Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT D'ARTÀ

Núm. 194411
Aprovació inicial de modificació de crèdit 3/2024

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

El Ple d'aquest Ajuntament, en sessió ordinària celebrada el dia 25 de març de 2024, va acordar l'aprovació inicial de l'expedient de generació de crèdit 3/2024.

Aprovat inicialment l'expedient de generació de crèdit 3/2024, finançat amb la subvenció atorgada a l'Ajuntament d'Artà per a la realització del projecte del tirany de gran recorregut GR East Mallorca, per Acord del Ple de data 25 de març de 2024, en compliment del que es disposa a l'article 169.1 per remissió del 177.2 del Text Refós de la Llei Reguladora de les Hisendes Locals, aprovat pel Reial Decret Legislatiu 2/2004, de 5 de març, se sotmet a informació pública per termini de quinze dies, a comptar des del dia següent al de publicació del present anunci en aquest Butlletí Oficial.

Durant aquest termini podrà ser examinat per qualsevol interessat a les dependències municipals perquè es formulin les al·legacions que s'estimin pertinents. Així mateix, estarà a disposició dels interessats a la seu electrònica d'aquest Ajuntament [adreça https://arta.cat].

Si transcorregut aquest termini no s'han presentat al·legacions, es considera aprovat definitivament aquest Acord.

 

Artà, data de la signatura electrònica (26 de març de 2024)

El batle Manuel Galán Massanet