Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

AJUNTAMENT DE SANT JOSEP DE SA TALAIA

Núm. 153255
Aprovació del Pla Estratègic de Subvencions de l'Ajuntament de Sant Josep de sa Talaia per als exercicis 2024-2026

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Aprovat el Pla Estratègic de Subvencions de l'Ajuntament de Sant Josep de sa Talaia per als anys 2024-2026, per Acord del Ple de l'Ajuntament de data 29 de febrer de 2024, de conformitat amb el que disposa el text refós de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, General de Subvencions, en relació a l'obligació d'aprovar amb caràcter previ a la seva convocatòria un Pla Estratègic de Subvencions, es publica el Pla Estratègic de Subvencions de l'Ajuntament de Sant Josep de sa Talaia per als exercicis 2024, 2025 i 2026

PLA ESTRATÈGIC DE SUBVENCIONS DE L'AJUNTAMENT

DE SANT JOSEP DE SA TALAIA 2024 - 2026

ÍNDEX

1. INTRODUCCIÓ

1. Consideracions prèvies

2. Naturalesa jurídica

3. Competència

4. Àmbit subjectiu

5. Vigència

2. ASPECTES ESTRATÈGICS DEL PLA

            2.1  Principis generals

            2.2. Objectius generals

3. CONTENGUT DEL PLA

4. BENEFICIARIS

5. GESTIÓ I EFICÀCIA

6. COSTOS PREVISIBLES I FINANÇAMENT

7. CONTROL I SEGUIMENT DEL PLA ESTRATÈGIC

8. COMISSIÓ DE SEGUIMENT

9. TRANSPARÈNCIA

ANNEX: objectius específics, programes i línies d'ajuda

1.- INTRODUCCIÓ

1.1.- CONSIDERACIONS PRÈVIES

L'Ajuntament de Sant Josep de sa Talaia ha considerat oportú aprovar un Pla estratègic de subvencions per al període 2024 - 2026, tal com estableix l'article 11 del RD 887/2006, de 21 de juliol, pel qual s'aprova el Reglament de la Llei general de subvencions (en endavant, RLGS).

El règim de seguiment i avaluació continu permet, amb l'ús dels indicadors, conèixer l'estat de la situació i els progressos aconseguits en el compliment dels objectius respectius. En aquest sentit, el Pla ha de permetre que les línies de subvencions que no assoleixin el nivell de consecució d'objectius desitjat puguin ser modificades o substituïdes per altres més eficaces o eficients, o si fos el cas, eliminar-les.

La legislació vigent en matèria de subvencions: la Llei 38/2003, de 17 de novembre, general de subvencions (d'ara endavant, LGS); i el Reial decret 887/2006, de 21 de juliol, pel qual s'aprova el Reglament de l'esmentada llei (d'ara endavant, RLGS), té com a objectiu que l'activitat pública, tradicionalment coneguda com de foment i promoció, es desenvolupi dins els paràmetres que la mateixa llei imposa, i estableix els mecanismes de control previ i avaluació posterior i sotmet aquesta activitat als principis de:

  • publicitat, transparència, concurrència, objectivitat, igualtat i no-discriminació
  • eficàcia en el compliment dels objectius fixats per l'administració atorgant
  • control de la discrecionalitat administrativa
  • eficiència en l'assignació i utilització dels recursos públics

Per a això, la llei introdueix la necessitat d'elaborar en cada administració un Pla estratègic de subvencions que permeti relacionar els objectius a assolir i efectes que es pretenen aconseguir, amb els costos previstos i el finançament, amb l'objecte d'adequar amb caràcter previ a la concessió les necessitats públiques que es pretenen cobrir mitjançant les subvencions amb els recursos disponibles.

Una major informació sobre les subvencions facilita la complementarietat i coherència de les actuacions de les diferents administracions públiques, i evita qualsevol tipus de solapament.

En virtut de la potestat de programació o planificació atribuïda a les entitats locals per l'art. 4.c de la Llei 7/1985 RBRL, s'ha elaborat el present Pla estratègic, amb la participació de totes les àrees, centres de gestió i unitats administratives responsables de la gestió de subvencions de l'Ajuntament de Sant Josep de sa Talaia.

1.2.- NATURALESA JURÍDICA

El Pla estratègic de subvencions es configura com un instrument de gestió de caràcter programàtic, de planificació, que no té caràcter normatiu, i el contengut no crea drets ni obligacions, no suposa una incidència directa en l'esfera dels particulars ni genera drets ni obligacions per a l'administració.

El Pla estratègic no suposa la generació de cap dret a favor dels potencials beneficiaris, que no poden exigir indemnització o compensació en cas que el Pla no es porti a la pràctica. El Pla es presenta com una guia que, dins el marc normatiu preestablit, marca la pauta a seguir en la línia de foment d'activitats d'interès general.

L'establiment de subvencions queda supeditat al compliment dels objectius d'estabilitat pressupostària, de manera que les consignacions pressupostàries que s'aprovin i les bases reguladores de la concessió s'han d'acomodar en cada moment a aquests objectius.

L'efectivitat del Pla queda supeditada a l'aprovació de les bases reguladores i les convocatòries, tant per al cas de subvencions amb concurrència competitiva i no competitiva com per al cas de subvencions directes concedides a través d'acord, decret, resolució o conveni, i per descomptat a les disponibilitats pressupostàries en cada exercici d'execució.

1.3.- COMPETÈNCIA

L'òrgan competent per a l'aprovació del Pla estratègic de subvencions és el Ple Municipal, atès que es tracta d'un instrument de planificació estratègica de l'activitat subvencional o de foment i de gestió econòmica, d'acord amb el que preveu l'article 22.2.e de la Llei de bases de règim local. No obstant això, els òrgans competents per concedir les subvencions són la Junta de Govern Local, l'alcalde i, en el seu cas, les regidories delegades.

1.4.- ÀMBIT SUBJECTIU

El present Pla estratègic de subvencions inclou totes les subvencions concedides directament per aquest Ajuntament.

1.5.- VIGÈNCIA

L'àmbit temporal del present Pla estratègic de subvencions es triennal, ja que s'hi inclouen les subvencions previstes per als anys 2024, 2025 i 2026 i ha de quedar prorrogat fins a l'aprovació del següent Pla.

2.- ASPECTES ESTRATÈGICS DEL PLA

2.1.- PRINCIPIS

a) Publicitat i lliure concurrència mitjançant convocatòria prèvia en la qual es garanteixi la concurrència i igualtat en la distribució de fons públics, sens perjudici de la possible concessió directa que, de conformitat amb el que estableix la norma aplicable, ha de comptar amb les degudes disponibilitats pressupostàries, amb caràcter previ.

b) Objectivitat en el procés d'assignació de fons públics. La subvenció es concedeix d'acord amb criteris objectius prèviament establits en la convocatòria per tal de garantir-ne el coneixement previ pels potencials beneficiaris.

c) Igualtat i no-discriminació entre la ciutadania, entre els diferents sectors i entre els col·lectius.

d) Transparència en el procés d'assignació de recursos públics, tant en el procés de concessió, com en la publicació dels resultats.

e) Eficàcia en el compliment dels objectius, amb l'establiment d'un procediment de seguiment i control de les subvencions concedides.

f) Eficiència en l'assignació i utilització dels recursos públics, amb la valoració de les subvencions i l'assignació als projectes més eficients.

