Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció primera. Nomenaments, situacions i incidències

AJUNTAMENT DE CALVIÀ

Núm. 205884
Nomenament de personal funcionari de carrera de l'Ajuntament de Calvià, operadores de ràdio, i s'adjudiquen els llocs de treball

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Decret de Batlia

1. Per Decret de Batlia de data 17/11/2022 es van aprovar les bases i convocatòries corresponents del procés d'estabilització (BOIB núm. 152, de dia 22 de novembre de 2022 i BOE núm. 298, de dia 13 de desembre de 2023) en la qual es van convocar cinc places d'operador/a de ràdio.

2. Finalitzat el procés selectiu, en data 21/02/2024 la comissió de selecció designada va elevar la proposta de persones aspirants que han superat el procés selectiu d'estabilització pel sistema de concurs de les places d'operador/a de ràdio.

3. En el BOIB núm. 30 de 29/02/2024 es va publicar la llista de persones que han superat el concurs extraordinari de mèrits del procés d'estabilització de l'Ajuntament de Calvià d'operador/a de ràdio, en la qual les aspirants senyora Mª Dominga García Parra, senyora Isabel Mª Porras Lozano, senyora Andrea Juan Moreira, senyora Maite Carrizo Eder i senyora Ana González Morales han quedat en els cinc primers llocs.

Per tot això i, en virtut del que estableix l'art. 21.1.h) de la Llei 7/1985, de 2 d'abril, reguladora de les bases de règim local, aquesta Batlia disposa la següent

Resolució

1. Nomenar la Sra. Mª Dominga García Parra, Sra. Isabel Mª Porras Lozano, Sra. Andrea Juan Moreira, Sra. Maite Carrizo Eder i Sra. Ana González Morales com a funcionàries de carrera de l'escala d'administració especial, subescala serveis especials, classe comeses especials, operadora de ràdio de l'Ajuntament de Calvià.

2. Adjudicar a la Sra. García, Sra. Porras, Sra. Juan, Sra. Carrizo i Sra. González el lloc d'operadora de ràdio, adscrit a la Policia Local i Protecció Civil d'aquesta corporació municipal.

3. Publicar aquest nomenament en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

4. Requerir a la Sra. García, Sra. Porras, Sra. Juan, Sra. Carrizo i Sra. González per a que prenguin possessió de la plaça el divendres dia 12 d'abril de 2024 a les 11,00 hores en la sala de plens de l'Ajuntament de Calvià.

5. Donar trasllat d'aquesta resolució a les interessades i al Servei de Recursos Humans.

Contra aquesta resolució, que exhaureix la via administrativa, es podrà interposar per part de les persones interessades recurs potestatiu de reposició en el termini d'un mes davant el mateix òrgan que l'ha dictada (arts. 123 i 124 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del Procediment Administratiu comú de les Administracions Públiques). També poden interposar directament recurs contenciós administratiu en el termini de dos mesos comptadors des de l'endemà de rebre aquesta notificació, davant el Jutjat Contenciós Administratiu (articles 8.1. 14.1.2ª i 46.1 de la Llei 29/98, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa).

 

Calvià, en la data de la signatura electrònica (27 de març de 2024)

El batle Juan Antonio Amengual Guasp