Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT DE SA POBLA

Núm. 183825
Adquisició directa de bé immoble per l'Ajuntament de sa Pobla

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

En data 24 de gener de 2024 el Batle president de l'Ajuntament de sa Pobla per Decret d'Alcaldia núm. 112/2024, ha resolt l'adquisició directa del bé immoble ubicat al carrer Mercat, 19, de sa Pobla amb referència cadastral 2225811EE0022S0001EK, conforme segueix:

PRIMER.- Havent-se aprovat per Resolució d'Alcaldia núm. 112/2024 de data 24 de gener de 2024 l'expedient d'adquisició directa del següent bé, que a la lletra diu:

«RESOLUCIÓ

PRIMER. Aprovar la taxació de l'immoble conforme informe tècnic municipal i procedir a adquirir el següent bé:

  • IMMOBLE UBICAT AL CARRER MERCAT NÚMERO 19 DE SA POBLA. REFERENCIA CADASTRAL: 2225811EE0022S0001EK

Inscrit en el Registre de la Propietat de Pollença. Finca 2656 de sa Pobla. Tom 2637, llibre 244, foli 168. Codi registral únic o CRU: 07030000337557.

URBANA: Casa señalada con el número treinta y cinco de la calle MERCADO, de la villa de Sa Pobla. Mideunos seiscientos metros cuadrados. Linda: frente, dicha calle; derecha, la de herederos de Juan Tugores Caldés; izquierda, la de Jaime Mir Franch y Juan Socias; fondo, las de herederos de María-Margarita Socias Cantallops, las de Isabel María Mir Mascó e Isabel- María Crespí Socias”.

SEGON.  Que l'adquisició es realitzarà baix les següents condicions:

  • Preu de compra: 664.500 euros (Sis-cents seixanta quatre mil cinc-cents euros).

Sense perjudici de la devolució de les arres.

  • Abonament: En la seva totalitat en el moment de l'atorgament de l'escriptura pública.
  • Impostos: Tots els impostos, excepte la plusvàlua, derivats de la compravenda aniran a càrrec de la part compradora. En quant a l'abonament de l'Impost sobre Bens Immobles, la venedora es farà càrrec de la part proporcional de l'any en curs fins al darrer dia del mes de l'atorgament.
  • Despeses: Totes les despeses derivades de la compravenda aniran a càrrec de la part compradora.
  • Venedor: CaixaBank S.A. CIF A08663619 (independentment de qui actuï com a mandatari, i havent-se de reprendre el tracte successiu en el seu cas).
  • Pel que fa a la resta, s'estarà a les condicions de l'oferta.

TERCER. Aprovar i disposar la despesa corresponent per import de 664.500 euros (Sis-cents seixanta quatre mil cinc-cents euros).

QUART. Notificar a CAIXABANK S.A., amb CIF A08663619, adjudicatari del contracte, la present Resolució i citar-li per a la signatura de l'escriptura pública de compravenda, havent-se d'aportar i incorporar el certificat registral i el certificat cadastral.

CINQUÈ. Publicar la present Resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears i a la seu electrònica de l'Ajuntament [http://sapobla.eadministracio.cat], a l'efecte del seu general coneixement.

SISÈ. Formalitzar l'adquisició en escriptura pública i fer-ho constar en l'Inventari de Bens Municipals.

SETÈ. Remetre la documentació necessària al Registre de la Propietat perquè efectuïn els oportuns assentaments registrals, segons la Legislació hipotecària.

Sa Pobla.- El batle.- Biel Ferragut Mir.- Davant el secretari accidental Llorenç Reus Riera.- Document firmat electrònicament.»

SEGON.- En data 30 de gener de 2024 es va formalitzar l'adquisició en escriptura pública.

TERCER.- Es publica aquest per al seu general coneixement i en compliment de l'article 8.1.a) de la Llei 19/2013, de 9 de desembre, de transparència, accés a la informació pública i bon govern.

Contra la Resolució que posa fi a la via administrativa, pot interposar alternativament recurs de reposició potestatiu, en el termini d'un mes, de conformitat amb els articles 123 i 124 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del Procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques; o bé interposar directament recurs contenciós-administratiu, davant Jutjat Contenciós Administratiu de Palma en el termini de dos mesos, a comptar des de la pràctica de la present notificació, de conformitat amb l'article 46 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, de la Jurisdicció Contenciós-Administrativa. Si s'optés per interposar el recurs de reposició potestatiu no podrà interposar recurs contenciós-administratiu fins que aquell sigui resolt expressament o s'hagi produït la seva desestimació per silenci. Tot això sense perjudici de què pugui interposar Vè. qualsevol altre recurs que pogués estimar més convenient al seu dret.

 

Sa Pobla, document firmat electrònicament. (18 de març de 2024)

El batle Biel Ferragut Mir