2.2.- OBJECTIUS

Són objectius generals del present Pla estratègic els següents:

a) Donar compliment al mandat legal recollit a l'art. 8.1 de la Llei 38/2003 de 17 de novembre, que obliga els ajuntaments a aprovar el corresponent Pla estratègic, prèviament a la concessió de subvencions.

b) Establir i normalitzar els principis i bases d'execució comuns a totes les subvencions, i incrementar els nivells d'eficàcia i eficiència en la gestió de la despesa pública subvencional.

c) Optimitzar l'accés dels ciutadans al fet subvencional amb garanties de transparència, uniformitat de criteri municipal i lliure concurrència, i facilitar als ciutadans totes les dades, quanties, objectius, criteris i procediments per poder ser beneficiaris de subvencions.

d) Racionalitzar la gestió municipal de les subvencions amb la valoració dels aspectes de transversalitat, eficàcia i eficiència en la gestió de les diferents línies d'ajudes.

e) Impulsar la simplificació administrativa i la transparència.

3.- CONTENGUT DEL PLA

A l'annex es desglossa l'activitat de l'Ajuntament de Sant Josep de sa Talaia i s'estableixen les diferents línies de subvenció, l'import màxim, les partides pressupostàries assignades, els objectius i efectes, el termini per a la consecució i els destinataris. 

4.- BENEFICIARIS

Les subvencions es concedeixen en els termes i amb l'amplitud que estableix l'art. 11 de la LGS per als beneficiaris, mitjançant convocatòria pública o mitjançant concessió directa, i / o per la firma de convenis de col·laboració, a favor de persones físiques o jurídiques, públiques o privades, comunitat de béns o qualsevol altre tipus d'unitat econòmica o patrimoni separat que, encara mancant de personalitat jurídica, pugui dur a terme els projectes, activitats o comportaments que es trobin en la situació que motiva la subvenció.

5.- GESTIÓ I EFICÀCIA

Per a la consecució dels objectius és necessari que cada àrea, centre de gestió, unitat administrativa o organisme depenent sigui qui gestioni en el seu àmbit la concessió de les subvencions en el termes que s'assenyalen a la LGS, i correspon a Intervenció Municipal la fiscalització, la qual cosa comporta la necessitat de coordinar les accions.

6.- COSTOS PREVISIBLES I FINANÇAMENT

Prèviament a la concessió de qualsevol tipus de subvenció, es tramita l'autorització de la despesa corresponent.

No poden atorgar-se subvencions per quantia superior a la que es determini pressupostàriament.

Els crèdits pressupostaris tenen caràcter limitatiu i vinculant, per la qual cosa no es poden adquirir compromisos de despeses superiors a l'import.

7.- CONTROL I SEGUIMENT DEL PLA ESTRATÈGIC

El control i seguiment del present Pla estratègic es realitza de forma anual, en dos aspectes:

a. Control economicofinancer de les subvencions concedides. Està encomanat a la Intervenció General de l'Ajuntament de Sant Josep de sa Talaia, i es realitza en les condicions recollides a la legislació vigent.

b. Control i seguiment del Pla. S'encomana a la Junta de Govern Local. Per a això, cada una de les àrees, centre de gestió, unitat administrativa o organisme depenent que gestionen les subvencions remet en el primer quadrimestre de cada exercici una memòria justificativa amb les següents especificacions:

  • Objecte, entitat beneficiària i import subvencionat.
  • Subvencions concedides, justificades, renunciades i reintegrades (o en procediment de reintegrament).
  • El grau de compliment dels objectius específics, del termini de consecució, concretant el nombre de ciutadans que han aconseguit l'acció subvencionada.
  • Els costos efectius en relació amb els previsibles.
  • Conclusions o valoració global en la qual consti la valoració quant als objectius perseguits i la procedència del manteniment o supressió del programa.
  • Suggeriments per a l'elaboració del següent Pla estratègic de subvencions.

8.- COMISSIÓ DE SEGUIMENT

Per al seguiment i avaluació del Pla estratègic de subvencions es designa la Junta de Govern Local.

9.- TRANSPARÈNCIA

Totes les subvencions concedides per l'Ajuntament són publicades en el web municipal, que indica l'entitat receptora, quantia i projecte o acció a la qual va destinada.

El termini màxim per a aquesta publicació és d'un mes des de la concessió de la subvenció, i en tot cas hi ha de figurar a final d'any.

ANNEX

PROMOCIÓ I FOMENT DE L'ESPORT

LÍNIA D'ACCIÓ

AJUDES A CLUBS ESPORTIUS

Àmbit temporal

Exercicis 2024 - 2026

Cost previsible

150.000,00 € anuals

Aplicació pressupostària

341 48025

Objectiu general

Donar suport als clubs i les associacions esportives sense ànim de lucre del municipi.

Objectius específics

  • Fomentar la pràctica esportiva en edat escolar i en edat adulta.

  • Promocionar l'organització d'esdeveniments esportius.

  • Facilitar la promoció de l'esport d'elit.

Destinatari

Clubs esportius

Règim

Concurrència competitiva

Indicadors d'avaluació

  • Nombre d'esportistes amb llicència

  • Organització d'esdeveniments esportius dins l'àmbit local i / o regional

  • Organització d'esdeveniments esportius dins l'àmbit nacional i / o internacional

  • Organització d'activitats de formació de tècnics i directius esportius

  • Equips o esportistes participants en campionats de les Balears, d'Espanya, d'Europa o del món, i esportistes amb declaració d'esportistes d'elit

 

PROMOCIÓ I FOMENT DE L'ESPORT

LÍNIA D'ACCIÓ

AJUDES A ESPORTISTES INDIVIDUALS

Àmbit temporal

Exercicis 2024 - 2026

Cost previsible

15.000,00 € anuals

Aplicació pressupostària

341 48095

Objectiu general

Promocionar la cultura de l'esforç, el mèrit i l'excel·lència dels esportistes i les esportistes del municipi.

Objectius específics

Premiar els / les esportistes del municipi que hagin aconseguit els millors resultats.

Persones/entitats beneficiàries

Esportistes empadronats en el municipi de Sant Josep

Règim

Concurrència competitiva

Indicadors d'avaluació

Mèrits esportius obtenguts durant la temporada anterior en exercici de la seua modalitat esportiva

 

PROMOCIÓ I FOMENT DE L'ESPORT

LÍNIA D'ACCIÓ

CONVENI ADDIF

Àmbit temporal

Exercicis 2024 - 2026

Cost previsible

10.000,00 € anuals

Aplicació pressupostària

342 48055

Objectiu general

Finançar les actuacions de l'entitat en matèria d'organització i gestió d'activitats esportives.

Destinatari

ADDIF

Règim

Subvenció directa o nominativa

Indicadors d'avaluació

  • Memòria d'activitats realitzades

  • Factures i justificants de pagament

 

INSTAL·LACIONS ESPORTIVES

LÍNIA D'ACCIÓ

CONVENI AMB LA UNIÓ ESPORTIVA SANT JOSEP

Àmbit temporal

Exercicis 2024 - 2026

Cost previsible

15.000,00 € anuals

Aplicació pressupostària

342 48008

Objectiu general

Finançar les actuacions de l'entitat en matèria de neteja de la instal·lació esportiva municipal i de gestió de les activitats esportives del club.

Destinatari

Unió Esportiva Sant Josep

Règim

Subvenció directa o nominativa

Indicadors d'avaluació

  • Memòria d'activitats realitzades

  • Factures i justificants de pagament

 

INSTAL·LACIONS ESPORTIVES

LÍNIA D'ACCIÓ

CONVENI AMB EL CLUB DE TIR AMB ARC ES CUBELLS

Àmbit temporal

Exercicis 2024 - 2026

Cost previsible

10.000,00 € anuals de l'aplicació pressupostària

Aplicació pressupostària

342 48009

Objectiu general

Finançar les actuacions de l'entitat en matèria de neteja de la instal·lació esportiva municipal i de gestió de les activitats esportives del club.

