Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

AJUNTAMENT DE LLUCMAJOR

Núm. 183780
Ordre de contractar set (7) places de Tècnica de grau bàsic, classe auxiliar educador/a personal laboral fix

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Per Resolució d'aquesta Batlia de dia 21 de març de 2024, s'ha dictat el següent:

Antecedents

Primer.- Vista la convocatòria del procés d'estabilització pel sistema concurs de mèrits per a la cobertura de set (7) places de personal laboral categoria Tècnica de grau bàsic, classe auxiliar educador/a, nivell VI del Conveni col·lectiu, de l'Ajuntament de Llucmajor, les bases de la qual es varen publicar al BOIB núm. 154 de 26 de novembre de 2022 i l'anunci de la qual es va publicar al BOE núm. 307 de 23 de desembre de 2022.

Segon.- Vist el Decret 2023004552 de dia 15 de novembre de 2023 en el qual s'estableix que les Sres. Paula Puig Oliver, Maria Antonia Oliver Rosas, Carolina Pascual Paniza, Ana Maria Serra Oliver, Monica Gelabert Barceló, Valentina Juan Álvarez i Rosa Garcia Relucio han superat el procés selectiu del concurs extraordinari de mèrits.

Tercer.- Atès que les Sres. Antonia Maria Bibiloni Sastre i Rosa Garcia Relucio en data 30/01/2024 (RGE. Núm. 1.967 i 1.968) varen presentar la seva renuncia.

Quart.- Atès el que s'estableix a la base 15.3 «...quan hi hagi renúncies d'aspirants seleccionats abans de la formalització del contracte, el tribunal ha d'elevar a l'òrgan convocant una relació complementària dels aspirants que estiguin situats a continuació de les persones proposades, per ordre de puntuació, per al seu possible contractació com a personal laboral fix en substitució de les que renunciïn a les places.»

Cinquè.- Vist l'anunci de la relació complementària de les persones aspirants que han superat el procés selectiu per ordre de prelació, realitzat pel Tribunal el dia 10 de gener de 2024 i publicat el dia 11 de gener de 2024. Resulta, de conformitat amb el previst a la base 15.3, que la Sra. Yolanda Serra Teruel, amb DNI **0853***, és l'aspirant situada a continuació de les persones proposades, per ordre de puntuació.

En conseqüència, RESOLC:

Primer.- Acceptar la renuncia de les Sres. Antonia Maria Bibiloni Sastre i Rosa Garcia Relucio de data 30/01/2024 i RGE. Núm. 1.967 i 1.968.

Segon.- Ordenar la contractació de:

Nom i llinatges

Núm. DNI

Paula Puig Oliver

**2012***

Maria Antonia Oliver Rosas

**0985***

Carolina Pascual Paniza

**1235***

Ana Maria Serra Oliver

**1191***

Monica Gelabert Barceló

**1104***

Valentina Juan Álvarez

**0891***

Yolanda Serra Teruel

**0853***

com a personal laboral fix Auxiliar Educadora, categoria Tècnica de grau bàsic, classe auxiliar educador/a, nivell VI del Conveni col·lectiu de l'Ajuntament de Llucmajor, derivada de l'Oferta d'Ocupació Pública Extraordinària de 2022 de l'Ajuntament de Llucmajor.

Tercer.- Publicar aquesta Resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

Quart.- Requerir a les Sres. Paula Puig Oliver, Maria Antonia Oliver Rosas, Carolina Pascual Paniza, Ana Maria Serra Oliver, Monica Gelabert Barceló, Valentina Juan Álvarez i Yolanda Serra Teruel per a que signin contracte en el termini màxim de tres dies hàbils, comptadors a partir de l'endemà de la publicació d'aquesta Resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

Cinquè.- Donar trasllat d'aquesta Resolució a l'Ajuntament Ple, així com a la Unitat de Recursos Humans pel seu coneixement i efectes.

Contra aquesta resolució les persones interessades podran interposar un recurs potestatiu de reposició davant aquest Ajuntament, en el termini d'un mes a comptar de l'endemà de la publicació, de conformitat amb el que disposen els articles 123 i 124 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques.

També podran interposar alternativament un recurs contenciós administratiu davant el Jutjat Contenciós Administratiu amb seu a Palma, en el termini de dos mesos, de conformitat amb el que estableixen els articles 30, 112.3 i 114.1.c) de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, i 8, 10 i 46 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa.

En cas d'optar per interposar el recurs de reposició no es podrà interposar un recurs contenciós administratiu fins que s'hagi notificació la resolució expressa del recurs de reposició o hagi transcorregut un mes des de la seva interposició sense haver rebut la notificació, data en què es podrà entendre desestimat per silenci administratiu.

Tot això sense perjudici que hi puguin interposar qualsevol altre recurs que estimin oportú.

 

Llucmajor, 21 de març de 2024

La batlessa Maria Francisca Lascolas Rosselló