Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

CONSELLERIA D'EDUCACIÓ I UNIVERSITATS

Núm. 183345
Resolució del director general de Personal Docent i Centres Concertats de dia 20 de març de 2024 per la qual es fa pública la composició definitiva del tribunal que ha d’actuar en el procediment convocat per Resolució del director general de Personal Docent i Centres Concertats de 4 de març de 2024, per la qual es convoquen proves selectives d’accés al cos d’inspectors d’educació a les Illes Balears i se’ls convoca a l’acte de presentació i a la realització de la primera part de la prova

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Antecedents i fonaments de dret

1. La base cinquena de la Resolució del director general de Personal Docent i Centres Concertats de 4 de març de 2024, per la qual es convoquen proves selectives d'accés al cos d'inspectors d'educació a les Illes Balears, disposa que la selecció dels participants en els diferents procediments selectius a què es refereix la convocatòria l'ha de realitzar un tribunal.

2. La Resolució del director general de Personal Docent i Centres Concertats de dia 14 de març de 2024 va fer pública la composició provisional del tribunal que ha d'actuar en el procediment convocat per la Resolució esmentada més amunt, i va atorgar un termini de tres dies hàbils per al·legar qualsevol de les circumstàncies que assenyala l'article 23 de la Llei 40/2015, d'1 d'octubre, de règim jurídic del sector públic.

3. Una vegada finalitzat aquest termini, s'han resolt totes les al·legacions de conformitat amb els articles 23 i 24 de la Llei 40/2015. D'altra banda, s'han substituït aquelles persones que han perdut la condició de membre del tribunal per concórrer en alguna de les causes assenyalades en els articles esmentats.

4. Cal indicar que l'apartat 6.1 de la convocatòria estableix que la Direcció General de Personal Docent i Centres Concertats ha de dictar la Resolució amb la distribució dels aspirants i la data, l'hora i el lloc on es realitzen l'acte de presentació dels aspirants i la primera part de la prova, que s'ha de publicar en el BOIB.

5. El Decret 1/2024, de 4 de gener, de la presidenta de les Illes Balears, pel qual es modifica el Decret 12/2023, de 10 de juliol de la presidenta de les Illes Balears, pel qual s'estableixen les competències i l'estructura orgànica bàsica de les conselleries de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, modificat pel Decret 16/2023, de 20 de juliol, i pel Decret 17/2023, de 23 d'agost, atribueix a la Direcció General de Personal Docent i Centres Concertats de la Conselleria d'Educació i Universitats, entre d'altres competències, l'ordenació i la gestió del personal docent.

6. Mitjançant la Resolució del conseller d'Educació i Universitats de 30 de gener de 2024 de delegació de competències en matèria de gestió del Personal Docent en el director general de Personal Docent i Centres Concertats (BOIB núm. 19, de 8 de febrer), el conseller d'Educació i Universitats delega en el director general de Personal Docent i Centres Concertats l'exercici de la competència per convocar i resoldre els processos de selecció derivats de l'oferta pública d'ocupació per a l'ingrés i l'accés a la funció pública docent, establir-ne les bases, nomenar els membres dels òrgans de selecció i de valoració i establir el procediment de la fase de pràctiques.

Per tot això, dict la següent

RESOLUCIÓ

1. Publicar en l'annex d'aquesta resolució la llista definitiva dels membres dels membres del tribunal a la qual es refereix la base cinquena de la convocatòria.

2. Citar tots els aspirants a l'acte de presentació i a la realització de la primera part de la prova davant el tribunal, que es farà a CIFP SON LLEBRE (carrer d'Inés Ribera, 8. Pla de na Tesa. Marratxí) el dia 7 de maig de 2024 a les 15.00 h.

3. Indicar que d'acord amb el punt 6.3 de la convocatòria en l'ordre d'actuació dels aspirants es tendrà en compte el procediment pel qual participen, i si escau, en primer lloc, actuaran els aspirants pel procediment d'accés del torn de reserva per a aspirants amb discapacitat i en segon lloc, els del procediment d'accés del torn lliure. Per cada procediment la llista dels aspirants està ordenada alfabèticament a partir de la lletra “L“, que és la designada per sorteig per determinar l'ordre d'actuació dels aspirants per als processos selectius convocats per la Resolució de 4 de març de 2024.

4. Fer pública aquesta Resolució al Butlletí Oficial de les Illes Balears.

Interposició de recursos

Contra aquesta Resolució, que exhaureix la via administrativa, les persones interessades poden interposar un recurs potestatiu de reposició davant el director general de Personal Docent i Centres Concertats en el termini d'un mes comptador des de l'endemà d'haver-se publicat al Butlletí Oficial de les Illes Balears, d'acord amb els articles 123 i 124 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, i els articles 25.5 i 57 de la Llei 3/2003, de 26 de març, de règim jurídic de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

També hi poden interposar un recurs contenciós administratiu davant la Sala Contenciosa Administrativa del Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears en el termini de dos mesos comptadors des de l'endemà d'haver-se publicat al Butlletí Oficial de les Illes Balears, d'acord amb els articles 10 i 46 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa.

 

Palma, a data de la signatura electrònica (20 de març de 2024)

El director general de Personal Docent i Centres Concertats Ismael Alonso Sánchez

 

ANNEX COMPOSICIÓ DE LA COMISSIÓ DE VALORACIÓ

Titulars

PRESIDENT: ***3239**- TIMONER SAMPOL, GABRIEL

VOCAL 1: ***4053**- PONS BOSCH, JORDI

VOCAL 2: ***1778**- TOMAS HUMBERT, MATEU

VOCAL 3: ***0270**- ROSSINYOL SEGUI, MARIA ANTONIA

VOCAL 4: ***0302**- MAS HOMAR, CATALINA

Suplents

PRESIDENTA: ***6384**- GARCIA MACHANCOSES, CAROLINA

VOCAL 1: ***7852**- GARCIA MOLES, FRANCISCO

VOCAL 2: ***1280**- COLL AMENGUAL, JOSEP

VOCAL 3: ***9160**- MARTORELL GELABERT, M. DEL CARME

VOCAL 4: ***8202**- VIDAL LLABRES, CATALINA