Destinatari

Club de Tir amb Arc Es Cubells

Règim

Subvenció directa o nominativa

Indicadors d'avaluació

  • Memòria d'activitats realitzades

  • Factures i justificants de pagament

 

INSTAL·LACIONS ESPORTIVES

LÍNIA D'ACCIÓ

CONVENI AMB LA PENYA ESPORTIVA SANT JORDI

Àmbit temporal

Exercicis 2024 - 2026

Cost previsible

15.000,00 € anuals de l'aplicació pressupostària

Aplicació pressupostària

342 48010

Objectiu general

Finançar les actuacions de l'entitat en matèria de neteja de la instal·lació esportiva municipal i de gestió de les activitats esportives del club.

Destinatari

Penya Esportiva Sant Jordi

Règim

Subvenció directa o nominativa

Indicadors d'avaluació

  • Memòria d'activitats realitzades

  • Factures i justificants de pagament

 

INSTAL·LACIONS ESPORTIVES

LÍNIA D'ACCIÓ

CONVENI AMB EL CD BAHÍA SAN AGUSTÍN

Àmbit temporal

Exercicis 2024 - 2026

Cost previsible

13.000,00 € anuals de l'aplicació pressupostària

Aplicació pressupostària

342 48011

Objectiu general

Finançar les actuacions de l'entitat en matèria de neteja de la instal·lació esportiva municipal i de gestió de les activitats esportives del club.

Destinatari

CD Bahía San Agustín

Règim

Subvenció directa o nominativa

Indicadors d'avaluació

  • Memòria d'activitats realitzades

  • Factures i justificants de pagament

 

PROMOCIÓ DE LA INICIACIÓ ESPORTIVA

LÍNIA D'ACCIÓ

Conveni amb el Club Bàdminton Es Vedrà, iniciació esportiva

Àmbit temporal

Exercicis 2024 - 2026

Cost previsible

5.700,00 € anuals

Aplicació pressupostària

341 48066

Objectiu general

Contribuir al foment, la promoció i el desenvolupament de l'esport en edat escolar.

Objectius específics

Facilitar la direcció tècnica, organització i desenvolupament de l'escola d'iniciació esportiva de bàdminton de Sant Josep.

Destinatari

Cub Bàdminton Es Vedrà

Règim

Subvenció directa o nominativa

Indicadors d'avaluació

  • Memòria d'activitats realitzades

  • Factures i justificants de pagament

 

PROMOCIÓ DE LA INICIACIÓ ESPORTIVA

LÍNIA D'ACCIÓ

Conveni CRiC Ses Salines, iniciació esportiva

Àmbit temporal

Exercicis 2024 - 2026

Cost previsible

17.100,00 € anuals

Aplicació pressupostària

341 48067

Objectiu general

Contribuir al foment, la promoció i el desenvolupament de l'esport en edat escolar.

Objectius específics

Facilitar la direcció tècnica, organització i desenvolupament de l'escola d'iniciació esportiva de bàsquet de Sant Josep.

Destinatari

CRiC Ses Salines

Règim

Subvenció directa o nominativa

Indicadors d'avaluació

  • Memòria d'activitats realitzades

  • Factures i justificants de pagament

 

PROMOCIÓ DE LA INICIACIÓ ESPORTIVA

LÍNIA D'ACCIÓ

Conveni amb el GE Es Vedrà, iniciació esportiva

Àmbit temporal

Exercicis 2024 - 2026

Cost previsible

4.500,00 € anuals

Aplicació pressupostària

341 48068

Objectiu general

Contribuir al foment, la promoció i el desenvolupament de l'esport en edat escolar.

Objectius específics

Facilitar la direcció tècnica, organització i desenvolupament de l'escola d'iniciació esportiva de ciclisme de Sant Josep.

Destinatari

Grup Esportiu Es Vedrà

Règim

Subvenció directa o nominativa

Indicadors d'avaluació

  • Memòria d'activitats realitzades

  • Factures i justificants de pagament

 

PROMOCIÓ DE LA INICIACIÓ ESPORTIVA

LÍNIA D'ACCIÓ

Conveni amb la PE Sant Jordi, iniciació esportiva

Àmbit temporal

Exercicis 2024 - 2026

Cost previsible

4.500,00 € anuals

Aplicació pressupostària

341 48069

Objectiu general

Contribuir al foment, la promoció i el desenvolupament de l'esport en edat escolar.

Objectius específics

Facilitar la direcció tècnica, organització i desenvolupament de l'escola d'iniciació esportiva de futbol de Sant Jordi.

Destinatari

Penya Esportiva Sant Jordi

Règim

Subvenció directa o nominativa

Indicadors d'avaluació

  • Memòria d'activitats realitzades

  • Factures i justificants de pagament

 

PROMOCIÓ DE LA INICIACIÓ ESPORTIVA

LÍNIA D'ACCIÓ

Conveni amb la UE Sant Josep, iniciació esportiva

Àmbit temporal

Exercicis 2024 - 2026

Cost previsible

5.700,00 € anuals

Aplicació pressupostària

341 48070

Objectiu general

Contribuir al foment, la promoció i el desenvolupament de l'esport en edat escolar.

Objectius específics

Facilitar la direcció tècnica, organització i desenvolupament de l'escola d'iniciació esportiva de futbol de Sant Josep.

Destinatari

Unió Esportiva Sant Josep

Règim

Subvenció directa o nominativa

Indicadors d'avaluació

  • Memòria d'activitats realitzades

  • Factures i justificants de pagament

 

PROMOCIÓ DE LA INICIACIÓ ESPORTIVA

LÍNIA D'ACCIÓ

Conveni amb el CD Bahía San Agustín, iniciació esportiva

Àmbit temporal

Exercicis 2024 - 2026

Cost previsible

6.000,00 € anuals

Aplicació pressupostària

341 48071

Objectiu general

Contribuir al foment, la promoció i el desenvolupament de l'esport en edat escolar.

Objectius específics

Facilitar la direcció tècnica, organització i desenvolupament de l'escola d'iniciació esportiva de futbol de Sant Agustí.

Destinatari

CD Bahía San Agustín

Règim

Subvenció directa o nominativa

Indicadors d'avaluació

  • Memòria d'activitats realitzades

  • Factures i justificants de pagament

 

PROMOCIÓ DE LA INICIACIÓ ESPORTIVA

LÍNIA D'ACCIÓ

Conveni amb el CD HEMA, iniciació esportiva

Àmbit temporal

Exercicis 2024 - 2026

Cost previsible

4.000,00 € anuals

Aplicació pressupostària

341 48072

Objectiu general

Contribuir al foment, la promoció i el desenvolupament de l'esport en edat escolar.

Objectius específics

Facilitar la direcció tècnica, organització i desenvolupament de l'escola d'iniciació esportiva de gimnàstica rítmica de Sant Agustí.

Destinatari

CD HEMA

Règim

Subvenció directa o nominativa

Indicadors d'avaluació

  • Memòria d'activitats realitzades

  • Factures i justificants de pagament

 

PROMOCIÓ DE LA INICIACIÓ ESPORTIVA

LÍNIA D'ACCIÓ

Conveni amb la UE Sant Josep, iniciació esportiva

Àmbit temporal

Exercicis 2024 - 2026

Cost previsible

4.000,00 € anuals

Aplicació pressupostària

341 48073

Objectiu general

Contribuir al foment, la promoció i el desenvolupament de l'esport en edat escolar.

