Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció I. Disposicions generals

CONSELL INSULAR D'EIVISSA

Núm. 180288
Correcció d’errades número 2 de la Revisió del PGOU d’Eivissa, aprovada definitivament mitjançant acord de la Comissió Insular d’Ordenació del Territori, Urbanisme i Patrimoni Historicoartístic del Consell Insular d’Eivissa, de 13 de juliol de 2023

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

El 19 de setembre de 2023 es va publicar l'acord de la Comissió Insular d'Ordenació del Territori, Urbanisme i Patrimoni Historicoartístic del Consell Insular d'Eivissa, de 13 de juliol de 2023, d'aprovació definitiva de la revisió del Pla General d'Ordenació Urbana d'Eivissa. Atès que s'han advertit errades a la fitxa de la UA 51 Es Pou Sant, situada a l'apartat 2.6 (fitxes d'actuacions de reordenació i/o compleció de la urbanització) de la Memòria de Gestió del PGOU d'Eivissa, que va ser publicada juntament amb l'acord, es considera necessari esmenar les errades i publicar-ne la correcció.

D'acord amb l'article 109.2 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, les administracions poden rectificar en qualsevol moment els errors materials, de fet o aritmètics existents en els seus actes.

Per tot això, segons l'acord de la CIOTUPHA de 14 de març de 2024, correspon publicar al Butlletí oficial de les Illes Balears la correcció d'errades de la fitxa de la UA 51 Es Pou Sant, situada a l'apartat 2.6 (fitxes d'actuacions de reordenació i/o compleció de la urbanització) de la Memòria de Gestió del PGOU d'Eivissa, en el sentit següent:

1. Respecte de la versió catalana de la fitxa de la UA 51 Es Pou Sant a la Revisió del PGOU, es substitueix la fitxa de l'apartat 2.6 (fitxes d'actuacions de reordenació i/o compleció de la urbanització) de la Memòria de Gestió del PGOU d'Eivissa per la que consta a l'Annex (el plànol de la fitxa es manté i no és objecte de correcció).

2. Respecte de la versió castellana de la fitxa de la UA 51 Es Pou Sant a la Revisió del PGOU, es substitueix la fitxa de l'apartat 2.6 (fitxes d'actuacions de reordenació i/o compleció de la urbanització) de la Memòria de Gestió del PGOU d'Eivissa per la que consta a l'Annex de la publicació en la versió castellana.

 

Eivissa, 21 de març de 2024

La cap de servei de Territori Maite Torres Torres

Documents adjunts