Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

SERVEI DE SALUT DE LES ILLES BALEARS

Núm. 178839
Pacte de la Mesa Sectorial de Sanitat de l’Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears de 8 de març de 2024 pel qual es regula la distribució de la jornada anual del personal estatutari adscrit a la Gerència d’Atenció d’Urgències (SAMU 061) de les Illes Balears

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Parts

Per l'Administració, el director general de Funció Pública, designat per la consellera de Presidència i Administracions Públiques, i el director general del Servei de Salut de les Illes Balears —o les persones que deleguin—, de conformitat amb el punt 2 del Reglament d'organització i funcionament de la Mesa Sectorial de Sanitat de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

Per la part sindical, els representants de les organitzacions sindicals presents en la Mesa Sectorial que consten com a signants d'aquest pacte.

Antecedents

1. El 23 de maig de 2015 va entrar en vigor el Pacte de la Mesa Sectorial de Sanitat de 22 de maig de 2015 pel qual es regula la distribució de la jornada anual del personal estatutari sanitari d'emergències de la GAU 061 del Servei de Salut de les Illes Balears, en el qual, a més de fixar-se la jornada laboral per al personal sanitari, es detalla la distribució actual dels recursos mòbils del SAMU 061.

Des d'aquesta data, amb l'objectiu de garantir l'assistència sanitària de les emergències extrahospitalàries, el SAMU 061 ha ampliat el nombre d'unitats assistencials terrestres i la cobertura del personal sanitari a la Central de Coordinació d'Urgències Mèdiques.

2. El 4 d'abril de 2023 es va publicar en el BOIB l'Acord del Consell de Govern de 3 d'abril de 2023 pel qual es ratifica l'Acord de la Mesa Sectorial de Sanitat de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears de 27 de març de 2023 relatiu a la jornada de treball del personal estatutari del Servei de Salut de les Illes Balears, en el qual s'estableix que la nova jornada ordinària setmanal del personal estatutari del Servei de Salut serà de trenta-cinc hores setmanals de treball efectiu de mitjana en còmput anual, sens perjudici que hi hagi jornades especials. En particular, es va fixar per al personal sanitari (personal mèdic i personal d'infermeria) del SAMU 061 una jornada anual de 1.430 hores.

3. En el punt 2.9 de la Instrucció 12/2023, de 9 de novembre, del director general del Servei de Salut de les Illes Balears, per la qual es dicten criteris per aplicar la jornada laboral anual del personal estatutari als centres de treball dependents del Servei de Salut, s'estableix que «la jornada ordinària anual del personal adscrit a la Gerència del 061 queda establerta en 1.430 hores, distribuïdes amb caràcter general en mòduls de 24 hores, sense perjudici del personal de gestió i serveis, al qual li és aplicable el règim previst en el punt 3 d'aquesta instrucció».

4. Per tot l'anterior, cal revisar i actualitzar el Pacte en vigor des de 2015.

En virtut de l'article 80.1 de la Llei 55/2003, de 16 de desembre, de l'estatut marc del personal estatutari dels serveis de salut, i de la Resolució de la consellera de Salut i Consum de 3 de novembre de 2020 per la qual es deleguen diferents competències en matèria de personal estatutari en els òrgans del Servei de Salut de les Illes Balears, les parts que integram la Mesa Sectorial de Sanitat ens reconeixem mútuament la capacitat legal necessària per subscriure el següent

Pacte

1. Aprovar el règim de distribució de la jornada anual del personal estatutari adscrit al SAMU 061 de les Illes Balears, que s'adjunta com a annex, l'objecte del qual és enumerar tots els recursos que formen part de l'operativa diària del SAMU 061 i planificar la distribució de la jornada de feina del personal estatutari que presta serveis en aquests recursos.

2. Determinar que aquest pacte és aplicable al personal estatutari d'emergències que presta servei al SAMU 061 i pertanyi a alguna de les categories estatutàries següents:

− Metge/metgessa d'urgències d'atenció primària.

− Infermer/infermera d'urgències d'atenció primària.

− Teleoperador/teleoperadora de la Central de Coordinació d'Urgències Mèdiques.

3. Deixar sense efecte el Pacte de la Mesa Sectorial de Sanitat de 22 de maig de 2015 pel qual es regula la distribució de la jornada anual del personal estatutari sanitari d'emergències de la GAU 061 del Servei de Salut de les Illes Balears.

