Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

AJUNTAMENT DE SANTANYÍ

Núm. 178852
Constitució d’una borsa de treball de personal funcionari interí administratiu

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Mitjançant aquest anunci es fa públic que, en data 19 de març de 2024, s'ha emès Resolució de Batlia núm. 2024/449, el tenor literal de la qual disposa:

«CONSTITUCIÓ DE LA BORSA DE TREBALL DE PERSONAL FUNCIONARI INTERÍ, ADMINISTRATIU, DERIVADA DEL PROCÉS SELECTIU PER A LA COBERTURA, AMB PERSONAL FUNCIONARI DE CARRERA, D'UNA PLAÇA D'ADMINISTRATIU/IVA, MITJANÇANT EL SISTEMA DE CONCURS-OPOSICIÓ, CORRESPONENT A L'OFERTA D'OCUPACIÓ PÚBLICA DE L'ANY 2020 DE L'AJUNTAMENT DE SANTANYÍ

Decret

A la vila de Santanyí, la batlessa que subscriu, Sra. Maria C. Pons Monserrat, en presència del secretari de la Corporació, dicta el següent:

Antecedents

1. Vista la convocatòria del procés selectiu per a la cobertura, amb personal funcionari de carrera, d'una plaça d'administratiu/iva, mitjançant el sistema de concurs-oposició, corresponent a l'Oferta d'Ocupació Pública de l'any 2020 de l'Ajuntament de Santanyí, les bases de la qual es varen publicar al BOIB núm. 127, de 14 de setembre de 2023, i l'anunci al BOE núm. 229, de 25 de setembre de 2023.

2. Vist l'anunci del tribunal qualificador, publicat en data 26 de febrer de 2024, en el qual s'indica la llista definitiva de la suma de puntuacions de la fase de concurs i d'oposició i la proposta del nomenament de la primera persona aspirant classificada al procés selectiu indicat anteriorment.

3. Vist que, d'acord amb les bases de la convocatòria, també es formarà una borsa de treball a efectes de qualsevol supòsit de nomenament com a personal funcionari interí, d'acord amb l'article 10 del Reial Decret Legislatiu 5/2015, de 30 d'octubre pel qual aprova el text refós de l'Estatut Bàsic de l'Empleat Públic i l'article 15 de la Llei 3/2007, de 27 de març, de la funció pública de les Illes Balears, per això les persones que superin aquesta convocatòria passaran a formar part d'una borsa de disponibilitat per l'ordre de puntuació.

En conseqüència,

RESOL

Primer. Constituir la borsa de treball de personal funcionari interí, administratiu, escala d'Administració General, subescala administrativa, del grup C, subgrup C1, de l'Ajuntament de Santanyí, en els termes següents:

  • Francisco de Borja Olabarria Vaquero amb DNI **7398***.

Segon. Publicar l'anunci d'aquesta Resolució al Butlletí Oficial de les Illes Balears i a la pàgina web de la Corporació».

Contra aquesta Resolució, que posa fi a la via administrativa, es pot interposar, alternativament, o recurs de reposició potestatiu, en el termini d'un mes a comptar des de l'endemà de la publicació d'aquest edicte, davant la batlessa d'aquest Ajuntament, de conformitat amb els articles 123 i 124 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del Procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques, o recurs contenciós-administratiu, davant el Jutjat del Contenciós-Administratiu en el termini de dos mesos a comptar des de l'endemà de la publicació d'aquest edicte, de conformitat amb l'article 46 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, de la Jurisdicció Contenciosa Administrativa. Si s'optàs per interposar el recurs de reposició potestatiu, no es podrà interposar recurs contenciós administratiu fins que aquell sigui resolt expressament o s'hagi produït la seva desestimació per silenci. Tot això sense perjudici de què es pugui exercitar qualsevol altre recurs que s'estimi pertinent.

Santanyí, a la data de la signatura electrònica (19 de març de 2024)

La batlessa Maria C. Pons Monserrat