Objectius específics

Facilitar la direcció tècnica, organització i desenvolupament de l'escola d'iniciació esportiva de gimnàstica rítmica de Sant Josep.

Destinatari

Unió Esportiva Sant Josep

Règim

Subvenció directa o nominativa

Indicadors d'avaluació

  • Memòria d'activitats realitzades

  • Factures i justificants de pagament

 

PROMOCIÓ DE LA INICIACIÓ ESPORTIVA

LÍNIA D'ACCIÓ

Conveni amb l'HC Sant Jordi, iniciació esportiva

Àmbit temporal

Exercicis 2024 - 2026

Cost previsible

17.100,00 € anuals

Aplicació pressupostària

341 48074

Objectiu general

Contribuir al foment, la promoció i el desenvolupament de l'esport en edat escolar.

Objectius específics

Facilitar la direcció tècnica, organització i desenvolupament de l'escola d'iniciació esportiva d'handbol de Sant Jordi i de Sant Josep.

Destinatari

Handbol Club Sant Jordi

Règim

Subvenció directa o nominativa

Indicadors d'avaluació

  • Memòria d'activitats realitzades

  • Factures i justificants de pagament

 

PROMOCIÓ DE LA INICIACIÓ ESPORTIVA

LÍNIA D'ACCIÓ

Conveni amb l'ADDIF, iniciació esportiva

Àmbit temporal

Exercicis 2024 - 2026

Cost previsible

2.300,00 € anuals

Aplicació pressupostària

341 48075

Objectiu general

Contribuir al foment, la promoció i el desenvolupament de l'esport en edat escolar.

Objectius específics

Facilitar la direcció tècnica, organització i desenvolupament de l'escola d'iniciació esportiva d'esport inclusiu de Sant Jordi.

Destinatari

ADDIF

Règim

Subvenció directa o nominativa

Indicadors d'avaluació

  • Memòria d'activitats realitzades

  • Factures i justificants de pagament

 

PROMOCIÓ DE LA INICIACIÓ ESPORTIVA

LÍNIA D'ACCIÓ

Conveni amb el Club Judo Sant Jordi, iniciació esportiva

Àmbit temporal

Exercicis 2024 - 2026

Cost previsible

3.500,00 € anuals

Aplicació pressupostària

341 48076

Objectiu general

Contribuir al foment, la promoció i el desenvolupament de l'esport en edat escolar.

Objectius específics

Facilitar la direcció tècnica, organització i desenvolupament de l'escola d'iniciació esportiva de judo de Sant Jordi i de Sant Josep.

Destinatari

Club Judo Sant Jordi

Règim

Subvenció directa o nominativa

Indicadors d'avaluació

  • Memòria d'activitats realitzades

  • Factures i justificants de pagament

 

PROMOCIÓ DE LA INICIACIÓ ESPORTIVA

LÍNIA D'ACCIÓ

Conveni amb el Club de Tennis Pàdel Sant Josep, iniciació esportiva

Àmbit temporal

Exercicis 2024 - 2026

Cost previsible

17.000,00 € anuals

Aplicació pressupostària

341 48077

Objectiu general

Contribuir al foment, la promoció i el desenvolupament de l'esport en edat escolar.

Objectius específics

Facilitar la direcció tècnica, organització i desenvolupament de l'escola d'iniciació esportiva de pàdel de Sant Josep.

Destinatari

Club de Tennis Pàdel Sant Josep

Règim

Subvenció directa o nominativa

Indicadors d'avaluació

  • Memòria d'activitats realitzades

  • Factures i justificants de pagament

 

PROMOCIÓ DE LA INICIACIÓ ESPORTIVA

LÍNIA D'ACCIÓ

Conveni amb Ibiza Pàdel Indoor, iniciació esportiva

Àmbit temporal

Exercicis 2024 - 2026

Cost previsible

18.000,00 € anuals

Aplicació pressupostària

341 48078

Objectiu general

Contribuir al foment, la promoció i el desenvolupament de l'esport en edat escolar.

Objectius específics

Facilitar la direcció tècnica, organització i desenvolupament de l'escola d'iniciació esportiva de pàdel de Sant Jordi.

Destinatari

Ibiza Pàdel Indoor

Règim

Subvenció directa o nominativa

Indicadors d'avaluació

  • Memòria d'activitats realitzades

  • Factures i justificants de pagament

 

PROMOCIÓ DE LA INICIACIÓ ESPORTIVA

LÍNIA D'ACCIÓ

Conveni amb el Sant Josep Rugby Club, iniciació esportiva

Àmbit temporal

Exercicis 2024 - 2026

Cost previsible

2.300,00 € anuals

Aplicació pressupostària

341 48079

Objectiu general

Contribuir al foment, la promoció i el desenvolupament de l'esport en edat escolar.

Objectius específics

Facilitar la direcció tècnica, organització i desenvolupament de l'escola d'iniciació esportiva de rugbi de Sant Josep.

Destinatari

Sant Josep Rugby Club

Règim

Subvenció directa o nominativa

Indicadors d'avaluació

  • Memòria d'activitats realitzades

  • Factures i justificants de pagament

 

PROMOCIÓ DE LA INICIACIÓ ESPORTIVA

LÍNIA D'ACCIÓ

Conveni amb Dream Tennis Ibiza, iniciació esportiva

Àmbit temporal

Exercicis 2024 - 2026

Cost previsible

16.000,00 € anuals

Aplicació pressupostària

341 48080

Objectiu general

Contribuir al foment, la promoció i el desenvolupament de l'esport en edat escolar.

Objectius específics

Facilitar la direcció tècnica, organització i desenvolupament de l'escola d'iniciació esportiva de tennis de Sant Josep.

Destinatari

Dream Tennis Ibiza

Règim

Subvenció directa o nominativa

Indicadors d'avaluació

  • Memòria d'activitats realitzades

  • Factures i justificants de pagament

 

PROMOCIÓ DE LA INICIACIÓ ESPORTIVA

LÍNIA D'ACCIÓ

Conveni amb el Club Taekwondo Ibiza, iniciació esportiva

Àmbit temporal

Exercicis 2024 - 2026

Cost previsible

3.700,00 € anuals

Aplicació pressupostària

341 48081

Objectiu general

Contribuir al foment, la promoció i el desenvolupament de l'esport en edat escolar.

Objectius específics

Facilitar la direcció tècnica, organització i desenvolupament de l'escola d'iniciació esportiva de taekwondo de Sant Josep.

Destinatari

Club Taekwondo Ibiza

Règim

Subvenció directa o nominativa

Indicadors d'avaluació

  • Memòria d'activitats realitzades

  • Factures i justificants de pagament

 

PROMOCIÓ DE LA INICIACIÓ ESPORTIVA

LÍNIA D'ACCIÓ

Conveni amb el Club de Tennis Taula Sant Jordi, iniciació esportiva

Àmbit temporal

Exercicis 2024 - 2026

Cost previsible

5.400,00 € anuals

Aplicació pressupostària

341 48082

Objectiu general

Contribuir al foment, la promoció i el desenvolupament de l'esport en edat escolar.

Objectius específics

Facilitar la direcció tècnica, organització i desenvolupament de l'escola d'iniciació esportiva de tennis de taula de Sant Josep.

Destinatari

Club Tennis Taula Sant Jordi

Règim

Subvenció directa o nominativa

Indicadors d'avaluació

  • Memòria d'activitats realitzades

  • Factures i justificants de pagament

 

PROMOCIÓ DE LA INICIACIÓ ESPORTIVA

LÍNIA D'ACCIÓ

Conveni amb el Club de Tir amb Arc Es Cubells, iniciació esportiva

Àmbit temporal

Exercicis 2024 - 2026

Cost previsible

5.000,00 € anuals

Aplicació pressupostària

341 48083

Objectiu general

Contribuir al foment, la promoció i el desenvolupament de l'esport en edat escolar.

