Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT D'ANDRATX

Núm. 184337
Extracte Convocatòria Subvencions per concurrència competitiva d'Educació 2024

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

 Aprovada per la Junta de Govern Local, en sessió ordinària celebrada el dia 15/03/2024, les Bases reguladores de les subvencions de l'Àrea d'Educació per a activitats extracurriculars per a l'any 2024, es fa públic l'extracte de la present convocatòria:

«EXTRACTE DE LES BASES REGULADORES DE LES SUBVENCIONS DE L'ÀREA D'EDUCACIÓ PER A ACTIVITATS EXTRACURRICULARS PER A L'ANY 2024.

Codi de la Convocatòria: 749985

De conformitat amb el previst en els articles 17.3.b i 20.8.a de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, General de Subvencions, es publica l'extracte de la convocatòria el text complet de la qual pot consultar-se en la Base de dades Nacional de Subvencions

(http://www.pap.minhap.gob.es/bdnstrans/index):

Primer. Beneficiaris.

Poden sol·licitar les subvencions objecte d'aquesta convocatòria les associacions o entitats del municipi d'Andratx legalment constituïdes, sense ànim de lucre, i inscrites en el Registre Municipal d'Associacions de l'Ajuntament, i que tinguin el seu domicili social situat en el municipi d'Andratx i que projectin realitzar activitats, projectes o programes objecte de la present convocatòria de subvencions.

Segon. Objecte i finalitat de la convocatòria.

La present convocatòria de subvencions per a l'exercici 2024 té per objecte:

1.- Fomentar les activitats de formació extracurricular, lúdiques i socials, de les associacions inscrites en el registre municipal.

2.- Fomentar la participació ciutadana en el municipi d'Andratx.

3.- Fomentar el teixit associatiu en el municipi d'Andratx.

4.- Fomentar la igualtat de gènere a les activitats d'Andratx.

5.- Fomentar projectes socials per a transformació social.

Tercer. Bases reguladores.

Ordenança General de Subvencions de l'Ajuntament d'Andratx publicada al BOIB núm. 47 de dia 20/04/2017.

http://www.caib.es/eboibfront/ca/2017/10643

Quart. QUANTIA I CRÈDIT PRESSUPOSTARI.

L'import de la present convocatòria de subvencions és finançada per l'aplicació pressupostària 330.48920 del Pressupost per a l'any 2024, amb un import màxim de 74.000€.

Es podrà sol·licitar una bestreta del 75% de la subvenció atorgada. En el cas que a l'hora de la justificació, aquesta, no sigui correctament justificada o amb l'import atorgat s'haurà de reintegrar a l'Ajuntament la quantia no justificada.

Ateses les disponibilitats pressupostàries, l'import per a cada projecte ira en funció de la puntuació obtinguda i que es desglossa en una puntuació per projecte que va de 0 a 100 per a projectes que tinguin una durada anual i que demostrin que tenen més de 5 talleristas/monitores i desenvolupin la seva activitat diàriament, de 0 a 50 per a aquelles associacions que realitzin activitats almenys 2 dies a la setmana i de 0 a 25 punts per a aquells projectes puntuals .

A cada punt li corresponen a 250€ de subvenció.

Amb els següents criteris:

Les entitats podran subcontractar l'activitat objecte d'aquesta subvenció

L'activitat subvencionada, que el beneficiari subcontracti amb tercers, no podrà excedir el 90% del total de la subvenció.

Les entitats podran concertar amb persones o entitats vinculades amb el beneficiari sempre que l'import subvencionable no excedeixi del cost concertat amb l'entitat o persona vinculada.

Cinquè. Termini de presentació de les sol·licituds

El termini de presentació de sol·licituds serà de 20 dies hàbils comptats a partir de l'endemà d'haver publicat l'extracte d'aquesta convocatòria en el Butlletí Oficial de les Illes Balears. Si l'últim dia és inhàbil, s'entén prorrogat fins al primer dia hàbil següent.»

La qual cosa es fa públic pel seu coneixement general.

 

 (Signat electrònicament: 20 de març de 2024

La batlessa presidenta Estefanía Gonzalvo Guirado)