Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

CONSELL INSULAR DE MALLORCA

INSTITUT MALLORQUÍ D'AFERS SOCIALS

Núm. 184357
Resolució de la Presidència de l’IMAS per la qual s’adjudiquen els llocs de treball a les persones que han superat el procés selectiu d’estabilització pel sistema de concurs excepcional per a l’ingrés com a personal funcionari a l’escala d’administració general, subescales, classes i especialitats del subgrup C1 de l’IMAS amb adscripció provisional

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Antecedents

1. Per Resolució de la Presidència de l'Institut Mallorquí d'Afers Socials (IMAS), de data 30 de novembre de 2022 (BOIB núm. 157, de 3 de desembre de 2022), es varen aprovar la convocatòria, les bases i el barem de mèrits del procés selectiu d'estabilització pel sistema de concurs excepcional per a l'ingrés com a personal funcionari a les escales, subescales, classes i especialitats dels subgrups C1, C2 i AP de les places de l'oferta pública extraordinària per a l'any 2022.

2. En sessió celebrada dia 14 de novembre de 2023, el Tribunal Qualificador, després d'haver revisat l'ordre de preferència dels llocs oferts de les persones aspirants i atenent l'ordre de puntuació establert a la llista definitiva de baremació de mèrits, va acordar aprovar la llista definitiva de les persones aspirants que han superat el procés selectiu d'estabilització pel sistema de concurs excepcional per a l'ingrés com a personal funcionari a l'escala d'administració general, subescales, classes i especialitats del subgrup C1 de l'IMAS, corresponent a l'oferta extraordinària per a l'any 2022, i va proposar el seu nomenament com a personal funcionari de carrera de l'IMAS.

3. Per Resolució de la Presidència de l'IMAS de data 24 de novembre de 2023, es va aprovar la llista definitiva de les persones aspirants que varen superar el procés selectiu d'estabilització pel sistema de concurs excepcional per a l'ingrés com a personal funcionari de l'escala d'Administració general, subescala administrativa, classe administratiu-administrativa, subgrup C1, corresponent a l'oferta extraordinària per a l'any 2022 (Annex I de la Resolució). Així mateix, es va nomenar personal funcionari de carrera a les persones que han superat el procés selectiu d'estabilització pel sistema de concurs excepcional per a l'ingrés com a personal funcionari a l'escala d'administració general, subescales, classes i especialitats del subgrup C1 de l'IMAS (Annex II de la Resolució).

4. En sessió celebrada el 19 de febrer de 2024, el Tribunal Qualificador va acordar excloure de la convocatòria a la senyora Maria Mercedes Comas Barrigon, per no complir amb el requisit establert a la base 5.1.b) i excedir de l'edat de jubilació forçosa, d'acord amb la base 6.7. A conseqüència de l'exclusió d'aquesta aspirant, va acordar modificar la llista definitiva de les persones aspirants que havien superat el procés selectiu d'estabilització pel sistema de concurs excepcional per a l'ingrés com a personal funcionari de l'escala d'administració general, subescala administrativa, classe administratiu-administrativa del subgrup C1, incorporant a la següent persona aspirant segons l'odre de prelació definitiu de la convocatòria.

5. El Tribunal Qualificador, en sessió celebrada l'11 de març de 2024, tenint en compte els errors materials detectats a les puntuacions obtingudes a la llista definitiva de mèrits, acorda modificar aquesta llista, la qual es publica el mateix dia al tauler d'anuncis electrònic de l'IMAS, i que afecta a l'ordre de prelació de les persones aspirants i a la llista definitiva de les persones que han superat el procés selectiu d'estabilització per a l'ingrés com a personal funcionari.

6. Atès la modificació de la llista definitiva de mèrits, en data 29 de febrer de 2024 es va donar tràmit d'audiència a les persones afectades per presentar les al·legacions que consideressin pertinents. Així doncs, efectuat el tràmit d'audiència, les persones afectades varen presentar instància en la qual manifestaven que no realitzarien al·legacions ni aportarien nous documents o justificacions i donaven per realitzat el tràmit d'audiència.

