Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció primera. Nomenaments, situacions i incidències

AJUNTAMENT DE SENCELLES

Núm. 176844
Nomenament auxiliar d’administració general, funcionària de carrera, per estabilització

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Es fa saber que, en data 19 de març de 2024, s'ha dictat la Resolució de Batlia núm. 2024-0184, amb el següent tenor literal:

DECRET DE BATLIA

Antecedents

1. En el BOIB núm. 99, de 30 de juliol de 2022 i núm. 119, de 10 de setembre de 2022, es va publicar el conveni signat amb l'Ajuntaments de Sencelles, entre d'altres, pels quals el Consell de Mallorca s'encarregava de l'aprovació de les bases, la convocatòria i la gestió dels processos d'estabilització de l'ocupació temporal que estableix la Llei 20/2021, de 28 de desembre, de mesures urgents per a la reducció de la temporalitat en l'ocupació pública, que deriven de les ofertes d'ocupació pública aprovades per l'esmentat Ajuntament de Consell (BOIB núm. 65, de 19 de maig de 2022), Ajuntament d'Esporles (BOIB núm. 67, de 24 de maig de 2022 i núm. 120, de 13 de setembre de 2022), Ajuntament de sa Pobla (BOIB núm. 66, de 21 de maig de 2022), Ajuntament de Sencelles (BOIB núm. 62, de 12 de maig de 2022 i núm. 92, de 16 de juliol de 2022) i Ajuntament de Capdepera (BOIB núm. 68, de 26 de maig de 2022).

2. Per Resolució del conseller executiu d'Hisenda i Funció Pública de data 30 de novembre de 2022 (BOIB núm. 158, de 6 de desembre de 2022), modificada per Resolució del conseller executiu d'Hisenda i Funció Pública de data 24 de gener de 2023 i de data 8 de febrer de 2023 (BOIB núm. 13, de 28 de gener de 2023 i BOIB núm. 19, de data 11 de febrer de 2023), i per Resolució de la consellera executiva d'Hisenda i Funció Pública de data 29 d'agost de 2023 (BOIB núm. 121, de 31 d'agost de 2023), es va aprovar la convocatòria del procés selectiu pel sistema excepcional de concurs de mèrits per a l'ingrés com a personal funcionari de l'escala d'administració general, subescala auxiliar, categoria auxiliar administratiu-iva i auxiliar gestió tributària, del subgrup C2, dels Ajuntaments de Consell, Esporles, sa Pobla i Sencelles i d'administració especial, categoria zelador-a d'obres del subgrup C2, de l'Ajuntament de Capdepera.

En aquesta resolució es varen convocar 4 places de la categoria d'auxiliar administratiu- iva, (1 a l'Ajuntament de Consell, 2 a l'Ajuntament d'Esporles, 1 a l'Ajuntament de sa Pobla i 1 a l'Ajuntament de Sencelles), 1 plaça de la categoria d'auxiliar de gestió tributària a l'Ajuntament de sa Pobla i 1 plaça de la categoria de zelador-a d'obres a l'Ajuntament de Capdepera.

3. Per Acord del Tribunal qualificador competent d'aquest procés selectiu d'estabilització, un cop concloses la revisió i baremació dels mèrits dels aspirants, en data 22 de febrer de 2024, es va publicar al tauler electrònic d'anuncis i a la Seu electrònica del Consell Insular de Mallorca, la llista definitiva de puntuacions obtingudes per les persones aspirants, amb aplicació dels criteris de desempats i la resolució de les al·legacions formulades a la llista provisional de puntuacions, així com el llistat de llocs corresponents a les places convocades, donant un termini de 7 dies hàbils per comunicar l'ordre de preferència dels llocs oferts.

4. De conformitat amb el punt 8.8 de les bases específiques de la convocatòria, un cop assignats els llocs de treball oferts, el tribunal ha d'elevar al conseller executiu d'Hisenda i Funció pública la proposta de persones aspirants que han superat el procés selectiu de concurs de mèrits, amb assignació de llocs de feina , desglossada, en el seu cas, per torns d'accés.

5. En data 13 de març de 2024 el Tribunal qualificador competent del procediment selectiu ha acordat elevar al conseller d'Hisenda i Funció Pública l'Acord de proposta de persones aspirants que han superat el procés selectiu d'estabilització pel sistema de concurs excepcional per a l'ingrés com a personal funcionari a l'escala d'administració general, subescala auxiliar, categoria auxiliar administratiu-iva i auxiliar de gestió tributària del subgrup C2, derivat de l'oferta d'ocupació pública extraordinària dels Ajuntaments de Consell, Esporles, sa Pobla i Sencelles, i d'administració especial, de la categoria de zelador-a d'obres del subgrup C2, derivat de l'oferta d'ocupació pública extraordinària de l'Ajuntament de Capdepera, i d'assignació de llocs de feina, per torn d'accés, d'acord amb el tràmit de manifestació d'ordre de preferències efectuat, per al seu nomenament com a funcionaris de carrera, la qual conté tantes persones aprovades com el número de places convocades. En el cas en què no s'hagi efectuat el tràmit per part de la persona aspirant, el lloc de treball ha estat assignat d'ofici.

6. En el BOIB núm. 38, de 19 de març de 2024, es va publicar Resolució del conseller d'Hisenda i Funció Pública que aprova la llista definitiva de persones aspirants que han superat el procés selectiu pel sistema excepcional de concurs de mèrits per a l'ingrés com a personal funcionari de l'escala d'administració general, subescala auxiliar, categoria auxiliar administratiu-iva i auxiliar de gestió tributària del subgrup C2 dels Ajuntaments de Consell, Esporles, sa Pobla i Sencelles i de l'escala d'administració especial, categoria zelador-a d'obres del subgrup C2 de l'Ajuntament de Capdepera amb assignació de llocs de feina per torns d'accés.