Objectius específics

Facilitar la direcció tècnica, organització i desenvolupament de l'escola d'iniciació esportiva de tir amb arc de Sant Josep.

Destinatari

Club de Tir amb Arc Es Cubells

Règim

Subvenció directa o nominativa

Indicadors d'avaluació

  • Memòria d'activitats realitzades

  • Factures i justificants de pagament

 

PROMOCIÓ DE LA INICIACIÓ ESPORTIVA

LÍNIA D'ACCIÓ

Conveni amb el Club Natació Sant Josep, iniciació esportiva

Àmbit temporal

Exercicis 2024 - 2026

Cost previsible

4.000,00 € anuals

Aplicació pressupostària

341 48084

Objectiu general

Contribuir al foment, la promoció i el desenvolupament de l'esport en edat escolar.

Objectius específics

Facilitar la direcció tècnica, organització i desenvolupament de l'escola d'iniciació esportiva de waterpolo de Sant Josep.

Destinatari

Club Natació Sant Josep

Règim

Subvenció directa o nominativa

Indicadors d'avaluació

  • Memòria d'activitats realitzades

  • Factures i justificants de pagament

 

PROMOCIÓ DE LA INICIACIÓ ESPORTIVA

LÍNIA D'ACCIÓ

Conveni amb Presuntos Triatletas, iniciació esportiva

Àmbit temporal

Exercicis 2024 - 2026

Cost previsible

9.000 € anuals

Aplicació pressupostària

341 48085

Objectiu general

Contribuir al foment, la promoció i el desenvolupament de l'esport en edat escolar.

Objectius específics

Facilitar la direcció tècnica, organització i desenvolupament de l'escola d'iniciació esportiva de triatló de Sant Josep.

Destinatari

GE Presuntos Triatletas

Règim

Subvenció directa o nominativa

Indicadors d'avaluació

  • Memòria d'activitats realitzades

  • Factures i justificants de pagament

 

TÍTOL: PROMOCIÓ DE L'EDUCACIÓ

LÍNIA D'ACCIÓ: PREMI SANT JOSEP NET

ÀMBIT TEMPORAL

Exercicis 2024 - 2026

COST PREVISIBLE

10.000,00 € anuals

APLICACIÓ PRESSUPOSTÀRIA

 

3261 48032

OBJECTIU GENERAL

Sensibilitzar l'alumnat sobre la importància de la conservació del medi ambient en el municipi de Sant Josep.

OBJECTIUS ESPECÍFICS

Treballar amb l'alumnat dels centres del municipi àrees mediambientals.

DESTINATARIS

Alumnat de 6è de primària dels col·legis públics i concertats del municipi de Sant Josep de sa Talaia

RÈGIM

Concurrència

INDICADORS D'AVALUACIÓ

Puntuació concedida pel jurat en les valoracions dels diferents treballs realitzats.

 

TÍTOL: PROMOCIÓ DE L'EDUCACIÓ

LÍNIA D'ACCIÓ: AJUDES ALS ESTUDIANTS UNIVERSITARIS I ELS CICLES FORMATIUS

ÀMBIT TEMPORAL

Exercicis 2024 - 2026

COST PREVISIBLE

240.000,00 € anuals

APLICACIÓ PRESSUPOSTÀRIA

3261 48017

OBJECTIU GENERAL

Incentivar els estudiants del municipi de Sant Josep a arribar a nivells formatius superiors.

OBJECTIUS ESPECÍFICS

Donar suport econòmic als estudiants del municipi que cursin estudis universitaris o cicles formatius de grau mitjà o de grau superior fora de l'illa.

DESTINATARIS

Estudiants empadronats en el municipi de Sant Josep de sa Talaia que cursin estudis universitaris o cicles formatius de grau mitjà o superior a centres de fora de l'illa d'Eivissa

RÈGIM

Concurrència

• Nombre de sol·licituds presentades

• Nombre d'ajudes concedides / denegades / excloses

INDICADORS D'AVALUACIÓ

• Percentatge de crèdits / assignatures aprovades en el curs anterior (estudis reglats)

• Percentatge de crèdits / assignatures matriculats en el curs actual (estudis reglats)

 

TÍTOL: PROMOCIÓ DE L'EDUCACIÓ

LÍNIA D'ACCIÓ: AJUDES ALS CENTRES ADHERITS AL PROGRAMA PER AL FINANÇAMENT DE LLIBRES DE TEXT I MATERIAL DIDÀCTIC

ÀMBIT TEMPORAL

Exercicis 2024 - 2026

COST PREVISIBLE

90.000,00 € anuals

APLICACIÓ PRESSUPOSTÀRIA

3261 48018

OBJECTIU GENERAL

Fer aportacions econòmiques per al manteniment del fons de llibres de text i altre material didàctic dels centres educatius i donar-los suport en l'adquisició de les tecnologies de l'aprenentatge.

 

OBJECTIUS ESPECÍFICS

Concedir ajudes a centres adherits al Programa per al finançament de llibres de text i material didàctic que imparteixen educació primària i secundària obligatòria per a l'adquisició de llibres de text, llibres de consulta (atles, diccionaris o llibres de lectura d'ús col·lectiu, llibres de coneixement, etc.), material i recursos didàctics, en qualsevol format i suport, que el centre educatiu posi a disposició de l'alumnat per posar en marxa projectes innovadors, recursos digitals o l'accés als recursos i dispositius digitals per a l'ús de les tecnologies de l'aprenentatge i el coneixement (ordinadors, tauletes, Chromebooks, ordinadors portàtils, pissarres digitals, projectors, càmeres fotogràfiques, etc.), que el centre decideixi utilitzar en el desenvolupament del projecte, destinat a alumnat empadronat en el municipi de Sant Josep, adherit al Programa de reutilització de llibres de text de la Conselleria o / i al Programa d'utilització de les tecnologies de l'aprenentatge i el coneixement en el desenvolupament curricular.

DESTINATARIS

Centres de primària i secundària obligatòria adherits al Programa per al finançament de llibres de text i material didàctic de la Conselleria o programa equivalent, si escau, amb alumnes empadronats en el municipi de Sant Josep de sa Talaia

RÈGIM

Concurrència

• Nombre de sol·licituds presentades

• Nombre d'ajudes concedides / denegades / excloses

INDICADORS D'AVALUACIÓ

• Nombre d'alumnes de cada centre empadronat en el municipi de Sant Josep de sa Talaia

 

TÍTOL: PROMOCIÓ DE L'EDUCACIÓ

LÍNIA D'ACCIÓ: AJUDES PER COMPRA DE DISPOSITIUS DIGITALS INDIVIDUALS

ÀMBIT TEMPORAL

Exercicis 2024 - 2026

COST PREVISIBLE

30.000,00 €

APLICACIÓ PRESSUPOSTÀRIA

326148033

 

OBJECTIU GENERAL

Donar suport econòmic per a l'adquisició de dispositius digitals determinats pel centre educatiu a alumnat empadronat en el municipi de Sant Josep de sa Talaia, escolaritzat a un centre adherit al Programa per al finançament de llibres de text i material didàctic de la Conselleria o programa equivalent, si escau.

 

OBJECTIUS ESPECÍFICS

Concedir ajudes econòmiques per a l'adquisició de llibres de text.