7. En sessió celebrada el 14 de març de 2024, el Tribunal Qualificador acorda modificar la llista definitiva de les persones aspirants que han superat el procés selectiu d'estabilització pel sistema de concurs excepcional per a l'ingrés com a personal funcionari de l'escala d'Administració general, subescala administrativa, classe administratiu-administrativa, subgrup C1. A més, proposa deixar sense efectes el nomenament de la senyora Maria Joaquina Martínez Castillo com a personal funcionari de carrera de l'escala d'Administració general, subescala administrativa, classe administratiu-administrativa, subgrup C1 de la Resolució de la Presidència de l'IMAS de data 24 de novembre de 2023. També proposa deixar sense efectes el nomenament de la senyora Joana Aina Serra Caimari a l'IMAS, atès que se li assigna un lloc de treball de les places ofertades pel CIM. Finalment, proposa el nomenament de personal funcionari de carrera de l'escala d'Administració general, subescala administrativa, classe administratiu-administrativa, subgrup C1 de l'IMAS, de les persones aspirants Maria José Espias Garcia i Maria Magdalena Nadal Rossello.

8. Per Resolució de la Presidència de l'IMAS de data 15 de març de 2024 es va modificar la Resolució de la Presidència de l'IMAS del 24 de novembre de 2023, en qual disposa:

«1. Modificar l'Annex I de la Resolució de la Presidència de l'IMAS de data 24 de novembre de 2023, per la qual s'aprova la llista definitiva de les persones aspirants que han superat el procés selectiu d'estabilització pel sistema de concurs excepcional per a l'ingrés com a personal funcionari de l'escala d'Administració general, subescala administrativa, classe administratiu/iva del subgrup C1, corresponent a l'oferta extraordinària per a l'any 2022. S'adjunta l'Annex I modificat a aquesta Resolució.

 

ANNEX I -

Persones aspirants que han superat el procés selectiu d'estabilització pel sistema de concurs excepcional per a l'ingrés com a personal funcionari de l'escala d'administració general, subescala administratiu/iva, classe administratiu/iva del subgrup C1

Ordre de prelació

DNI

Llinatges, Nom

Puntuació definitiva

7

***6784**

Inarejos Verdugo, Isabel

91,00000

14

***6309**

Pastor Sastre, Magdalena

83,55000

15

***2106**

Perelló Rosselló, Margarita

81,70000

16

***4554**

Colomar Ramón, Maciana

80,95000

25

***6956**

Espias García, Mª José

75,00000

26

***6975**

Nadal Rosselló, Maria Magdalena

74,50000

Reserva per a persones amb discapacitat

Ordre de prelació

DNI

Llinatges, Nom

Puntuació definitiva

1

***0861**

Sastre Vich, Maria

78,60000

2. Modificar l'Annex II de la Resolució de l'IMAS de 24 de novembre de 2023, per la qual es nomena personal funcionari de carrera a les persones que han superat el procés selectiu d'estabilització pel sistema de concurs excepcional per a l'ingrés com a personal funcionari a l'escala d'administració general, subescala administrativa, classe administratiu/iva del subgrup C1. S'adjunta l'Annex II modificat a aquesta Resolució.

 

ANNEX II Persones aspirants nomenades com a personal funcionari de carrera

DNI

Llinatges, Nom

***6784**

Inarejos Verdugo, Isabel

***6309**

Pastor Sastre, Magdalena

***2106**

Perelló Rosselló, Margarita

***4554**

Colomar Ramón, Maciana

***6956**

Espias García, Mª José

***6975**

Nadal Rosselló, Maria Magdalena

Reserva per a persones amb discapacitat

DNI

Llinatges, Nom

***0861**

Sastre Vich, Maria

3. Deixar sense efectes els nomenaments de les senyores Maria Joaquina Martínez Castillo i Joana Aina Serra Caimari de la Resolució de la Presidència de l'IMAS de data 24 de novembre de 2024 per la qual es nomenava personal funcionari de carrera a les persones que han superat el procés selectiu d'estabilització pel sistema de concurs excepcional per a l'ingrés com a personal funcionari a l'escala d'administració general, subescales, classes i especialitats del subgrup C1 de l'IMAS.»

Fonaments de dret

1. El Decret llei 6/2022, de 13 de juny, de noves mesures urgents per reduir la temporalitat en l'ocupació pública de les Illes Balears.

2. La Resolució de la Presidència de l'IMAS, de data 30 de novembre de 2022 (BOIB núm. 157, de 3 de desembre de 2022), per la qual es varen aprovar la convocatòria, les bases i el barem de mèrits del procés selectiu d'estabilització pel sistema de concurs excepcional per a l'ingrés com a personal funcionari a les escales, subescales, classes i especialitats dels subgrups C1, C2 i AP de les places de l'oferta pública extraordinària per a l'any 2022.

