Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

CONSELL INSULAR D'EIVISSA

Núm. 230258
Delegació de competències del Consell Executiu del Consell Insular d’Eivissa en l’aprovació del pagament de les factures de l’expedient per al servei de redacció del projecte i direcció d’obres i instal·lacions, direcció d’execució i coordinació de seguretat i salut per a la construcció del centre de patrimoni cultural immaterial Ses Nou Rodades (exp. contractació núm. 2022/00023487N)

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Es fa públic que el Consell Executiu del Consell Insular d'Eivissa, en data 3 d'abril de 2024, va adoptar el següent acord en relació amb l'aprovació del pagament de les factures de l'expedient per al servei de redacció del projecte i direcció d'obres i instal·lacions, direcció d'execució i coordinació de seguretat i salut per a la construcció del centre de patrimoni cultural immaterial Ses Nou Rodades:

".../...

SEGON. DELEGAR en el conseller executiu del Departament d'Hisenda, Gestió econòmica i Esports, l'aprovació del pagament de les factures de l'expedient per al servei de redacció del projecte i direcció d'obres i instal·lacions, direcció d'execució i coordinació de seguretat i salut per a la construcció del centre de patrimoni cultural immaterial Ses Nou Rodades.

.../..."

           

Eivissa, 5 d'abril de 2024

La secretària general acctal. del Consell Insular d'Eivissa María Torres Bonet