Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

AJUNTAMENT DE MANACOR

Núm. 183833
Adjudicació de llocs de treball a les persones aspirants que han superat el procés selectiu d’estabilització pel sistema de concurs excepcional de mèrits de personal laboral fix del subgrup AP de l’Ajuntament de Manacor

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

DECRET

Antecedents

En el BOIB núm. 99, de 30 de juliol de 2022, es va publicar el conveni signat amb l'Ajuntament de Manacor pel qual el Consell de Mallorca s'encarregava de l'aprovació de les bases, la convocatòria i la gestió dels processos d'estabilització de l'ocupació temporal que estableix la Llei 20/2021, de 28 de desembre, de mesures urgents per a la reducció de la temporalitat en l'ocupació pública, que deriva de l'oferta d'ocupació pública de 2022 aprovada per l'esmentat Ajuntament (BOIB núm. 68, de 26 de maig de 2022).

Per Resolució del conseller executiu d'Hisenda i Funció Pública, de 30 de novembre de 2022 (BOIB núm. 158, de 6 de desembre de 2022), es va aprovar la convocatòria del procés selectiu d'estabilització pel sistema excepcional de concurs de mèrits per cobrir places de personal laboral fix del subgrup AP de l'Ajuntament de Manacor.

En aquesta resolució es varen convocar, entre d'altres, set places de la categoria de peó per a l'Ajuntament de Manacor.

Per Acord del tribunal qualificador competent d'aquest procés selectiu d'estabilització, un cop concloses la revisió i baremació dels mèrits dels aspirants, el 6 de febrer de 2024 es va publicar, al tauler electrònic d'anuncis i a la seu electrònica del Consell Insular de Mallorca, la llista definitiva de puntuacions obtingudes per les persones aspirants, amb aplicació dels criteris de desempats i la resolució de les al·legacions formulades a la llista provisional de puntuacions, així com el llistat de llocs corresponents a les places convocades, donant un termini de 7 dies hàbils per comunicar l'ordre de preferència dels llocs oferts.

De conformitat amb el punt 8.8 de les bases específiques de la convocatòria, un cop assignats els llocs de treball oferts, el tribunal ha d'elevar al conseller executiu d'Hisenda i Funció pública la proposta de persones aspirants que han superat el procés selectiu de concurs de mèrits, amb assignació de llocs de feina, desglossada, en el seu cas, per torns d'accés.

En data 6 de març de 2024 el tribunal qualificador competent del procediment selectiu ha acordat elevar al conseller d'Hisenda i Funció Pública l'Acord la proposta de persones aspirants que han superat el procés selectiu d'estabilització pel sistema de concurs excepcional per a l'ingrés com a personal laboral fix del subgrup AP, derivat de l'oferta d'ocupació pública extraordinària de l'Ajuntament de Manacor, i d'assignació de llocs de feina, per torn d'accés, d'acord amb el tràmit de manifestació d'ordre de preferències efectuat, per a la seva contractació com a personal laboral fix, la qual conté tantes persones aprovades com el número de places convocades. En el cas en què no es va efectuat el tràmit per part de la persona aspirant, el lloc de treball ha estat assignat d'ofici.

En data 7 de març de 2024 el conseller d'Hisenda i Funció Pública del Consell de Mallorca ha dictat una resolució per aprovar la llista definitiva de persones aspirants que han superat el procés selectiu pel sistema excepcional de concurs de mèrits per a l'ingrés com a personal laboral fix del subgrup AP de l'Ajuntament de Manacor amb assignació de llocs de feina per torns d'accés.

D'acord amb el punt 9 de les bases específiques del procediment, aquest Ajuntament ha d'adjudicar els llocs de treball a les persones que han superat el procés selectiu, les quals han de ser contractades com a personal laboral fix de la categoria de peó en el termini de tres dies hàbils a comptar de l'endemà de la publicació en el BOIB de la resolució d'adjudicació del lloc de treball, sense perjudici de l'aplicació del que disposa el paràgraf segon de l'article 37 del Decret 27/1994.