Concedir ajudes econòmiques a alumnat empadronat en el municipi de Sant Josep de sa Talaia que cursi primària o ESO, per a l'adquisició de dispositius digitals individuals per a l'ús de les tecnologies de l'aprenentatge i el coneixement (ordinadors, tauletes, Chromebooks, etc.), que hagin estat determinats pel centre escolar i adquirits directament per les famílies. Se'n pot beneficiar alumnat escolaritzat en un centre que participi en el Programa per al finançament de llibres de text i material didàctic de la Conselleria o programa equivalent, si escau.

DESTINATARIS

Alumnat empadronat en el municipi de Sant Josep de sa Talaia que cursi primària o ESO

RÈGIM

Concurrència

• Nombre de sol·licituds presentades

• Nombre d'ajudes concedides / denegades / excloses

INDICADORS D'AVALUACIÓ

• Despesa efectuada en l'adquisició d'aquests materials

 

TÍTOL: PROMOCIÓ DE L'EDUCACIÓ

LÍNIA D'ACCIÓ: PREMIS ALS ESTUDIANTS UNIVERSITARIS I CFGS

ÀMBIT TEMPORAL

Exercicis 2024 - 2026

COST PREVISIBLE

10.000,00 €

APLICACIÓ PRESSUPOSTÀRIA

3261 48036

OBJECTIU GENERAL

Premiar i propiciar la cultura de l'esforç, el mèrit i l'excel·lència. 

 

OBJECTIUS ESPECÍFICS

Concedir premis per als estudiants empadronats en el municipi de Sant Josep que hagin acabat d'una forma més brillant els estudis universitaris i de formació professional superior, per tal de premiar i propiciar la cultura de l'esforç, el mèrit i l'excel·lència.

DESTINATARIS

Estudiants empadronats en el municipi de Sant Josep que hagin acabat estudis universitaris i de formació professional de grau superior.

RÈGIM

Concurrència competitiva

INDICADORS D'AVALUACIÓ

• Nota mitjana d'expedient acadèmic (ha de ser igual o superior a 8,0 o equivalent)

 

TÍTOL: FOMENT DE LA CULTURA

LÍNIA D'ACCIÓ: AJUDES A LES ENTITATS CULTURALS DEL MUNICIPI

ÀMBIT TEMPORAL

Exercicis 2024 - 2026

COST PREVISIBLE

60.000,00 €

APLICACIÓ PRESSUPOSTÀRIA

334 48053

OBJECTIU GENERAL

Impulsar les actuacions, iniciatives i projectes que organitzin les entitats culturals i folklòriques sense ànim de lucre, del municipi de Sant Josep de sa Talaia.

 

OBJECTIUS ESPECÍFICS

Donar suport econòmic a les entitats culturals i folklòriques sense ànim de lucre, del municipi de Sant Josep de sa Talaia, per a la realització d'actuacions, iniciatives i projectes.

DESTINATARIS

Entitats sense ànim de lucre amb seu en el terme municipal de Sant Josep de sa Talaia

RÈGIM

Concurrència competitiva

INDICADORS D'AVALUACIÓ

Criteris de valoració de l'associació

Criteris de valoració de les activitats per a les quals es sol·licita subvenció

 

TÍTOL: FOMENT DE LA CULTURA

LÍNIA D'ACCIÓ: CERTAMEN ARTÍSTIC SANT JOSEP DE SA TALAIA (LITERATURA, PINTURA, FOTOGRAFIA I CERÀMICA)

ÀMBIT TEMPORAL

Exercicis 2025 i 2026

COST PREVISIBLE

10.000,00 € anuals

APLICACIÓ PRESSUPOSTÀRIA

Aplicació pressupostària del Pressupost de la corporació per als exercicis 2025 i 2026

OBJECTIU GENERAL

Potenciar la creativitat artística en diversos camps. 

OBJECTIUS ESPECÍFICS

Valorar la capacitat de dotar de finalitat estètica un text escrit, una imatge o un objecte amb la intenció de transformar-lo en una manifestació artística, que genera en el receptor una reacció, generalment emotiva.

DESTINATARIS

Persones empadronades en el municipi de Sant Josep de sa Talaia

RÈGIM

Concurrència competitiva / premis

INDICADORS D'AVALUACIÓ

Puntuació concedida pel jurat en les valoracions dels diferents treballs presentats al certamen.

 

FOMENT DE LA PARTICIPACIÓ CIUTADANA

LÍNIA D'ACCIÓ: AJUDES A LA PARTICIPACIÓ CIUTADANA

ÀMBIT TEMPORAL

Exercicis 2024 - 2026

COST PREVISIBLE

32.000,00 € anuals (exercici 2024)

50.000,00 € anuals (exercicis 2025 i 2026)

APLICACIÓ PRESSUPOSTÀRIA

92448027

 

OBJECTIU GENERAL

Impulsar les actuacions, iniciatives i projectes que organitzin les associacions de vesins sense ànim de lucre, del municipi de Sant Josep de sa Talaia.

OBJECTIUS ESPECÍFICS

Donar suport econòmic a associacions de vesins sense ànim de lucre, del municipi de Sant Josep de sa Talaia, per a la realització d'actuacions, iniciatives i projectes.

DESTINATARIS

Associacions de vesins sense ànim de lucre, amb seu en el terme municipal de Sant Josep de sa Talaia

RÈGIM

Concurrència competitiva

INDICADORS D'AVALUACIÓ

  • Criteris de valoració de l'associació

  • Criteris de valoració de projectes sol·licitats

 

FOMENT DE LES FESTES POPULARS

LÍNIA D'ACCIÓ: PREMIS RUA DE CARNAVAL

ÀMBIT TEMPORAL

Exercicis 2024 - 2026

COST PREVISIBLE

6.000,00 € anuals

 

APLICACIÓ PRESSUPOSTÀRIA

 33848043

 

OBJECTIU GENERAL

Fomentar la participació de les associacions de pares i mares dels centres escolars, associacions culturals i la ciutadania en genera.

 

OBJECTIUS ESPECÍFICS

 

Ajudar a sufragar les despeses per a la realització de disfresses i carrosses.

 

DESTINATARI

Entitats sense ànim de lucre, associacions, persones físiques o jurídiques.

RÈGIM

Concurrència competitiva/premi

INDICADORS D'AVALUACIÓ

  • Valoració per part d'un jurat de l'originalitat, qualitat, vistositat, coreografia, vestuari i carrossa, si n'és el cas, de cada un dels participants.

 

FOMENT DE LES ACTUACIONS DE PREVENCIÓ D'INCENDIS EN EL MUNICIPI

LÍNIA D'ACCIÓ: AJUDA PER A LA PREVENCIÓ D'INCENDIS

Àmbit temporal

Exercicis 2024 - 2026

Cost previsible

25.000,00 € anuals

Aplicació pressupostària

136 48022

Objectiu general

Donar suport econòmic a les actuacions, iniciatives i projectes de prevenció d'incendis i preservació del paisatge rural.

Objectius específics

Fomentar actuacions que resulten en una protecció del municipi davant els incendis:

  • Sembra i recuperació de conreus

  • Millores d'hàbitats

  • Prevenció d'incendis forestals

  • Comunicació en matèria de prevenció d'incendis

  • Plans de protecció contra incendis

Destinataris/àries

  • Societats de caçadors i associacions de vesins que gestionen vedats de caça

  • Associacions de propietaris de terrenys forestals o rústics

  • Associacions de vesins i propietaris

Règim

Concurrència competitiva

Indicadors d'avaluació

  • Memòria i documentació justificativa

  • Factures i justificants de pagament de les actuacions objecte de la subvenció

  • Criteris de valoració (qualitat de les activitats, nombre de socis de l'entitat i superfície del terreny)

  • Import màxim per entitat

 

FOMENT DE LA GESTIÓ SOSTENIBLE DE L'AIGUA

LÍNIA D'ACCIÓ: SUBVENCIÓ A L'ALIANÇA PER A LA GESTIÓ SOSTENIBLE DE L'AIGUA A EIVISSA I FORMENTERA

Àmbit temporal

Exercicis 2024 - 2026

Cost previsible

7.000,00 € anuals

Aplicació pressupostària

1723 48091

Objectiu general

Promoure una gestió integrada i sostenible de l'aigua a Eivissa i Formentera.

