Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

CONSELL INSULAR DE MALLORCA

PLE, COMISSIÓ DE GOVERN, CONSELL EXECUTIU I PRESIDÈNCIA

Núm. 185357
Decret de la Presidència del Consell Insular de Mallorca pel qual es modifica el Decret de la Presidència que determina els consellers i les conselleres que exerceixen les funcions en règim dedicació exclusiva, parcial i amb règim de dietes per assistència a les sessions del Ple

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Antecedents

1. El Ple del Consell Insular de Mallorca, en sessió extraordinària de dia 19 de juliol de 2023, va establir el règim de dedicació, les retribucions i les indemnitzacions dels membres de la corporació.

2. El dia 25 de juliol de 2023 la Presidència va dictar el Decret pel qual es decidí els consellers i les conselleres que exerceixen les seves funcions en règim dedicació exclusiva i parcial i en règim de dietes per assistència a les sessions del Ple.

3. En el Ple de dia 14 de març de 2024 va prendre possessió del càrrec de consellera electa la Sra. Maria Garrido Pascual.

4. El Grup de consellers Partit Popular del Consell de Mallorca, el dia 20 de març de 2024 (Registre d'entrada núm.17549/2024), comunicà a la Presidència del Consell Insular que la nova consellera electa exercirà les seves funcions en règim de dedicació exclusiva amb efectes econòmics i administratius de la data de la pressa de possessió de dia 14 de març de 2024

Per tot això dict el següent

DECRET

1. Determinar que la Sra. Maria Garrido Pascual ha d'exercir les seves funcions en règim de dedicació exclusiva  amb efectes de dia 14 de març de 2024.

2. Comunicar-ho a les persones interessades i publicar el contingut d'aquest Decret en el Butlletí Oficial de les Illes Balears i en la Seu electrònica del Consell de Mallorca.

3. Donar-ne compte al Ple en la primera sessió que tengui lloc.               

 

Palma, a la data de la signatura electrònica (21 de març de 2024)

El president del Consell Insular de Mallorca Llorenç S. Galmés Verger

(El secretari general Antoni Benlloch Ramada)