Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

SERVEI DE SALUT DE LES ILLES BALEARS

Núm. 195296
Resolució del director general del Servei de Salut de les Illes Balears per la qual es modifiquen els annexos de la Resolució del director general del Servei de Salut de les Illes Balears de 5 de març de 2024 per la qual es nomena personal estatutari fix i s’adjudiquen places a les persones que han superat el concurs extraordinari per cobrir places vacants de la categoria facultatiu/facultativa especialista d’àrea de medicina interna del Servei de Salut convocat per mitjà de la Resolució de 12 de desembre del 2022

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Fets

1. Per mitjà de la Resolució del director general del Servei de Salut de les Illes Balears de 5 de març de 2024 (BOIB núm. 34, de 9 de març de 2024) es va nomenar personal estatutari fix les persones que havien superat el concurs extraordinari per cobrir places vacants de la categoria facultatiu/facultativa especialista d'àrea de medicina interna del Servei de Salut i es van adjudicar les places corresponents.

2. De conformitat amb el punt 3 d'aquesta Resolució, el termini per prendre possessió de la plaça adjudicada venç el 9 d'abril de 2024.

3. Abans de vèncer aquest termini, la senyora Francisca Martorell Sampol, que figura en la llista de nomenaments de l'annex 1 de la Resolució esmentada i a qui s'ha assignat una plaça a l'Hospital Universitari Son Llàtzer (annex 2 de la Resolució) ha presentat per escrit la renúncia a aquest nomenament i a la corresponent adjudicació de la plaça.

4. La renúncia de la senyora Martorell implica la modificació de la llista de nomenaments i d'adjudicacions dels annexos 1 i 2 de la Resolució de 5 de març de 2024.

Fonaments de dret

1. L'article 32 i els articles concordants de la Llei 55/2003, de 16 de desembre, de l'estatut marc del personal estatutari dels serveis de salut.

2. L'article 62 i els articles concordants del Text refós de la Llei de l'estatut bàsic de l'empleat públic, aprovat pel Reial decret legislatiu 5/2015, de 30 d'octubre.

3. L'article 13 i els articles concordants del Reial decret llei 1/1999, de 8 de gener, sobre selecció de personal estatutari i provisió de places a les institucions sanitàries de la Seguretat Social, vigent amb rang reglamentari i sense caràcter bàsic en virtut de la disposició transitòria sisena de la Llei 55/2003.

4. La Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques.

Per tot això dict la següent

Resolució

1. Modificar l'annex 1 i l'annex 2 de la Resolució del director general del Servei de Salut de les Illes Balears de 5 de març de 2024 per la qual es nomena personal estatutari fix i s'adjudiquen places a les persones que han superat el concurs extraordinari per cobrir places vacants de la categoria facultatiu/facultativa especialista d'àrea de medicina interna del Servei de Salut convocat per mitjà de la Resolució de 12 de desembre del 2022.

2. Determinar que la presa de possessió s'ha d'efectuar en el termini d'un mes comptador des de l'endemà de la data de publicació d'aquesta resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears i que perdran el dret a prendre possessió de la plaça les persones que no s'incorporin a la destinació corresponent dins aquest termini, excepte en els casos d'impossibilitat acreditada i estimad per l'òrgan convocant.

3. Publicar aquesta resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

 

Interposició de recursos

Contra aquesta resolució, que exhaureix la via administrativa, es pot interposar un recurs potestatiu de reposició davant l'òrgan que la dicta en el termini d'un mes comptador des de l'endemà de la data de publicació, d'acord amb els articles 123 i 124 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, i l'article 57 de la Llei 3/2003, de 26 de març, de règim jurídic de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

També s'hi pot interposar directament un recurs contenciós administratiu davant la Sala Contenciosa Administrativa del Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears en el termini de dos mesos comptador des de l'endemà de la data de publicació, d'acord amb els articles 10 i 46 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa.

 

(Signat electrònicament: 26 de març de 2024)

El director general del Servei de Salut Ureña Morales Per delegació de la consellera de Presidència i Administracions Públiques (BOIB núm. 109, de 5 d' agost, de 2023

 

 

ANNEX 1 Llista de nomenaments de personal estatutari fix de la categoria facultatiu/facultativa especialista d'àrea de medicina interna

 

Núm. doc. identidad

Apellidos, nombre

***8763**

Sorni Moreno , Patricia

***0805**

Pantaleon Portal , Adolfo Victor

***2459**

Baños Piñero , Pilar

***4181**

Torres Del Pliego , Elisa

***2925**

Serra Esteban , Julia

***7660**

Pou Goyanes , Joan Albert

***7488**

Moya Salom , Catalina Maria

***9511**

Hernandez Milian , Almudena

***3725**

Adrover Nicolau , Antoni Agusti

***7229**

Lopez Berastegui , Olga

 

ANNEX 2 Llista d'adjudicació del torn lliure

 

Núm. doc. identidad

Apellidos, nombre

Descripción

***8763**

Sorni Moreno , Patricia

Hospital Universitari Son Llàtzer

***0805**

Pantaleon Portal , Adolfo Victor

Hospital Mateu Orfila

***2459**

Baños Piñero , Pilar

Hospital Can Misses

***4181**

Torres Del Pliego , Elisa

Hospital Universitari Son Espases

***2925**

Serra Esteban , Julia

Hospital Comarcal Inca

***7660**

Pou Goyanes , Joan Albert

Hospital Universitari Son Espases

***7488**

Moya Salom , Catalina Maria

Hospital Universitari Son Espases

***9511**

Hernandez Milian , Almudena

Hospital Universitari Son Llàtzer

***3725**

Adrover Nicolau , Antoni Agusti

Hospital Universitari Son Llàtzer

***7229**

Lopez Berastegui , Olga

Hospital Can Misses