Objectius específics

Fomentar actuacions per:

  • Compartir, conèixer i crear bones pràctiques en la gestió de l'aigua.

  • Crear i mantenir un Observatori de la gestió de l'aigua.

  • Promoure campanyes i accions conjuntes de sensibilització, informació i formació.

  • Donar suport i assessorament juridicolegal en aspectes relacionats amb la regulació de l'aigua.

  • Promoure un espai de participació de tots els agents implicats en la gestió de l'aigua.

Destinataris/àries

Aliança per a la Gestió Sostenible de l'Aigua a Eivissa i Formentera

Règim

Concessió directa

Indicadors d'avaluació

  • Pla d'acció anual

  • Memòria justificativa

  • Factures i justificants de pagament de les actuacions objecte de la subvenció

 

FOMENT DEL DESENVOLUPAMENT RURAL

LÍNIA D'ACCIÓ: CONVENI AMB LA COOPERATIVA AGRÍCOLA SANT ANTONI

Àmbit temporal

Exercicis 2024 - 2026

Cost previsible

9.000,00 € anuals

Aplicació pressupostària

414 48023

 

Objectiu general

Fomentar el manteniment de finques cultivades i evitar l'abandonament i emboscament, amb l'objectiu de mantenir l'entorn rural del municipi, preservar el paisatge i prevenir els incendis forestals.

Destinataris

Sociedad Cooperativa Agrícola Sant Antoni

Règim

Concessió directa

Indicadors d'avaluació

  • Memòria d'activitats realitzades

  • Certificat d'ingressos i despeses de les activitats objecte de la subvenció

  • Estat comptable de les activitats objecte de la subvenció

 

SUPORT A ENTITATS SOCIALS

LÍNIA D'ACCIÓ

SUBVENCIONS EN MATÈRIA D'ACCIÓ SOCIAL ADREÇADES A ASSOCIACIONS I / O ENTITATS SENSE ÀNIM DE LUCRE

Àmbit temporal

Exercicis 2024 - 2026

Cost previsible

75.000,00 € anuals

Aplicació pressupostària

231 48013

Objectiu general

Donar suport al finançament de les actuacions que en matèria de serveis socials realitzin les entitats i les associacions sense ànim de lucre.

Objectiu específic

Facilitar un suport econòmic a les associacions i / o entitats que porten a terme actuacions socials i / o sociosanitàries destinades a l'atenció i millora de les condicions de col·lectius que es trobin en situació de vulnerabilitat social.

Destinataris

Associacions i / o entitats sense ànim de lucre que realitzin actuacions socials i / o sociosanitàries que beneficiïn ciutadans del municipi de Sant Josep de sa Talaia.

Règim

Concurrència competitiva.

Indicadors d'avaluació

  • Nombre d'entitats sol·licitants

  • Nombre d'entitats subvencionades

  • Nombre de persones del municipi que es beneficien dels projectes subvencionats

 

SUPORT A ENTITATS SOCIALS

LÍNIA D'ACCIÓ

SUBVENCIÓ AL FONS PITIÚS DE COOPERACIÓ

Àmbit temporal

Exercicis 2024 - 2026

Cost previsible

120.000,00 € anuals

Aplicació pressupostària

231 48016

Objectiu general

Contribuir al finançament de projectes de cooperació al desenvolupament, activitats d'emergència, ajut humanitari i sensibilització. 

Objectiu específic

Facilitar una aportació econòmica al Fons Pitiús de Cooperació per realitzar accions socials de cooperació al desenvolupament i de sensibilització.

Destinatari

Fons Pitiús de Cooperació

Règim

Concessió directa

Indicadors d'avaluació

  • Nombre de projectes subvencionats

  • Nombre de persones que es beneficien dels projectes subvencionats

 

SUPORT A ENTITATS SOCIALS

LÍNIA D'ACCIÓ

CONVENI DE COL·LABORACIÓ AMB CARITAS DIOCESANA DE IBIZA PELS SEUS PROGRAMES DE PREVENCIÓ DE L'EXCLUSIÓ SOCIAL

Àmbit temporal

Exercicis 2024 - 2026

Cost previsible

79.770,94 € anuals

Aplicació pressupostària

231 48007

Objectiu general

Donar assistència a persones amb risc o situació d'exclusió social, especialment persones sense sostre i transeünts.

Objectiu específic

Facilitar suport econòmic a aquesta entitat per desenvolupar el programa de centre de dia, menjador social i repartiment d'aliments dirigit a persones amb risc o situació d'exclusió social.

Destinatari

Caritas Diocesana de Ibiza

Règim

Concessió directa

Indicadors d'avaluació

  • Nombre de persones ateses

  • Col·laboració amb altres entitats

 

SUPORT A ENTITATS SOCIALS

LÍNIA D'ACCIÓ 

CONVENI DE COL·LABORACIÓ AMB LA PARRÒQUIA DE SANT ANTONI PEL PROGRAMA D'ATENCIÓ A PERSONES EN SITUACIÓ D'EXCLUSIÓ SOCIAL QUE DESENVOLUPEN A TRAVÉS DE LA SEUA CARITAS PARROQUIAL

Àmbit temporal

Exercici 2024 - 2026

Cost previsible

15.000,00 € anuals

Aplicació pressupostària

231 45059

Objectiu general

Donar assistència a persones amb risc o situació d'exclusió social, en especial de les zones de Cala de Bou, Sant Agustí i Sant Josep.

Objectiu específic

Facilitar suport econòmic a aquesta entitat per desenvolupar el programa d'atenció a persones amb risc o situació d'exclusió social que desenvolupen a través de la seua Caritas parroquial.

Destinatari

Parròquia de Sant Antoni de Portmany

Règim

Concessió directa.

Indicador d'avaluació

Nombre de persones del municipi que es beneficien del projecte subvencionat.

 

SUPORT A ENTITATS SOCIALS

LÍNIA D'ACCIÓ

CONVENI AMB L'ASOCIACIÓN DE PADRES DE NIÑOS Y ADOLESCENTES DISCAPACITADOS DE IBIZA Y FORMENTERA (ASPANADIF)

Àmbit temporal

Exercici 2024 - 2026

Cost previsible

15.000,00 € anuals

Aplicació pressupostària

231 48060

Objectiu general

Millorar les condicions de vida i la inserció sociolaboral de les persones amb discapacitat intel·lectual del municipi.

Objectiu específic

Donar suport econòmic a aquesta entitat per a la tasca d'orientació i d'inserció sociolaboral a les persones del municipi afectades de discapacitat intel·lectual.

Destinatari

Asociación de Padres de Niños y Adolescentes de Ibiza y Formentera (ASPANADIF)

Règim

Concessió directa

Indicador d'avaluació

Nombre de persones del municipi que es beneficien del projecte subvencionat

 

SUPORT A ENTITATS SOCIALS

LÍNIA D'ACCIÓ

CONVENI AMB LA FUNDACIÓ DEIXALLES

Àmbit temporal

Exercicis 2024 - 2026

Cost previsible

15.000,00 € anuals

Aplicació pressupostària

231 48089

Objectiu general

Millorar la inserció social i laboral de les persones del municipi de Sant Josep de sa Talaia en situació o risc d'exclusió social.