4. Determinar que aquest pacte retrotrau els seus efectes al dia 1r de març de 2024.

5. Ordenar la publicació del present pacte en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

Com a prova de conformitat, signam aquest document.

 

Palma, 8 de març de 2024

 

   Per l'Administració                                                        Per les organitzacions sindicals             

Margarita Bujosa Pocoví                                                                              UGT                                    

                                                                               CCOO

                                                                              SATSE

                                                                                USAE                                                                               SIMEBAL CESM

 

 

ANNEX Distribució de la jornada anual del personal estatutari d'emergències de la Gerència d'Atenció d'Urgències de les Illes Balears (SAMU 061)

1. Objecte

Aquest pacte té per objecte enumerar tots els recursos que formen part de l'operativa diària de la Gerència d'Atenció d'Urgències de les Illes Balears (d'ara endavant, SAMU 061) i planificar la distribució de la jornada de feina del personal estatutari que presta serveis en aquests recursos al llarg de l'any, segons la normativa vigent.

2. Àmbit d'aplicació

2.1. Aquest pacte és aplicable al personal estatutari d'emergències que presta servei al SAMU 061 i pertanyi a alguna de les categories estatutàries següents:

a) Metge/metgessa d'urgències d'atenció primària.

b) Infermer/infermera d'urgències d'atenció primària.

c) Teleoperador/teleoperadora de la Central de Coordinació d'Urgències Mèdiques (CCUM).

2.2. Aquest pacte no és aplicable al personal de gestió i serveis del SAMU 061, a excepció del personal de la categoria teleoperador/teleoperadora de la CCUM.

3. Característiques

El SAMU 061 està estructurat per donar cobertura a les necessitats sanitàries de la població de les Illes Balears en l'àmbit de les urgències i les emergències extrahospitalàries per mitjà de la disposició i la distribució de diverses unitats mòbils d'emergències (UME) i de suport vital bàsic (SVB) connectades en tot moment amb la CCUM.

4. Distribució geogràfica de les UME i de la CCUM

4.1. Per tal de garantir la cobertura assistencial de les urgències i les emergències a tot el territori de les Illes Balears, les UME es distribueixen segons el que es descriu en els apartats a), b) i c) del punt 4.3. Les zones geogràfiques descrites en aquest pacte estan definides en l'annex 4. Depenent de la demanda assistencial i la disponibilitat de personal, el SAMU 061 pot establir una altra distribució.

4.2. Hi ha quatre tipus de recursos d'UME: suport vital avançat (SVA), suport vital avançat d'infermeria (SVAI), unitat de transport pediàtric balear (UTPB) i vehicle d'intervenció ràpida (VIR).

4.3. Des del juny de 2023, per donar cobertura a tots els recursos que es descriuen a continuació es disposa d'una plantilla orgànica de 134 professionals de la categoria metge/metgessa d'urgències d'atenció primària, 124 professionals de la categoria infermer/infermera d'urgències d'atenció primària i 20 professionals de la categoria teleoperador/teleoperadora.

a) Mallorca:

‒ Tretze UME, amb la plantilla adequada cadascuna, donen cobertura assistencial urgent durant cada dia de l'any amb un horari adaptat a les necessitats assistencials de la zona on presten servei. Estan situades a les zones següents: sis a la zona 0, dues a la zona 1, dues a la zona 2 i tres a la zona 3.

L'UME A203 està configurada amb personal sanitari polivalent, i per això aquest és el responsable en primera instància de donar suport en les contingències urgents que es produeixin per absència del personal de la resta de les unitats de fins a cinc dies hàbils en casos com ara permisos retribuïts de diversa naturalesa o per assumptes particulars i incapacitats temporals de durada curta.

‒ La CCUM dona cobertura permanentment, durant cada dia i cada hora de l'any. Amb una distribució del personal d'emergències que depèn de la demanda assistencial, la cobertura mínima és de quatre llocs de metge/metgessa en el torn diürn i dos en el nocturn, dos llocs d'infermer/infermera en el torn diürn, un lloc de supervisor/supervisora en el torn diürn i cinc llocs de teleoperador/teleoperadora d'emergències en el torn diürn i dos en el nocturn.

‒ Una UTPB, amb una plantilla adequada que dona cobertura assistencial urgent durant cada dia i cada hora de l'any. Està situada a l'Hospital Universitari Son Espases.

