Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

CONSELL INSULAR DE MALLORCA

INSTITUT MALLORQUÍ D'AFERS SOCIALS

Núm. 154135
Citació a les persones interessades en el procediment ordinari núm. 101/2024 tramitat davant el Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears, Sala Contenciosa Administrativa núm. 1 de Palma

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

En relació a les actuacions judicials que es tramiten davant la sala contenciosa administrativa del Tribunal Superior de Justícia núm. 1 de Palma sobre el recurs contenciós administratiu interposat per la Fundació Ames contra la desestimació presumpta de la reclamació de responsabilitat patrimonial de l'Institut Mallorquí d'Afers Socials de dia 19 de setembre de 2022.

Es dona un termini de nou dies comptadors a partir de l'endemà de la publicació d'aquest anunci al Butlletí Oficial de les Illes Balears per tal de que el present serveixi de notificació a aquells que vulguin comparèixer com a interessats al procediment ordinari 101/2024 davant del Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears, sala contenciosa administrativa núm. 1 de Palma.

Tot això de conformitat amb el que disposa l'article 49 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa i en compliment del decret dictat per la sala contenciosa administrativa núm. 1 de Palma de 4 de març de 2024.

 

(Signat electrònicament: 5 de març de 2024

El conseller executiu de Benestar Social i president de l'IMAS Guillermo Sánchez Cifre)