Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció primera. Nomenaments, situacions i incidències

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

ESCOLA BALEAR D'ADMINISTRACIÓ PÚBLICA (EBAP)

Núm. 156425
Resolució de la consellera de Presidència i Administracions Públiques que modifica la llista de persones aspirants que han superat les proves selectives per a l’ingrés per concurs extraordinari de mèrits del cos administratiu de l’Administració general de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, se’ls nomena funcionaris de carrera i se’ls adjudica un lloc de feina, publicada en la Resolució d’11 d’octubre de 2023 (BOIB núm. 140, de 14 d’octubre)

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Antecedents

1. Mitjançant la Resolució de la consellera de Presidència, Funció Pública i Igualtat de 16 de setembre de 2022 (BOIB núm. 122, de 17 de setembre), es varen aprovar les bases generals que han de regir el procés excepcional d'estabilització per concurs extraordinari de mèrits per cobrir les places de personal funcionari de l'Administració general i especial de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

2. En data 13 de juny de 2023 es va publicar la Resolució de la consellera de Presidència, Funció Pública i Igualtat per la qual s'ofereixen els llocs de feina i es requereix als aspirants per que presentin la documentació acreditativa del compliment dels requisits del procés excepcional d'estabilització per concurs extraordinari de mèrits per cobrir les places de personal funcionari de l'Administració general de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

3. En data 22 de setembre de 2023 es varen fer públiques les llistes definitives de valoració de mèrits del cos administratiu del procés excepcional d'estabilització per concurs extraordinari de mèrits per cobrir les places de personal funcionari de l'Administració general de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, inclosa la reserva de persones amb discapacitat.

4. En data en el 14 d'octubre de 2023 es va publicar en el BOIB núm. 140, la Resolució de la consellera de Presidència i Administracions Públiques per la qual s'aprova la llista d'aspirants que han superat el concurs extraordinari de mèrits del cos administratiu de l'Administració general de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears se'ls nomena funcionaris de carrera i se'ls adjudica un lloc de feina.

5. La Sra. Antònia Maria Ramon Ramon mitjançant escrit presentat en data 16 d'octubre de 2023 va renunciar al seu nomenament i a la plaça adjudicada a la Conselleria d'Empresa, Ocupació i Energia del cos administratiu Mallorca, per la qual cosa es fa necessari modificar la llista de persones aspirants aprovades en el concurs extraordinari de mèrits del cos administratiu de Mallorca, que figura en la Resolució esmentada en el punt anterior.

6. En dates de 2 de novembre de 2023 i 5 de gener de 2024 el tribunal del subgrup C1 va acordar ampliar l'Annex II de la Resolució esmentada en el punt 2, del cos administratiu, illa de Mallorca, per revisar i requerir la documentació a un nombre addicional de persones aspirants.

7. Una vegada conclòs el procediment de revisió i baremació dels mèrits del nombre addicional de persones aspirants acordat per part del Tribunal, en data 12 de febrer de 2024 es varen publicar la llista provisional addicional de puntuacions que han obtingut les persones aspirants del cos administratiu, per l'illa de Mallorca, del procés excepcional d'estabilització per concurs extraordinari de mèrits per cobrir les places de personal funcionari de l'Administració general de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

Juntament amb aquestes llistes provisionals addicionals de puntuacions, i d'acord amb la base 5.1 de la convocatòria, es va publicar l'oferiment del lloc de feina, del cos esmentat, i es va requerir a les persones aspirants perquè en el termini set dies hàbils, comptadors a partir de l'endemà d'aquesta publicació, presentessin escrit d'elecció del lloc de treball ofert i la documentació acreditativa del compliment dels requisits, a què fa referència la base 12 de la Resolució de la consellera de Presidència, Funció Pública i Igualtat de 16 de setembre de 2022 (BOIB núm. 122, de 17 de setembre).

8. Amb motiu de la renúncia abans esmentada, el Tribunal Qualificador d'aquestes proves selectives ha acordat aprovar i publicar la llista definitiva de mèrits que inclou els aspirants addicionals, la qual s'ha publicat en data 28 de febrer de 2024.

9. El senyor Francesc Manuel Ramis Trujillo compleix els requisits exigits per ser nomenat funcionari de carrera del cos administratiu de l'Administració general de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears i figura en la llista de persones que han superat el procés selectiu de concurs extraordinari de mèrits, que el Tribunal ha elevat a la consellera de Presidència i Administracions Públiques .

Fonaments de dret

1. La Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques

2. La Llei 3/2007, de 27 de març, de la funció pública de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

3. El Decret llei 6/2022, de 13 de juny, de noves mesures urgents per reduir la temporalitat en l'ocupació pública de les Illes Balears.

4. El Decret 27/1994, d'11 de març, pel qual s'aprova el Reglament d'ingrés del personal al servei de la Comunitat Autònoma.

5. La Resolució de la consellera de Presidència, Funció Pública i Igualtat, per la qual s'aprova la convocatòria del procés excepcional d'estabilització per concurs extraordinari de mèrits per cobrir les places de personal funcionari de l'Administració general i especial de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears (BOIB núm. 122, de 17 de setembre).

