Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció primera. Nomenaments, situacions i incidències

AJUNTAMENT DE SANT LLORENÇ DES CARDASSAR

Núm. 181043
Nomenament de policia local funcionari de carrera de l'Ajuntament de Sant Llorenç des Cardassar

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

El Sr. Batle, en data 19 de març de 2024, ha dictat la resolució número 197 amb el següent tenor literal:

“Atès que en data 11 d'agost de 2022 es va publicar la Resolució de la consellera de Presidència, Funció Pública i Igualtat per la qual s'inicià el procés unificat de selecció de policies locals (BOIB núm. 106 de data 11 d'agost de 2022).

Atès que en sessió de data 15 de setembre de 2022 el Ple de l´Ajuntament de Sant Llorenç des Cardassar va acordar delegar les competències de la convocatòria i la realització del procés selectiu unificat per cobrir les vacants de la categoria de policia dels cossos de la policia local i les places de policies en els ajuntaments que no hagin constituït cos de policia local en favor de la consellera de Presidència, Funció Pública i Igualtat, mitjançant l'Escola Balear d'Administració Pública de les Illes Balears (BOIB núm. 122 de data 17 de setembre de 2022).

I atesa la resolució de la directora gerenta de l´Escola Balear d´Administració Pública en virtut de la qual s´aprova a relació definitiva d'aspirants que han superat el procés selectiu, inclòs el període de pràctiques, del procés especial unificat per cobrir les places de la categoria de policia dels ajuntaments d'Algaida, Palma, Pollença i Sant Llorenç des Cardassar que han de ser nomenats funcionaris de carrera per a cada un d'aquests ajuntaments, resolució la qual disposa que a l´Ajuntament de Sant Llorenç des Cardassar ha de ser nomenat com a funcionari de carrera el Sr. Jaume Ferrer Serra, amb DNI ***1685* (BOIB núm. 34 de data 9 de març de 2024).

Per tot el que s´ha exposat i en virtut de les atribucions que em són conferides per la legislació vigent, dispòs:

Primer. Nomenar el Sr. Jaume Ferrer Serra, amb DNI ***1685* com a policia local funcionari de carrera de l´Ajuntament de Sant Llorenç des Cardassar.

Segon. Notificar la present resolució al Sr. Jaume Ferrer Serra.

Tercer. Comunicar formalment la present resolució a la Conselleria de Presidència, Funció Pública i Igualtat així com a l´Escola balear d´Administració Pública.

Quart. Publicar la present resolució al Butlletí Oficial de les Illes Balears.”

 

Sant Llorenç des Cardassar, en la data de la signatura electrònica  (20 de març de 2024)

El batle Jaume Soler Pont