 

b) Menorca: tres UME, amb la plantilla adequada cadascuna, donen cobertura assistencial urgent amb un horari adaptat a les necessitats assistencials de la zona on presten servei. Estan situades a la zona 4.

c) Eivissa i Formentera: quatre UME, amb la plantilla adequada cadascuna, donen cobertura assistencial urgent durant cada dia de l'any amb un horari adaptat a les necessitats assistencials de la zona on presten servei. Estan situades a les bases o zones següents: tres a la zona 5 (Eivissa) i una a la zona 6 (Formentera).

5. Jornada laboral del personal estatutari d'emergències del SAMU 061

5.1. En el punt 2.9 de la Instrucció 12/2023, de 9 de novembre, del director general del Servei de Salut de les Illes Balears, per la qual es dicten criteris per aplicar la jornada laboral anual de personal estatutari en els centres de treball dependents del Servei de Salut, s'estableix que la jornada ordinària anual del personal adscrit al SAMU 061 és de 1.430 hores, distribuïdes amb caràcter general en mòduls de 24 hores.

5.2. L'article 19.2 de l'annex 1 de l'Acord de la Mesa Sectorial de Sanitat de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears de 22 de desembre de 2022 pel qual es desenvolupen mesures organitzatives i de gestió en l'àmbit del Servei de Salut de les Illes Balears —ratificat per l'Acord del Consell de Govern de 27 de febrer de 2023, publicat al BOIB núm. 26, de 28 de febrer de 2023— regula els permisos de formació del personal estatutari:

El personal inclòs en l'àmbit d'aplicació d'aquest acord té dret a gaudir d'un permís—percebent les seves retribucions— amb un límit màxim de 40 hores a l'any per assistir a cursos, jornades i congressos de perfeccionament professional que tinguin lloc durant l'horari de treball i el contingut del qual estigui relacionat directament amb la categoria professional o la carrera professional corresponent, amb l'autorització prèvia del superior jeràrquic i sempre que les necessitats del servei —motivades degudament— ho permetin.

Si els cursos de l'apartat anterior tenen com a destinatari el personal d'emergències que presta servei en el Servei d'Urgències d'Atenció Primària (SUAP) o en la Gerència del 061, aquest personal té dret a gaudir d'un permís addicional al disposat en el paràgraf anterior —percebent les seves retribucions totals—, amb un límit màxim de 46 hores a l'any. Aquest permís té per objecte la rotació d'aquest personal per serveis hospitalaris de la xarxa assistencial del Servei de Salut i s'ha d'ajustar als criteris de formació reglada i continuada que resultin aplicable

Per això, atès que els permisos retribuïts tenen la consideració com a jornada efectiva, les hores destinades a formació en els termes establerts en aquest article es consideren a tots els efectes com a jornada efectiva amb el límit màxim de 86 hores anuals.

6. Característiques de la plantilla d'emergències del SAMU 061

6.1. Per garantir la cobertura total de les UME i de la CCUM, el SAMU 061 ha establert la necessitat d'incorporar els perfils de personal assistencial polivalent des de 2019 i de personal assistencial pool a les diferents illes des de 2022. En els apartats següents es defineixen els diferents perfils assistencials:

 

​​​​​​​a) Personal mèdic i d'infermeria:

‒ Personal assistencial no polivalent: conjunt de treballadors que duen a terme l'activitat assistencial programada al començament de l'any de manera completa i de manera exclusiva a les UME.

‒ Personal assistencial regulador: conjunt de treballadors que duen a terme l'activitat assistencial programada al començament de l'any de manera completa i de manera exclusiva a la CCUM.

‒ Personal assistencial polivalent: conjunt de treballadors que duen a terme l'activitat assistencial de manera programada al llarg de l'any tant a les UME com a la CCUM. En qualsevol cas, aquest personal haurà de prestar l'activitat assistencial un mínim de 24 hores de mitjana mensual en còmput semestral a la CCUM.

‒ Personal assistencial pool: conjunt de treballadors que duen a terme l'activitat assistencial de manera programada al llarg de l'any a les diferents UME per tal de garantir la cobertura del servei. No disposen d'adscripció en un recurs assistencial específic.

b) Teleoperadors/teleoperadores de la CCUM:

‒ Personal teleoperador no polivalent: conjunt de treballadors que acompleixen funcions de teleoperador a la CCUM amb una programació de torns al començament de l'any de manera completa i de manera exclusiva com a teleoperador de demanda.

‒ Personal teleoperador polivalent: conjunt de treballadors que acompleixen funcions de teleoperador a la CCUM amb una programació de torns al començament de l'any de manera completa, compaginant torns de teleoperador de resposta i de demanda.