Certificat d'existència de crèdit al capítol I, de 14 de març de 2024.

Informe jurídic favorable de la cap d'àrea de recursos humans de data 19 de març de 2024.

Fonaments de dret

1. Article 91.1 de la Llei 7/1985, de 2 d'abril, Reguladora de les Bases del Règim Local.

2. Article 68 de la Llei 20/2006, de 15 de desembre, municipal i de règim local de les Illes Balears.

3. Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les Administracions Públiques.

4. La llei 20/2021, de 28 de desembre, de mesures urgents per a la reducció de la temporalitat en la ocupació pública.

5. Article 4 del Decret llei 6/2022, de 13 de juny, de noves mesures urgents per reduir la temporalitat en l'ocupació pública de les Illes Balears.

6. Resolució del conseller executiu d'Hisenda i Funció Pública de data 30 de novembre de 2022 (BOIB núm. 158, de 6 de desembre de 2022), per la qual s'aproven la convocatòria i bases específiques que han de regir el procés selectiu de concurs de mèrits excepcional per a l'ingrés com a personal laboral fix del subgrup AP, de l'Ajuntament de Manacor.

De conformitat amb l'anterior,

RESOLC

1. Adjudicar els llocs de treball següents, d'acord amb el que s'indica a l'annex 1 de la Resolució del conseller d'Hisenda i Funció Pública que aprova la llista definitiva de persones aspirants que han superat el procés selectiu pel sistema excepcional de concurs de mèrits per a l'ingrés com a personal laboral fix del subgrup AP, categoria peó de l'Ajuntament de Manacor, amb assignació de llocs de feina per torns d'accés:

- Bartomeu Bennasar Riera. Peó (núm. de relació a la plantilla 1.2.32.17).

- Pedro Gil Mascaró. Peó (núm. de relació a la plantilla 1.2.29.1).

- José Bennasar Riera. Peó (núm. de relació a la plantilla 1.2.32.18).

- Andrés Moreno Perelló. Peó (núm. de relació a la plantilla 1.2.32.12).

- Pedro Antonio Gomila Fernández. Peó (núm. de relació a la plantilla 1.2.32.14).

- Antonio Perelló Duran. Peó (núm. de relació a la plantilla 1.2.31.4).

- José Antonio Peset Arias. Peó (núm. de relació a la plantilla 1.2.30.2).

2. Contractar com a personal laboral fix amb la categoria de peó a les persones aspirants que han superat el procediment selectiu d'estabilització pel sistema de concurs excepcional per a la convocatòria d'aquestes places, d'acord amb l'annex1 de la resolució abans esmentada.

3. Ordenar la publicació de la present Resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears, als efectes oportuns. La signatura del contracte del lloc adjudicat s'ha d'efectuar en el termini de 3 dies hàbils, comptat a partir de l'endemà de la publicació de la resolució en el BOIB.

Abans de la signatura del contracte del lloc adjudicat, la persona interessada ha de fer constar que no ocupa cap lloc de treball ni que fa cap activitat en el sector públic de les que es comprenen en l'article 1 de la Llei 53/1984, de 26 de desembre, d'incompatibilitats del personal al servei de les administracions públiques. Si du a terme cap activitat privada, incloses les de caràcter professional, ho ha de declarar en el termini de deu dies hàbils comptadors a partir de l'endemà de la signatura del contracte, perquè l'òrgan competent acordi la declaració de compatibilitat o incompatibilitat.

 

(Signat electrònicament: 22 de març de 2024)                    

La 1a tinenta de Batlia i delegada genèrica de l'àrea d'Hisenda, Economia i Govern Obert    N'he pres nota  El secretari general
(Decret 2023-2571, de 23/06/2023. BOIB núm. 88 de 29/06/2023) Javier Rodríguez Abril
Antònia Llodrà Brunet