Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció primera. Contractació Pública

AJUNTAMENT D'ALCÚDIA

Núm. 195454
Anunci aprovació plec de clàusules administratives particulars i el plec de prescripcions tècniques que han de regir l’adjudicació del contracte de cessió a tercers de l’explotació de l’autorització demanial per a l’explotació de determinats serveis de temporada a les platges d’Alcúdia i Sant Pere per als anys 2024 i 2025 (exp. CN-17/2024 – EE. 1212/2024), dividit en 4 lots d’explotació, a licitar mitjançant concurs obert ordinari, diversos criteris d’adjudicació, tramitació ordinària, i una durada de dues temporades (2024 i 2025)

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Mitjançant  Resolució de Batlia, núm. 0800/2024 de 26 de març de 2024, s'ha aprovat l'expedient de contractació, el plec de clàusules administratives particulars i el plec de prescripcions tècniques que han de regir l'adjudicació del contracte de cessió a tercers de l'explotació de l'autorització demanial per a l'explotació de determinats serveis de temporada a les platges d'Alcúdia i Sant Pere per als anys 2024 i 2025 (exp. CN-17/2024 – EE. 1212/2024), dividit en 4 lots d'explotació, a licitar mitjançant concurs obert ordinari, diversos criteris d'adjudicació, tramitació ordinària, i una durada de dues temporades (2024 i 2025).

De conformitat amb l'establert a l'article 113 del Reglament General de Costes, s'anuncia al  Butlletí Oficial de les Illes Balears que els plecs de condicions, plec administratiu i plec tècnic, es troben exposats al perfil del contractant de l'Ajuntament d'Alcúdia.

Així mateix s'informa que, una vegada publicat l'anunci d'exposició dels plecs al BOIB, es convocarà simultàniament la licitació, mitjançant la publicació al perfil del contractant de l'Ajuntament d'Alcúdia allotjat a la Plataforma de Contractació del Sector Públic (Plataforma de Contractació del Sector Públic - Perfil del contractant), l'anunci de convocatòria de la licitació, els plecs de clàusules administratives i de prescripcions tècniques, així com demés documentació complementària, concedint als interessats un termini de setze (16) dies naturals per a presentar proposicions, que seran comptadors a partir del dia següent al de la publicació de l'anunci de licitació al perfil, finalitzant dit termini a les 14:00 hores del darrer dia per presentar ofertes. Si l'últim dia de l'esmentat termini es dissabte, diumenge o festiu, el mateix s'entendrà prorrogat fins a les 14:00 hores del  primer dia hàbil següent. Les proposicions es podran presentar única i exclusivament de forma electrònica a través dels Serveis de Licitació Electrònica de la Plataforma de Contractació del Sector Públic d'aquest òrgan de contractació corresponents a la licitació del present contracte (en endavant, Plataforma o PLACSP) disponible per a usuaris d'empreses (licitadores i candidates).

 

Alcúdia, en la data de la signatura electrònica (26 de març de 2024)

La batlessa Josefina Linares Capó