6. El Decret 12/2023, de 10 de juliol, de la presidenta de les Illes Balears, de la presidenta de les Illes Balears, pel qual s'estableixen les competències i l'estructura orgànica bàsica de les conselleries de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears (modificat per Decret 16/2023, de 20 de juliol i Decret 17/2023, de 23 d'agost).

7. El Decret 8/2023, de 10 de juliol, de la presidenta de les Illes Balears, pel qual es determina la composició del Govern i s'estableix l'estructura de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les lles Balears.

8. El El Decret 9/2023, de 10 de juliol, de la presidenta de les Illes Balears, pel qual es disposa el nomenament dels membres del Govern de les Illes Balears.

9. L'article 5.2 de l'annex del Decret 31/2012, de 13 d'abril, pel qual s'aproven els Estatuts de l'Escola Balear d'Administració Pública

Per tot això, dict la següent

Resolució

1. Modificar la Resolució de la consellera de Presidència i Administracions Públiques, d'11 d'octubre de 2023, per la qual s'ordena la publicació de la llista de persones aspirants que han superat les proves selectives per a l'ingrés per concurs extraordinari de mèrits, al cos administratiu de l'Administració general de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, i declarar que ha superat les proves selectives esmentades i nomenar personal funcionari de carrera del cos administratiu de l'Administració general de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears la persona següent:

COS ADMINISTRATIU MALLORCA

DNI

LLINATGES, NOM

***4221*

RAMIS TRUJILLO, FRANCESC MANUEL

2. Adjudicar el lloc de treball, d'acord amb el que s'indica en l'annex d'aquesta Resolució, a la persona aspirant que ha superat el concurs extraordinari de mèrits del cos administratiu de l'Administració general de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, després d'haver presentat la documentació pertinent, d'acord amb la seva petició efectuada i la puntuació obtinguda en el procés selectiu.

3. La presa de possessió s'ha d'efectuar en la conselleria corresponent, en el termini de tres dies hàbils comptadors a partir de l'endemà de la publicació d'aquesta Resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

Abans de prendre possessió del lloc adjudicat, la persona interessada ha de fer constar que no ocupa cap lloc de treball ni que fa cap activitat en el sector públic de les que es comprenen en l'article 1 de la Llei 53/1984, de 26 de desembre, d'incompatibilitats del personal al servei de les administracions públiques. Si du a terme cap activitat privada, incloses les de caràcter professional, ho ha de declarar en el termini de deu dies hàbils comptadors a partir de l'endemà de la presa de possessió, perquè l'òrgan competent acordi la declaració de compatibilitat o incompatibilitat.

4. Un cop publicat el nomenament, per adquirir la condició de funcionari de carrera s'ha d'efectuar el jurament o la promesa d'acatar la Constitució, l'Estatut d'Autonomia de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears i l'ordenament vigent i prendre possessió en el termini reglamentari.

5. Declarar desistides de la seva sol·licitud per caducitat i excloses del procediment, a les persones que no hagin presentat l' escrit d'elecció dels llocs de treball oferts, per ordre de preferència, i la documentació acreditativa del compliment dels requisits, d'acord amb la base 12 de la convocatòria.

Interposició de recursos

Contra aquesta Resolució, que posa fi a la via administrativa, es pot interposar un recurs potestatiu de reposició davant la consellera de Presidència i Administracions Públiques en el termini d'un mes, comptador a partir del següent a la seva publicació, d'acord amb els articles 123 i 124 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú, i l'article 57 de la Llei 3/2003, de règim jurídic de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

També es pot interposar un recurs contenciós administratiu davant la Sala Contenciosa Administrativa del Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears, en el termini de dos mesos comptador a partir del següent a la publicació de la resolució, d'acord amb els articles 8.2 i 46.1 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa.

 

(Signat electrònicament: 8 de març de 2024)

La consellera de Presidència i Administracions Públiques Antònia Maria Estarellas Torrens

 

ANNEX Adjudicació del lloc de treball a les persones aspirants que han superat el concurs extraordinari de mèrits del cos administratiu de l'Administració general de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears

COS ADMINISTRATIU MALLORCA

CONSELLERIA / O.A.

UNITAT

CODI LLOC

NOM DEL LLOC

REQUISITS

DESTÍ

LLINATGES, NOM

CONSELLERIA D'EMPRESA, OCUPACIÓ I ENERGIA

DIRECCIÓ GENERAL D'ECONOMIA CIRCULAR, TRANSICIÓ ENERGÈTICA I CANVI CLIMÀTIC (PALMA)

F02590018

ADMINISTRATIU/IVA O AUXILIAR D'ATENCIÓ AL PÚBLIC

CURS D'ATENCIÓ AL PÚBLIC

ORGANITZAT PER L'EBAP AMB ELS

SEUS RECICLATGES

PALMA

RAMIS TRUJILLO, FRANCESC MANUEL