‒ Personal teleoperador pool: conjunt de treballadors que acompleixen funcions de teleoperador a la CCUM de manera programada al llarg de l'any als diferents llocs de teleoperador de la CCUM (de resposta i de demanda) segons les necessitats i per tal de garantir la cobertura del servei. No disposen d'una assignació de roda de torns per calendari.

6.2. En data 23 de gener de 2024, els llocs del personal estatutari d'emergències que presta servei al SAMU 061 estan distribuïts de la manera següent:

 

 

Mallorca

Menorca

Eivissa i Formentera

Metges

No polivalents UME

36

12

18

No polivalents CCUM

12

Polivalents

41

Pool

6

9

Infermers

No polivalents

36

12

18

Polivalents

47

Pool

3

8

Teleope-radors

No polivalents

8

 

 

Polivalents

12

 

 

Pool

 

 

6.3. Aspectes relacionats amb el personal amb perfil polivalent/pool:

a) El 20 de desembre de 2022 es van publicar en el BOIB núm. 165 diferents resolucions del director general del Servei de Salut per les quals s'aproven les convocatòries específiques de processos selectius, pel sistema de concurs extraordinari i/o concurs oposició, derivats de l'oferta d'ocupació pública addicional d'estabilitat ordinària i excepcional d'estabilització per a l'any 2022 per accedir a places vacants de diferents categories estatutàries de personal estatutari fix dependent del Servei de Salut.

b) Per mitjà d'aquest pacte es reconeix al personal estatutari d'emergències (personal mèdic, d'infermeria i teleoperadors) que abans de la publicació d'aquestes convocatòries tingués un nomenament fix al SAMU 061 el dret a mantenir el perfil assistencial que tingués reconegut amb anterioritat a la resolució dels processos d'estabilització, tot això sense perjudici que, voluntàriament, aquest personal pugui optar a places amb un perfil assistencial diferent.

c) Tot el personal d'emergències que prengui possessió d'una plaça adscrita al SAMU 061 després de superar un procés de selecció i/o provisió que es convoqui i/o resolgui després de la data d'efectes d'aquest pacte tindran la consideració de polivalent o de pool; aquesta previsió també afecta els adjudicataris d'una plaça derivada dels processos d'estabilització convocats en virtut de les resolucions esmentades.

d) En particular, tot el personal assistencial no polivalent destinat a Menorca, Eivissa i/o Formentera amb nomenament fix o temporal posterior a la data d'efectes d'aquest pacte que passi a ocupar una plaça a Mallorca després de participar en un procés de mobilitat interna passarà a ser personal assistencial polivalent.

7. Calendari laboral

7.1. A causa de la idiosincràsia de l'activitat desenvolupada al SAMU 061, en què els recursos assistencials estan distribuïts per tota la geografia balear amb una disponibilitat diària que dificulta la cobertura —especialment a Menorca, Eivissa i Formentera— i atenent la implantació des de 2019 de recursos amb diferents perfils assistencials, cal planificar una distribució de torns diferent entre les categories metge/metgessa i infermer/infermera.

7.2. El SAMU 061 és responsable d'elaborar i planificar els calendaris anuals del personal sanitari i teleoperador d'emergències, que s'han de publicar abans del 1r de desembre de l'any anterior.

No obstant això, els torns mensuals del personal assistencial polivalent i pool i del personal teleoperador pool s'han de planificar com a mínim amb 15 dies d'antelació. Per a aquest personal, una vegada planificades les vacances anuals pel SAMU 061 se li assignarà el calendari referit al període ordinari de vacances amb 45 dies d'antelació.

7.3. Els treballadors tenen dret a modificar la distribució de la jornada laboral per mitjà de canvis de torn, que han de partir de l'acord mutu entre els treballadors implicats i han de ser comunicats abans que tengui efecte el canvi en el gestor de canvis habilitat a aquest efecte pel SAMU 061.

7.4. Els canvis entre treballadors seran autoritzats pel SAMU 061 sempre que l'execució no suposi vulnerar la normativa vigent i no afecti el funcionament normal del servei.

7.5. Sobre la base de l'organització actual del SAMU 061 s'estableix la següent distribució de la jornada del personal sanitari i teleoperador d'emergències en el calendari laboral.