Objectiu específic

Donar un suport econòmic a la Fundació Deixalles per la tasca en matèria d'inserció social i laboral de persones del municipi en situació de risc o exclusió social.

Destinatari

Fundació Deixalles

Règim

Concessió directa

Indicador d'avaluació

Nombre de persones del municipi que es beneficien del projecte subvencionat

 

SUPORT A ENTITATS SOCIALS

LÍNIA D'ACCIÓ

CONVENI AMB L'ASOCIACIÓN DE ESCLEROSIS MÚLTIPLE DE IBIZA Y FORMENTERA (AEMIF)

Àmbit temporal

Exercicis 2024 - 2026

Cost previsible

15.000,00 € anuals

Aplicació pressupostària

231 48090

Objectiu general

Millorar les condicions de vida de les persones del municipi afectades d'esclerosi múltiple i altres malalties neurològiques neurodegeneratives.

Objectiu específic

Donar un suport econòmic a aquesta entitat per la tasca d'atenció a les persones del municipi afectades d'esclerosi múltiple i altres malalties neurodegeneratives.

Destinatari

Asociación de Esclerosis Múltiple de Ibiza y Formentera (AEMIF)

Règim

Concessió directa

Indicador d'avaluació

Nombre de persones del municipi que es beneficien del projecte subvencionat

 

SUPORT A ENTITATS SOCIALS

LÍNIA D'ACCIÓ

CONVENI AMB L'ASOCIACIÓN DE MADRES Y PADRES DE PERSONAS CON DISCAPACIDAD DE BALEARES (AMADIBA)

Àmbit temporal

Exercicis 2024 - 2026

Cost previsible

15.000,00 € anuals

Aplicació pressupostària

231 48092

Objectiu general

Millorar les condicions de vida de les persones amb discapacitat intel·lectual del municipi.

Objectiu específic

Donar suport econòmic a aquesta entitat per la tasca d'atenció a les persones del municipi afectades de discapacitat intel·lectual i alteracions de conducta o grans necessitats de suport.

Destinatari

Asociación de Madres y Padres de Personas con Discapacidad de Baleares (AMADIBA)

Règim

Concessió directa

Indicador d'avaluació

Nombre de persones del municipi que es beneficien del projecte subvencionat

 

SUPORT A ENTITATS SOCIALS

LÍNIA D'ACCIÓ

CONVENI AMB CLUB NÁUTICO IBIZA PEL PROJECTE “UN MAR DE POSIBILIDADES”

Àmbit temporal

Exercicis 2024 - 2026

Cost previsible

5.000,00 € anuals

Aplicació pressupostària

231 48093

Objectiu general

Millorar les condicions de vida de les persones del municipi amb necessitats especials per trobar-se afectades per una situació de discapacitat o dependència i / o en risc d'exclusió social, que els permet gaudir de la mar i els seus beneficis.

Objectiu específic

Donar un suport econòmic a aquesta entitat en la tasca d'atenció a les persones del municipi.

Destinatari

Club Náutico Ibiza

Règim

Concessió directa

Indicador d'avaluació

Nombre de persones del municipi que es beneficien del projecte subvencionat

 

SUPORT A ENTITATS SOCIALS

LÍNIA D'ACCIÓ

CONVENI AMB L'ASSOCIACIÓ DE PERSONES AMB NECESSITATS ESPECIALS D'EIVISSA I FORMENTERA (APNEEF)

Àmbit temporal

Exercicis 2024 - 2026

Cost previsible

15.000,00 € anuals

Aplicació pressupostària

231 48094

Objectiu general

Millorar les condicions de vida dels infants i joves del municipi amb diversitat funcional i / o necessitats especials.

Objectiu específic

Donar un suport econòmic a aquesta entitat per la tasca d'atenció als infants i joves del municipi amb diversitat funcional i / o necessitats especials. 

Destinatari

Associació de Persones amb Necessitats Especials de Eivissa i Formentera (APNEEF)

Règim

Concessió directa

Indicador d'avaluació

Nombre de persones del municipi que es beneficien del projecte subvencionat

 

SUPORT A ENTITATS SOCIALS

LÍNIA D'ACCIÓ

CONVENI AMB L'ASOCIACIÓN DE FAMILIARES DE ENFERMOS DE ALZHEIMER DE IBIZA Y FORMENTERA

Àmbit temporal

Exercicis 2024 - 2026

Cost previsible

15.000,00 € anuals

Aplicació pressupostària

231 48063

Objectiu general

Millorar les condicions de vida de les persones del municipi afectades d'Alzheimer i les famílies.

Objectiu específic

Donar un suport econòmic a aquesta entitat per la tasca d'atenció a les persones del municipi afectades de la malaltia d'Alzheimer i les famílies.

Destinatari

Asociación de Familiares de Enfermos de Alzheimer de Ibiza y Formentera (AFAEF)

Règim

Concessió directa

Indicador d'avaluació

Nombre de persones del municipi que es beneficien del projecte subvencionat

 

SUPORT A LA FAMÍLIA

LÍNIA D'ACCIÓ

AJUDES A LA NATALITAT “SANT JOSEP CREIX”

Àmbit temporal

Exercicis 2024 - 2026

Cost previsible

240.000,00 € anuals

Aplicació pressupostària

231 48096

Objectiu general

Fomentar la natalitat en el municipi mitjançant la concessió d'ajudes econòmiques.

Objectiu específic

Facilitar ajudes econòmiques per tal de donar un suport econòmic per les despeses que suposa el naixement d'un infant.

Destinatari

Persones físiques residents en el municipi que tenguin un infant

Règim

Concurrència

Indicadors d'avaluació

  • Nombre de sol·licituds presentades

  • Nombre d'ajudes concedides / denegades / excloses

 

SUPORT A L'HABITATGE

LÍNIA D'ACCIÓ

SUBVENCIONS EN MATÈRIA D'AJUDES DE LLOGUER

Àmbit temporal

Exercicis 2024 - 2026

Cost previsible

240.000,00 € anuals

Aplicació pressupostària

231 48057

Objectiu general

Donar suport per poder mantenir l'habitatge habitual en règim de lloguer.

Objectiu específic

Donar un suport econòmic per al pagament del lloguer de l'habitatge habitual, per facilitar la permanència en habitatge en règim de lloguer i el pagament de la renda a satisfer.

Destinatari

Persones físiques residents en el municipi

Règim

Concurrència

Indicadors d'avaluació

  • Nombre de sol·licituds presentades

  • Nombre d'ajudes concedides / denegades / excloses

 

PROMOCIÓ DEL TURISME CULTURAL

LÍNIA D'ACCIÓ        Conveni amb el Bisbat per fomentar les visites turístiques a l'esglésies

ÀMBIT TEMPORAL

2024 - 2026

COST PREVISIBLE

7.500,00 €

APLICACIÓ PRESSPOSTÀRIA

432 48065

 

OBJECTIU GENERAL

Promoció del Patrimoni Cultural

 

OBJECTIUS ESPECÍFICS

Fomentar les visites a les esglésies del municipi com a promoció del nostre patrimoni

PERSONES/ENTITATS DESTINATÀRIS

Bisbat d'Eivissa i Formentera

RÈGIM

Concessió directa

INDICADORS D'AVALUACIÓ

Número de visites turÍstiques

 

Sant Josep de sa Talaia, 7 de març de 2024

L'alcaldessa accidental Maria Nieves Bonet Ribas