El document 6 ha d'estar signat (manual o digitalment) pel sol·licitant. No són vàlides fotografies/imatges de signatures. El document 7 ha d'estar signat (manual o digitalment) pel sol·licitant. No són vàlides fotografies/imatges de signatures. El document 8 ha d'estar signat (manual o digitalment) pel sol·licitant. No són vàlides fotografies/imatges de signatures.

En cas que no presenteu la documentació esmentada en el termini de deu dies des de la publicació d'aquesta comunicació al BOIB, se us tindrà per desistit de la vostra petició, atès l'article 68 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú i de les administracions públiques, amb la resolució prèvia que declararà conclòs el procediment i ordenarà l'arxivament de les actuacions realitzades fins a aquell moment, d'acord amb l'article 21 d'aquesta Llei.

 

Palma, 11 d'abril de 2024

El director general d'Economia Circular, Transició Energètica i Canvi Climàtic Diego Viu Domínguez