Fonaments de dret

1. L'article 91.1 de la Llei 7/1985, de 2 d'abril, Reguladora de les Bases del Règim Local

2. L'article 68 de la Llei 20/2006, de 15 de desembre, municipal i de règim local de les Illes Balears

3. La Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les Administracions Públiques.

4. La llei 20/2021 de 28 de desembre de mesures urgents per a la reducció de la temporalitat en la ocupació pública

5. La llei 4/2022, de 28 de juny de consells Insulars

6. L'article 4 del Decret llei 6/2022, de 13 de juny, de noves mesures urgents per reduir la temporalitat en l'ocupació pública de les Illes Balears

7. La Resolució del conseller d'Hisenda i Funció Pública de 30 de novembre de 2022 (BOIB núm. 158, de 6 de desembre de 2022), modificada per Resolució del conseller executiu d'Hisenda i Funció Pública de data 24 de gener de 2023 i de data 8 de febrer de 2023 (BOIB núm. 13, de 28 de gener de 2023 i BOIB núm. 19, de data 11 de febrer de 2023), i per Resolució de la consellera executiva d'Hisenda i Funció Pública de data 29 d'agost de 2023 (BOIB núm. 121, de 31 d'agost de 2023), per la qual s'aproven la convocatòria i bases específiques que han de regir el procés selectiu de concurs de mèrits excepcional per a l'ingrés com a personal funcionari a l'escala d'administració general, subescala auxiliar, categoria auxiliar administratiu-iva i auxiliar de gestió tributària, del subgrup C2, dels Ajuntaments de Consell, Esporles, sa Pobla i Sencelles i d'administració especial, categoria zelador-a d'obres de l'Ajuntament de Capdepera.

Per tot això, dict la següent

Resolució

1. NOMENAR, d'acord amb la resolució dictada per la consellera d'Hisenda i Funció Pública del Consell de Mallorca, el personal funcionari de carrera de l'escala d'administració general, subescala auxiliar, classe auxiliar administratiu, del subgrup C2, a la persona aspirant que ha superat el procés selectiu d'estabilització pel sistema de concurs excepcional per a l'ingrés com a personal funcionari a l'escala d'administració general, subescala auxiliar, categoria auxiliar-administrativa de l'Ajuntament de Sencelles d'acord amb el que s'indica a l'annex 1 d'aquest document amb indicació de l'assignació del lloc de treball corresponents.

2. ADJUDICAR els llocs de treball corresponent, d'acord amb el que s'indica a l'annex 1 d'aquest document, a la persona aspirant que ha superat el procés selectiu d'estabilització pel sistema de concurs excepcional.

3. ORDENAR la publicació de la present Resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears, als efectes oportuns. Les persones nomenades disposaran d'un termini de 3 dies hàbils, comptat a partir del dia següent a la publicació, per al jurament o promesa i la presa de possessió.

Peu de recurs-

Contra aquesta resolució, que posa fi a la via administrativa, i de conformitat amb el que es disposa en els articles 123 i 124 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, i 8, 45 i 46 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, es podrà interposar un dels següents recursos:

a) Amb caràcter potestatiu, recurs de reposició davant el mateix òrgan que va dictar l'acte recorregut, en el termini d'un mes, a comptar des de l'endemà al de la recepció d'aquesta notificació.

La interposició del recurs, excepte en els casos en què una disposició estableixi el contrari, no suspendrà l'execució de l'acte impugnat, de conformitat amb el que es disposa en l'article 117 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre.

Si transcorregués un mes des de l'endemà al de la interposició del recurs de reposició sense que aquest hagi estat resolt, podrà entendre que ha estat desestimat i interposar recurs contenciós administratiu davant el Jutjat contenciós administratiu de Palma, en qualsevol moment, a comptar des de l'endemà al de la desestimació presumpta.

b) Recurs contenciós administratiu davant el Jutjat contenciós administratiu de Palma, dins del termini de dos mesos comptats des de l'endemà al de la recepció d'aquesta notificació.

En cas d'optar pel recurs potestatiu de reposició no es podrà interposar el recurs contenciós administratiu fins que aquell sigui resolt expressament o s'hagi produït la seva desestimació per silenci administratiu.

Tot això sense perjudici de qualsevol altre recurs o acció que estimi procedent.

ANNEX 1 NOMENAMENT COM A FUNCIONARI DE CARRERA I ADJUDICACIÓ DE LLOC DE TREBALL A LA PERSONA ASPIRANT QUE HA SUPERAT EL PROCÉS SELECTIU D'ESTABILITZACIÓ PEL SISTEMA DE CONCURS EXCEPCIONAL A L'ESCALA D'ADMINISTRACIÓ GENERAL, SUBESCALA AUXILIAR, CATEGORIA AUXILIAR ADMINISTRATIU- IVA I AUXILIAR DE GESTIÓ TRIBUTÀRIA DEL SUBGRUP C2, DE L'AJUNTAMENT DE SENCELLES.

LLINATGES I NOM

REF./LLOC

NOM LLOC

UNITAT

SUBGRUP

FORMA DE PROVISIÓ

PADILLA AGUILERA,

MARGARITA

 

Auxiliar

administratiu-iva

SECRETARIA

BATLIA

C2

Concurs

 

 

Sencelles, a la data de signatura electrònica (20 de març de 2024)

El batle Joan Carles Verd Cirer