Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

CONSELLERIA D'EMPRESA, OCUPACIÓ I ENERGIA

Núm. 181539
Resolució del conseller d’Empresa, Ocupació i Energia per la qual es corregeix l’errada material advertida a la Resolució del conseller d’Empresa, Ocupació i Energia de 12 de març de 2024 per la qual es convoca i es regula el programa d’estímul del sector comercial de la comunitat autònoma de les Illes Balears «Balears, bons de comerç»

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Fets

1. En data 14 de març de 2024, s'ha publicat en el Butlletí Oficial de les Illes Balears número 36 la Resolució del conseller d'Empresa, Ocupació i Energia de 12 de març de 2024 per la qual es convoca i es regula el programa d'estímul del sector comercial de la comunitat autònoma de les Illes Balears «Balears, bons de comerç».

2. S'ha observat una errada material, que apareix en els apartats primer (segon paràgraf) i dotzè (primer paràgraf) de l'annex 1, i és necessari corregir-la.

Fonaments de dret

1. L'article 109.2 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, estableix que les administracions públiques poden rectificar en qualsevol moment, d'ofici o a instància de les persones interessades, els errors materials, de fet o aritmètics existents en els seus actes.

2. L'article 56 de la Llei 3/2003, de 26 de març, de règim jurídic de l'Administració de la Comunitat de les Illes Balears, disposa que la rectificació dels errors materials, aritmètics o de fet en actes i disposicions administratives correspon a l'òrgan que hagi dictat l'acte o la disposició.

Aquest article també estableix que la rectificació d'errors ha d'especificar, si escau, els efectes jurídics que se'n deriven, i que s'ha de notificar o publicar preceptivament quan faci referència a actes que hagin estat notificats o publicats.

Per tot això, dict la següent

Resolució

1. Corregir l'errada observada en l'apartat primer (segon paràgraf) de l'annex 1, en el sentit següent:

On hi diu:

Primer

Objecte

[…]

El programa, que es durà a terme en una campanya, des del 22 d'abril fins al 30 de juny de 2024, té els objectius següents:

[…]

Hi ha de dir:

Primer

Objecte

[…]

El programa, que es durà a terme en una campanya des del 24 d'abril fins al 30 de juny de 2024, té els objectius següents:

[…]

2. Corregir l'errada advertida en l'apartat dotzè (primer paràgraf) de l'annex 1, en el sentit següent:

On hi diu:

Dotzè

Vigència del programa 

1. Aquest programa, que es durà a terme en una campanya des del 22 d'abril fins al 30 de juny de 2024, iniciarà la vigència des de la publicació d'aquesta Resolució i finalitzarà el 31 de desembre de 2024 o fins a la liquidació final de les operacions de reintegrament i dació de comptes que corresponguin en aplicació de la legislació sobre subvencions, d'acord amb els terminis següents:

[…]

Hi ha de dir:

Dotzè

Vigència del programa

1. Aquest programa, que es durà a terme en una campanya des del 24 d'abril fins al 30 de juny de 2024, iniciarà la vigència des de la publicació d'aquesta Resolució i finalitzarà el 31 de desembre de 2024 o arribarà fins a la liquidació final de les operacions de reintegrament i dació de comptes que corresponguin en aplicació de la legislació sobre subvencions, d'acord amb els terminis següents:

[…]

3. Publicar aquesta Resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

 

Palma, (signat electrònicament: 20 de març de 2024)

El conseller d'Empresa, Ocupació i Energia Alejandro Sáenz de San Pedro García