Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

AJUNTAMENT DE CAPDEPERA

Núm. 179960
Correcció d’errors de les bases específiques del procediment selectiu per crear una borsa de treball d’arquitectes tècnics amb caràcter de funcionari interí, per cobrir necessitats al departament d’urbanisme i obres

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

En el BOIB núm. 31 de 2 de març de 2024 s'ha publicat la convocatòria i bases del procés selectiu per crear una borsa de treball d'arquitectes tècnics amb caràcter de funcionari interí mitjançant oposició.

Vist que s'ha detectat un error material i d'acord amb el que disposa l'article 109 de la Llei 39/2015 d'1 d'octubre, del Procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques, i en ús de les atribucions que em confereix l'article 21.1.h) de la Llei 7/1985, de 2 d'abril, de Bases del Règim Local,

RESOLC

Primer. Procedir a la rectificació de l'error material.

On s'indica:

Per Decret 2023-2137 de data 13/09/2023, s'ha disposat convocar procediment selectiu per crear una borsa de treball d'Arquitectes Tècnics amb caràcter de funcionari interí, mitjançant oposició, destinada al departament d'Urbanime i Obres.

Ha de dir:

Per Decret 2024-0690 s'ha disposat convocar procediment selectiu per crear una borsa de treball d'Arquitectes Tècnics amb caràcter de funcionari interí, mitjançant oposició, destinada al departament d'Urbanime i Obres.

Segon. Tenir per presentades les sol·licituds ja dirigides a l'Ajuntament de Capdepera per prendre part del procés de selecció de referencia.

Tercer. Reobrir el termini de presentació d'instàncies per participar al procès selectiu, que tal i com s'indica a les bases de la convocatòria és de 7 dies hàbils a partir de l'endemà de la publicació d'aquesta correcció d'erros al Butlletí Oficial de les Illes Balears (BOIB).

Quart. Fer pública la present resolució mitjançant un anunci en el Butlletí Oficial de les Illes Balears (BOIB).

 

Capdepera, 20 de març 2024

La batlessa Mireia Francesca Ferrer Jaume