De manera general, per elaborar els calendaris del personal assistencial no polivalent, del personal assistencial regulador i teleoperador no polivalent s'ha de distribuir de manera equitativa el repartiment de festius anuals i els del període de Nadal entre tots els treballadors que presten servei a la mateixa UME i a la CCUM:

a) A Mallorca:

‒ Al personal assistencial no polivalent (metge/metgessa i infermer/infermera) cal distribuir-li la jornada amb una cadència de sis dies en el torn de l'UME a la qual estan adscrit on de manera regular presten servei en torns presencials de 24 hores, respectant la distribució anual de festius. A més, per completar la totalitat de la jornada anual establerta en cada moment cal assignar-li mòduls de torns presencials a les altres UME en torns de 12 o 24 hores repartits de manera equitativa al llarg de l'any.

‒ El personal assistencial polivalent que presta servei a l'UME A203 ha de fer torns presencials repartits entre l'UME A203 i la CCUM.

Això afecta quaranta-cinc metges/metgesses i quaranta-cinc infermers/infermeres del SAMU 061 que presten servei de manera permanent a les UME A201, A202, A211, A221, A231, A232 i A203, és a dir, els torns del personal mèdic i d'infermeria del número 1 al número 45 a Mallorca.

‒ Si es requereix garantir la cobertura assistencial a la CCUM, el personal assistencial amb perfil polivalent que, a causa d'un procés de mobilitat interna, un concurs oposició, un trasllat o qualsevol altre procediment de selecció i provisió establert en la normativa vigent, accedeixi a una UME on de manera regular es presti servei en torns presencials de 24 hores, ha de fer de manera ordinària un mínim de 24 hores de mitjana mensual en còmput semestral a la CCUM. El calendari anual d'aquests treballadors s'ha de publicar abans del 1r de desembre de l'any anterior.

Per a aquest personal sanitari polivalent, la distribució mensual del calendari laboral, de manera general, ha de ser així: quatre jornades de 24 hores a l'UME on regularment presta serveis (SVA), dues jornades de 12 hores a la CCUM i una jornada de 12 hores en una UME (VIR/SVAI). Aquesta distribució pot variar en funció de la jornada laboral que s'hagi de complir.

Això no és aplicable al personal que hagi obtingut el nomenament fix al SAMU 061 abans de la publicació de les convocatòries dels processos d'estabilització indicats en el punt 6.3. Aquest personal podrà optar al torn no polivalent, establert en el paràgraf primer de l'apartat 7.5.a) quan en tengui la possibilitat per mobilitat interna voluntària.

‒ En el cas del personal d'infermeria, hi ha perfils assistencials polivalents que presten servei en una UME i a la CCUM amb jornades presencials programades de 12 hores i tenen distribuïda la totalitat de la jornada en aquests recursos. El calendari anual d'aquests treballadors s'ha de publicar abans del 1r de desembre de l'any anterior.

Això afecta vuit infermers/infermeres del SAMU 061 que presten servei de manera regular a les UME (VIR, SVAI) i a la CCUM, és a dir, els torns del personal d'infermeria del número 46 al número 53 a Mallorca.

‒ Als infermers/infermeres que presten servei a la UTPB cal distribuir-los la jornada de manera regular en torns presencials de 24 hores; a més, per completar la totalitat de la jornada anual establerta en cada moment cal assignar-los mòduls de torns presencials als recursos assistencials, inclosa la UTPB i/o la CCUM, en funció del perfil específic segons siguin no polivalents o polivalents.

Això afecta nou infermers/infermeres del SAMU 061 que presten servei de manera regular a la UTPB, és a dir, els torns del personal d'infermeria del número 54 al número 62 a Mallorca.

‒ El personal sanitari assistencial polivalent que presta servei a les diferents UME de Mallorca i a la CCUM fa jornades presencials segons les necessitats del servei i té distribuïda la jornada laboral segons el que es descriu en el punt 7.2.

Això afecta trenta-dos metges/metgesses i vint-i-un infermers/infermeres del SAMU 061, és a dir, els torns del personal mèdic del número 46 al número 77 i del personal d'infermeria del número 63 al número 83 a Mallorca.

‒ Al personal assistencial regulador que presta servei de manera exclusiva a la CCUM cal distribuir-li la jornada en torns presencials de 12 hores en el torn de la CCUM al qual estigui adscrit, que correspon als llocs de metge 1 i metge 2; a més, per complir la totalitat de la jornada anual establerta en cada moment cal assignar-los de manera preferent mòduls de torns presencials a la CCUM en els llocs de metge 3 i metge 4 repartits de manera equitativa al llarg de l'any.

