Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

SERVEI DE SALUT DE LES ILLES BALEARS

Núm. 195416
Resolució del director gerent de l’Hospital de Manacor per la qual s’adjudica, pel sistema de lliure designació, la provisió d’un lloc de feina de cap de secció del Servei d’Urgències de l’Hospital de Manacor (Àrea de Salut de Mallorca)

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Resolució del director gerent de l'Hospital de Manacor per la qual s'adjudica, pel sistema de lliure designació, la provisió d'un lloc de feina de cap de secció del Servei d'Urgències de l'Hospital de Manacor (Àrea de Salut de Mallorca)

Fets

1. Per mitjà de la Resolució del director gerent de l'Hospital de Manacor de 14 de febrer de 2024 (BOIB núm. 28, de 24 de febrer de 2024) es va aprovar la convocatòria per proveir, pel sistema de lliure designació, el lloc de feina de cap de secció del Servei d'Urgències corresponent a la plantilla orgànica autoritzada de l'Hospital de Manacor (Àrea de Salut de Mallorca).

2. Dins del termini per presentar sol·licituds únicament s'ha rebut la sol·licitud del senyor José Daniel García Martín, que compleix els requisits i la resta de les especificacions exigides a la convocatòria.

3. El 26 de març de 2024 es va reunir la Comissió de Selecció per tal d'avaluar el projecte tècnic de gestió presentat pel candidat. Després de l'exposició del projecte de gestió, la Comissió va considerar que el senyor García Martín és adequat perquè li sigui adjudicat el lloc convocat. 

Fonaments de dret

1. El Reial decret llei 1/1999, de 8 de gener, sobre selecció de personal estatutari i provisió de places a les institucions sanitàries de la Seguretat Social.

2. El Decret 87/2006, de 6 d'octubre, de provisió de prefectures de caràcter assistencial del Servei de Salut de les Illes Balears.

3. La Resolució del director general del Servei de Salut de les Illes Balears de 2 de febrer de 2017 sobre ocupació de llocs de cap de l'àrea de gestió, llocs de cap de servei o de secció assistencials o supervisions.

4. La Resolució de la consellera de Salut per la qual es deleguen diferents competències en matèria de personal estatutari en els òrgans del Servei de Salut de les Illes Balears (BOIB núm. 112, de 12 d'agost de 2023).

Per tot això dict la següent

Resolució

1. Adjudicar, pel sistema de lliure designació, el lloc de cap de secció del Servei d'Urgències de l'Hospital de Manacor al senyor José Daniel García Martín (DNI núm. ****323Y), atès que compleix els requisits exigits en la convocatòria i els mèrits al·legats són idonis per ocupar-lo.

2. Publicar aquesta resolució al Butlletí Oficial de les Illes Balears.

Interposició de recursos

Contra aquesta resolució, que exhaureix la via administrativa, es pot interposar un recurs de reposició davant l'òrgan que la dicta en el termini d'un mes comptador de l'endemà de la publicació, de conformitat amb els articles 123 i 124 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, en relació amb l'article 57 de la Llei 3/2003, de 26 de març, de règim jurídic de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

 

També es pot interposar directament un recurs contenciós administratiu davant la jurisdicció contenciosa administrativa de Palma en el termini de dos mesos comptadors des de l'endemà de la publicació, de conformitat amb els articles 8 i 46 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa, sens perjudici de qualsevol altre recurs que es consideri procedent interposar.

 

(Signat electrònicament: 26 de març de 2024)

El director gerent de l'Hospital de Manacor Ignasi Casas Ollé Per delegació de la consellera de Salut (BOIB núm. 112, de 12/08/2023)