Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

AJUNTAMENT DE SANT LLUIS

Núm. 154672
Aprovació definitiva Pla de la gestió sostenible de l'aigua de Sant Lluís (actualització)

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

El Ple de l'Ajuntament de Sant Lluís en sessió ordinària celebrada el dia 29 de febrer de 2024 va adoptar, entre d'altres els següents acords:

«Primer.- Inadmetre l'al·legació presentada per l'Associació de Veïns de Binissafúller Roters per extemporània, atès que els fins de dita associació no guarden relació directa amb l'objecte del Pla i haver-se presentat fora del termini concedit a l'efecte.

Segon.- Aprovar definitivament el Pla de la gestió sostenible de l'aigua de Sant Lluís (actualització), elaborat per Geoservei, S.L. de conformitat amb l'expedient tramitat, amb la incorporació de les consideracions tècniques recollides al ‘informe emès pel Servei d'Estudis y Planificació de la Direcció General de Recursos Hídrics amb data 17.04.2023 i els condicionants establerts a l'informe favorable del Servei d'Estudis y Planificació de la Direcció General de Recursos Hídrics de data 24.10.2023.

Tercer.- Notificar el present acord a la Direcció General de Recursos Hídrics de la Conselleria del Mar i Cicle de l'Aigua amb remissió del Pla aprovat definitivament.

Quart.- Fer pública l'aprovació del Pla mitjançant anunci en el Butlletí Oficial de les Illes Balears amb publicació íntegra del text del Pla en el Portal de Transparència de l'Ajuntament.»

El text íntegre del Pla de gestió sostenible de l'aigua del municipi de Sant Lluís es podrà consultar-se en el portal web de l'Ajuntament: https://www.ajsantlluis.org/Tauler/EdictesX.aspx?TIPO=06

 

(Signat electrònicament: 12 de març de 2024)

La batlessa de l'Ajuntament de Sant Lluís Maria Dolores Tronch Folgado