Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT DE MAÓ

Núm. 230839
Exposició al públic del projecte integrat de reformes i millores en les instal·lacions de la pista d’atletisme de Maó

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

EXP. E5112024000004

Aprovació incial del projecte integrat de reformes i millores en les instal·lacions de la pista d'atletisme de Maó al carrer Vassallo, 86

La Junta de Govern Local de l'Ajuntament de Maó, en sessió Ordinària, realitzada el dia 08/04/2024, va adoptar el següent acord:

Primer. Aprovar inicialment el “Proyecto integrado de reformas y mejoras en instalaciones de la pista de atletisme de Maó”, sense visat col·legial, redactat per l'arquitecte tècnic municipal Juan Giménez Meliá i l'enginyer tècnic municipal Raúl Bassa Florit.”.

Segon. Sotmetre, conforme estableix l'article 149 de la Llei 20/2006, de 15 de desembre,  municipal i de règim jurídic de les Illes Balears, els projectes a exposició pública per un termini de 15 dies.

Durant el període d'informació pública, es podran examinar els projectes i presentar les reclamacions o al·legacions que s'estimin oportuns.

La documentació que integra els projectes es podrà consultar a la pàgina web https://www.ajmao.org/tauler/edictes.aspx?TIPO=01

Transcorregut aquest termini, sense que es formulin al·legacions, s'elevarà a definitiva  l'aprovació del esmentat projecte.

 

Maó, en la data de la signatura electrònica (11 d'abril de 2024)

La tinenta d'alcadia d'Urbanisme i Ciutat María Dolores Antonio Florit