Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

AJUNTAMENT DE CIUTADELLA

Núm. 215195
Acord del Ple ordinari del 21 de març de 2024, punt 3 de l’ordre del dia, d’aprovar l’expedient de concessió administrativa del bé de domini públic cova de s’Aigua ubicat a la urbanització de Cala Blanca, per mitjà d’adjudicació directa (expedient 2023/001926)

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

El Ple de l'Ajuntament, en sessió ordinària del 21 de març de 2024, al punt 3 de l'ordre del dia, va adoptar l'acord següent:

«PRIMER. Aprovar l'expedient de concessió administrativa, per adjudicació directa, de l'ús privatiu de la cova de s'Aigua de la urbanització de Cala Blanca, a favor de la Fundació Foment de Turisme de Menorca.

SEGON. Aprovar el plec de clàusules administratives particulars que haurà de regir l'adjudicació directa de la concessió administrativa de l'ús privatiu de la cova de s'Aigua, de la urbanització de Cala Blanca.

TERCER. Sotmetre l'expedient a informació pública durant el termini de trenta dies mitjançant publicació de l'anunci corresponent al BOIB i al perfil del contractant de la seu electrònica municipal, que es pot trobar a l'enllaç següent: https://www.ajciutadella.org/edictes/tipus.aspx.

QUART. Per al cas que es presentessin al·legacions a la documentació sotmesa a exposició pública, aquestes es resoldran motivadament per part de l'òrgan competent, amb l'estimació o la desestimació de les al·legacions presentades, i l'aprovació de l'expedient, amb les modificacions que, si fora el cas, poguessin pertocar respecte a açò.»

La qual cosa es fa pública per a general coneixement.

 

Ciutadella de Menorca en la data de la signatura electrònica (2 d'abril de 2024)

L'alcaldessa Juana María Pons Torres