Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

CONSELL INSULAR DE MENORCA

Núm. 181493
Decret de Presidència núm. 40/2024 pel qual s’acorda comparèixer en el procediment abreujat 123/2024 davant el Jutjat Contenciós Administratiu núm. 3 de Palma i citar a termini les persones interessades (nomenaments de la convocatòria de la plaça de monitor/a integració social per concurs del grup B, del Consell Insular de Menorca i ens dependents)

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

D'acord amb el Decret de Presidència núm. 40 de 19 de març de 2024, es comunica que les persones interessades en l'expedient administratiu que seguidament s'assenyala, podran comparèixer i personar-se al costat de l'Administració demandada en les actuacions corresponents, si així ho consideren convenient per a la defensa dels seus drets, en el termini de nou dies hàbils comptats des de l'endemà de la publicació d'aquest edicte en el BOIB:

- Contenciós administratiu PROCEDIMENT ABREUJAT 123/2024, interposat per AMALIA PILAR REINÉS BARBER, contra :

- La Resolució de la consellera executiva del Departament d'Economia i Serveis Generals núm. 2023/00240, d'11 de setembre de 2023 mitjançant la qual s'aprova la llista de valoració definitiva dels candidats de la convocatòria extraordinària d'estabilització per a cobrir, mitjançant concurs de mèrits, una plaça de MONITOR/A INTEGRACIÓ SOCIAL del Consell Insular de Menorca i ens dependents, enquadrada en el grup B, resolent les al·legacions presentades en relació amb la valoració feta prèviament pel tribunal qualificador.

- L'acord adoptat, en data 18 de desembre de 2023, per la Comissió de Govern del Consell Insular de Menorca, pel qual es desestima el recurs d'alçada prèviament interposat per la recurrent contra la Resolució de la consellera executiva del Departament d'Economia i Serveis Generals abans esmentada.

 

Maó, 20 de març de 2024

Per delegació del president, La secretària Rosa Salord Olèo (DP 129/2023, de 27 de juliol) (BOIB núm. 106 de 29-7-2023)