Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

INSTITUT D'INNOVACIÓ EMPRESARIAL DE LES ILLES BALEARS

Núm. 185288
Resolució del president de l’Institut d’Innovació Empresarial de les Illes Balears per la qual s’autoritza a diverses entitats la cessió gratuïta dels mòduls expositius Local Pop Up Store

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Fets

1. El “Local Pop Up Store” és un suport o mòdul expositiu de fusta en forma de maleta (armari obert) que actua com a botiga temporal (pop-up store) i que té com a objectiu apropar i donar a conèixer el producte local, posant-lo en valor i fent-lo més atractiu per a la seva venda o promoció.

2. En data 15 de març de 2024 es va emetre per la directora gerent de l'IDI memòria justificativa de cessió gratuïta dels mòduls expositius Local Pop Up Store, on es justifica l'interès social de la cessió i s'exposen els motius pels quals es plateja la cessió gratuïta d'aquests béns.

3. Amb aquesta cessió es pretén que entitats públiques o entitats privades sense ànim de lucre puguin utilitzar els mòduls expositius per a la promoció de béns i productes de caràcter local i contribuir així a posar en valor la producció i l'economia local en espais adreçats primordialment a residents i visitants.

4. Els 22 mòduls expositius consten inscrits a l'immobilitzat de l'Institut d'Innovació Empresarial de les Illes Balears i el valor assignat a cada un d'aquests és de 1.650,54 €. 

5. En el Consell de Direcció de l'IDI celebrat el passat 21 de setembre de 2023 es va acordar per unanimitat dels seus membres autoritzar la cessió gratuïta dels mòduls expositius Local Pop up Store.

Fonaments de dret

1. Els articles 61 i 72.2 de la Llei 6/2001, d'11 d'abril, del patrimoni de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

2. L'article 142.2 del Decret 127/2005, de 16 de desembre, pel qual s'aprova el Reglament de desplegament de la Llei 6/2001, d'11 d'abril, del patrimoni de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

3. El Decret 8/2023, de 10 de juliol, de la presidenta de les Illes Balears, pel qual es determina la composició del Govern i s'estableix l'estructura de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

4. El Decret 12/2023, de 10 de juliol, de la presidenta de les Illes Balears, pel qual s'estableixen les competències i l'estructura orgànica bàsica de les conselleries de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

Per tot això, dict la següent

RESOLUCIÓ

1. Autoritzar la cessió gratuïta dels mòduls expositius a les següents entitats per a que puguin fer servir la promoció del producte local:

SEBIME: 1 moble de 2 elements.

LEADER MENORCA: 1 moble de 3 elements i 1 moble d'1 element.

AJUNTAMENT D'EIVISSA: 1 moble d'1 element.

APROSCOM FUNDACIÓ: 2 mobles de 2 elements.

ESTEL DE LLEVANT: 1 moble de 2 elements.

ASSOCIACIÓ D'ARTESANS DE POLLENÇA: 2 mobles de 2 elements.

PIMEM: 1 moble de 2 elements.

UCABAL: 10 mobles de 2 elements i 2 mobles d'1 element.

2. Establir, per a la cessió, les característiques següents:

a) La cessió gratuïta dels mòduls expositius queda condicionada al seu ús exclusiu per les entitats abans anomenades.

b) Les entitats han de fer-se càrrec de totes les despeses de conservació.

c) Per tal que la cessió gratuïta sigui efectiva, s'ha de signar una acta de lliurament i acceptació en el termini màxim de tres mesos a comptar de la data d'aquesta Resolució. Si transcorregut aquest termini sense que s'hagi produït l'acceptació de la cessió, aquesta quedarà sense efecte.

3. Notificar aquesta Resolució a les parts interessades.

4. Anotar la cessió gratuïta en l'immobilitzat de l'IDI.

5. Publicar aquesta Resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

Interposició de recursos

Contra aquesta Resolució —que esgota la via administrativa— es pot interposar recurs potestatiu de reposició davant el president de l'IDI en el termini d'un mes comptador des de l'endemà d'haver-se notificat i publicat en el Butlletí Oficial de les Illes Balears, d'acord amb l'article 124 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, i l'article 57 de la Llei 3/2003, de 26 de març, de règim jurídic de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

També es pot interposar directament recurs contenciós administratiu davant la Sala Contenciosa Administrativa del Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears en el termini de dos mesos comptadors a partir de l'endemà d'haver-se publicat en el Butlletí Oficial de les Illes Balears, la Resolució, d'acord amb l'article 46 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa.

 

Palma, (signat electrònicament: 19 de març de 2024)

El president de l'IDI Alejandro Sáenz de San Pedro García