3. La base 5.1 de l'Annex II de la convocatòria estableix que per tenir la condició d'aspirant i ser admeses al procès selectiu que es convoca, les persones interessades han de complir en la data d'acabament del termini de presentació de sol·licituds d'aquesta convocatòria i durant el procès selectiu els requisits establerts.

4. La base 5.4 de l'Annex II de la convocatòria estableix que les persones aspirants han de complir els requisits exigits el dia d'acabament del termini de presentació de sol·licituds d'aquesta convocatòria, i han de mantenir-los fins al moment de la presa de possessió com a funcionari de carrera.

5. La base 8.8.1 de l'Annex II de la convocatòria indica que, per garantir la cobertura real de tots els llocs oferts per l'IMAS i del Consell de Mallorca, s'oferiran els llocs vacants a la següent persona aspirant disponible en la llista definitiva de valoració de mèrits on es produeixi la vacant, segons la preferència d'elecció de llocs i l'ordre de puntuació establert a la llista definitiva de valoració de mèrits, tant si aquesta vacant es produeix per renúncia o per altres motius.

6. D'acord amb la base 9.1 de l'Annex II de la convocatòria i l'article 52.3 de la Llei 3/2007, de 27 de març, de la funció pública de la comunitat autònoma de les Illes Balears, en concordança amb l'article 61.8 del Reial decret legislatiu 5/2015, de 30 d'octubre, pel qual s'aprova el text refós de la Llei de l'Estatut bàsic de l'empleat públic (TREBEP), la llista de persones que han superat el procés selectiu ha de contenir, com a màxim, tantes persones aprovades com el nombre de places convocades.

7. La Presidència de l'IMAS es l'òrgan competent per resoldre els procediments de selecció i nomenar el personal funcionari de carrera, d'acord amb allò que es preveu en l'article 7.2.14) del text consolidat dels Estatuts de l'Institut Mallorquí d'Afers Socials, aprovats pel Ple del Consell de Mallorca de dia 11 d'abril de 2019 (BOIB núm. 67, de 18 de maig de 2019).

Per tot això,

Resolc

1. Adjudicar els llocs de treball de l'escala d'administració general, subescala administrativa, classe administratiu-administrativa, subgrup C1, de l'IMAS, a les persones que han superat el procés selectiu d'estabilització pel sistema de concurs excepcional per a l'ingrés com a personal funcionari.

DNI

Llinatges, Nom

Codi lloc

Lloc

Unitat

Tipus adscripció

***6784**

Inarejos Verdugo, Isabel

F00640005-1

RESPONSABLE D'ÀREA GESTIÓ DE PERSONAL

RESIDÈNCIA LA BONANOVA

Provisional

2.Notificar individualment als interessats.

3. Ordenar la publicació d'aquesta Resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears. Les persones relacionades disposaran d'un termini de tres dies hàbils des de l'endemà de la publicació, pel jurament o promesa i la presa de possessió.

Interposició de recursos

Aquesta resolució no posa fi a la via administrativa i contra ella es pot interposar, d'acord amb l'article

28.1 dels Estatuts de l'IMAS aprovats per Acord del Ple del Consell de Mallorca d'11 d'abril de 2019 (BOIB núm. 67, de 18 de maig de 2019), recurs d'alçada davant el Consell Executiu del Consell Insular de Mallorca, dins el termini d'un mes, comptador a partir del dia següent al de la publicació de la present Resolució.

Contra la desestimació expressa del recurs d'alçada podrà interposar-se recurs contenciós administratiu davant el Jutjat Contenciós Administratiu, en el termini de dos mesos, comptadors a partir del dia següent al de la notificació de la desestimació de l'esmentat recurs.

Contra la desestimació per silenci del recurs d'alçada podrà interposar-se recurs contenciós administratiu davant el Jutjat Contenciós Administratiu, en qualsevol moment a partir del dia següent a la desestimació presumpta (tres mesos des de la interposició del recurs sense que s'hagi notificat la resolució).

No obstant l'anterior, es pot exercitar, si n'és el cas, qualsevol altre recurs que s'estimi pertinent. Tot això de conformitat amb la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa, i de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques.

 

Palma, en la data de la signatura electrònica del document (22 de març de 2024

El conseller executiu de Benestar Social i president de L'IMAS Guillermo Sànchez Cifre

La secretaria delegada de l'Institut mallorquí d'afers Socials María Elena Tur Figueruelo)