Això afecta dotze metges/metgesses del SAMU 061 que presten servei de manera regular a la CCUM, és a dir, els torns del personal mèdic ABCDEF i UVWXYZ a Mallorca.

‒ Al personal teleoperador no polivalent i polivalent cal distribuir-li la jornada a la CCUM on de manera regular presti serveis en torns presencials de matí, horabaixa i nit, amb torns presencials de 7 i 10 hores.

‒ Al personal teleoperador pool cal distribuir-li la jornada a la CCUM en jornades presencials segons les necessitats del servei. Té distribuïda la jornada laboral segons el que es descriu en el punt 7.2.

b) A Menorca:

‒ Al personal assistencial no polivalent (metges/metgesses i infermers/infermeres) cal distribuir-li la jornada amb una cadència de sis dies, en el torn de l'UME a la qual està adscrit on de manera regular presti serveis en torns presencials de 24 hores, respectant la distribució anual de festius. A més, per completar la totalitat de la jornada anual establerta en cada moment cal assignar-los mòduls de torns presencials a les altres UME en torns de 12 o 24 hores repartits de manera equitativa al llarg de l'any.

Això afecta dotze metges/metgesses i dotze infermers/ infermeres del SAMU 061 que presten servei de manera permanent a les UME 241 i 242, és a dir, els torns del personal mèdic i d'infermeria del número 1 al número 12 a Menorca.

‒ El personal sanitari assistencial pool que presta servei a les diferents UME de Menorca fa jornades presencials segons les necessitats del servei i té distribuïda la jornada laboral segons el que es descriu en el punt 7.2

Això afecta sis metges/metgesses i tres infermers/ infermeres del SAMU 061, és a dir, els torns del personal mèdic del número 13 al número 18 i del personal d'infermeria del número 13 al número 15 a Menorca.

c) A Eivissa i Formentera:

‒ Al personal assistencial no polivalent (metges/metgesses i infermers/infermeres) cal distribuir-li la jornada amb una cadència de sis dies en el torn de l'UME a la qual estigui adscrit on de manera regular presti serveis en torns presencials de 24 hores, respectant la distribució anual de festius. A més, per completar la totalitat de la jornada anual establerta en cada moment cal assignar-los mòduls de torns presencials a les altres UME en torns de 12 o 24 hores repartits de manera equitativa al llarg de l'any.

‒ Amb l'objectiu de garantir la cobertura assistencial a Formentera, el personal sanitari no polivalent d'Eivissa ha de fer de manera ordinària com a mínim 24 hores en còmput semestral a l'UME A261.

Això afecta divuit metges/metgesses i divuit infermers/ infermeres que presten servei de manera regular a les UME A251, A252 i A253, és a dir, els torns del personal mèdic i d'infermeria del número 1 al número 18 a Eivissa.

‒ El personal sanitari assistencial pool que presta servei als diferents recursos mòbils d'Eivissa i Formentera fa jornades presencials segons les necessitats del servei i té distribuïda la jornada laboral segons el que es descriu en el punt 7.2.

Això afecta nou metges/metgesses i vuit infermers/ infermeres del SAMU 061, és a dir, els torns del personal mèdic del número 19 al número 27 i del personal d'infermeria del número 19 al número 26 a Eivissa i Formentera.

8. Annexos

En els annexos 1, 2 i 3 es mostra una imatge del fitxer en el qual es detallarà la distribució de la plantilla orgànica per categories professionals (metge/metgessa d'urgències d'atenció primària, infermer/infermera d'urgències d'atenció primària i teleoperador/teleoperadora d'emergències) i en l'annex 4 es mostra el mapa de distribució geogràfica de les zones d'influència de les UME del SAMU 061 a Mallorca.

9. Publicació i efectes

9.1. Determinar que aquest pacte retrotrau els seus efectes al dia 1r de març de 2024.

9.2. Ordenar la publicació d'aquest pacte en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

9.3. Si es modifica la jornada laboral anual i/o l'organització dels recursos assistencials del SAMU 061 de manera que provoqui canvis en la distribució del calendari anual, caldrà revisar i actualitzar aquest document, si escau.

10. Disposició derogatòria

Es deixa sense efecte el Pacte de la Mesa Sectorial de Sanitat de 22 de maig de 2015 pel qual es regula la distribució de la jornada anual del personal estatutari sanitari d'emergències de la GAU 061 del Servei de Salut de les Illes Balears.

Documents adjunts