Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

CONSELLERIA DE FAMÍLIES I AFERS SOCIALS

Núm. 193488
Extracte de la Resolució de la consellera de Famílies i Afers Socials de les Illes Balears per la qual s’aprova la convocatòria de subvencions per executar projectes d’educació per a la transformació social per a l’any 2024

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Identificador BDNS: 748788

De conformitat amb el previst als articles 17.3 i 20.8 de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, general de subvencions, es publica l'extracte de la convocatòria. El text complet es pot consultar a la Base de Dades Nacional de Subvencions: http://www.pap.minhap.gob.es/bdnstrans/index

Primer. Beneficiaris

Entitats jurídiques privades sense ànim de lucre radicades a les Illes Balears que duguin a terme activitats en matèria de cooperació per al desenvolupament i solidaritat, d'acord amb els estatuts corresponents, i que estiguin inscrites en el Registre d'ONGD de les Illes Balears, d'acord amb el que estableix l'article 43 del Decret 15/2018.

Segon. Objecte

L'objecte d'aquesta convocatòria és establir les subvencions per executar projectes d'educació per a la transformació social fora de l'àmbit dels centres educatius i fora de la comunitat universitària per impulsar els valors de la solidaritat, la tolerància, l'equitat de gènere i la justícia en l'àmbit de la comunitat balear.

La finalitat de la convocatòria és generar en la població general de les Illes Balears consciència de les desigualtats existents al món, en especial de les realitats del sud global, i que es reconegui com a agent de canvi per avançar cap a la transformació de la realitat i la defensa dels drets humans.

Tercer. Bases reguladores

Aquesta convocatòria es regeix pel Decret 15/2018, de 8 de juny, del règim especial de les ajudes a l'exterior en matèria de cooperació per al desenvolupament i solidaritat internacional i del Registre d'organitzacions no governamentals de desenvolupament de les Illes Balears (BOIB núm. 72, de 12 de juny).

Quart. Quantia

L'import màxim que es destina a la convocatòria és de tres-cents cinquanta mil euros (350.00,00€), amb càrrec a la partida pressupostària 17501.232A01.48000.00 dels pressuposts generals de la  Comunitat Autònoma de les Illes Balears per a l'any 2024.

L'import màxim previst es pot ampliar mitjançant una resolució de modificació de la convocatòria, amb els efectes que preveu l'article 39.3 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques. Aquesta ampliació no implica ampliar el termini per presentar sol·licituds ni afecta la tramitació ordinària de les sol·licituds presentades i no resoltes expressament.

Cinquè. Termini de presentació de sol·licituds

El termini de presentació de sol·licituds és de vint dies hàbils comptadors des de l'endemà d'haver-se publicat aquesta convocatòria en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

 

Sisè. Altres dades

La convocatòria, en el seu punt 5, estableix les entitats beneficiàries i requisits i, al seu punt 8, la documentació que s'ha de presentar.

 

Palma, en la data de la signatura electrònica (21 de març de 2024)

La consellera de Famílies i Afers Socials Catalina Cirer Adrover