Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

AJUNTAMENT DE SANTANYÍ

Núm. 151101
Aprovació de la llista definitiva de persones aspirants que han superat el procés selectiu d'estabilització pel sistema de concurs extraordinari de mèrits per cobrir dues places de personal funcionari assessor jurídic, escala d'administració especial, grup A, subgrup A1, de l'Ajuntament de Santanyí i adjudicació dels llocs de feina

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Per Decret de Batlia núm. 2024/344, de data 29 de febrer de 2024, s'ha resolt el següent:

«APROVACIÓ DE LA LLISTA DEFINITIVA DE PERSONES ASPIRANTS QUE HAN SUPERAT EL PROCÉS SELECTIU D'ESTABILITZACIÓ PEL SISTEMA DE CONCURS EXTRAORDINARI DE MÈRITS PER COBRIR DUES PLACES DE PERSONAL FUNCIONARI ASSESSOR JURÍDIC, ESCALA D'ADMINISTRACIÓ ESPECIAL, GRUP A, SUBGRUP A1, DE L'AJUNTAMENT DE SANTANYÍ I ADJUDICACIÓ DELS LLOCS DE FEINA

Decret

A la vila de Santanyí, la batlessa que subscriu, Sra. Maria C. Pons Monserrat, en presència del secretari de la Corporació, dicta el següent:

Antecedents

1. Vista la convocatòria del procés d'estabilització per concurs extraordinari de mèrits per cobrir vuit places de personal funcionari de l'Administració general i especial de l'Ajuntament de Santanyí, les bases de la qual es van publicar al BOIB núm. 159, de 8 de desembre de 2022, i l'anunci al BOE núm. 307, de 23 de desembre de 2022.

2. Vist que dues d'aquestes vuit places són d'assessor/a jurídic/a.

3. Vist que en data 24 de març de 2023 es va publicar la llista provisional de persones admeses i excloses a aquest procés selectiu.

4. Vist que en data 12 de maig de 2023 es va publicar, d'una banda, la llista definitiva de persones admeses i excloses a aquesta convocatòria i, de l'altra, l'acta de confecció de la llista provisional de mèrits d'acord amb l'autobaremació feta per les persones aspirants de la convocatòria per cobrir dues places d'assessor/a jurídic/a.

5. Vist que en data 21 de juny de 2023 es va publicar la llista informativa de l'ordre dels aspirants, d'acord amb la puntuació resultant dels mèrits al·legats en la declaració responsable d'autobaremació, en la qual es va requerir a les dues primeres persones classificades la presentació de la documentació acreditativa dels requisits d'accés i els mèrits al·legats.

6. Vist que en data 31 de juliol de 2023 el tribunal qualificador va publicar l'acta d'aprovació de la llista provisional amb les puntuacions obtingudes per les persones aspirants a la convocatòria de les dues places d'assessor jurídic.

7. Vist que en data 9 de novembre de 2023 va tenir lloc la publicació de l'acta d'aprovació definitiva de la valoració de mèrits del concurs extraordinari per cobrir dues places d'assessor/a jurídic/a.

8. Vist que en data 9 de febrer de 2024 el tribunal ha fet pública l'acta d'elevació a la batlessa de la proposta de persones aspirants que han superat el concurs extraordinari de mèrits per cobrir dues places d'assessor/a jurídic/a, Administració Especial, del grup A, subgrup A1, de l'Ajuntament de Santanyí.

Fonaments de dret

- Base 16.1 de la convocatòria del procés d'estabilització per concurs-oposició per cobrir set places de personal funcionari de l'Administració general i especial de l'Ajuntament de Santanyí.

En conseqüència,

 

RESOL:

Primer. De conformitat amb la base 16.1 de la convocatòria del procés d'estabilització per concurs de mèrits per cobrir vuit places de personal funcionari de l'Administració general i especial de l'Ajuntament de Santanyí i la proposta del tribunal, aprovar la llista definitiva de persones aspirants que han superat el procés selectiu per concurs extraordinari de mèrits per cobrir dues places d'assessor/a jurídic/a, personal funcionari de carrera, escala d'Administració especial, grup A, subgrup A1, les quals són:

ORDRE

LLINATGES I NOM

DNI

PUNTUACIÓ

1

PICÓ RIGO, JUAN

**2**168*

100

2

VIDAL MUNAR, MARIA CONSTANÇA

**04**00*

78,5

Segon. Adjudicar els següents llocs de treball d'acord amb l'opció seleccionada per les persones aspirants que han superat el procés selectiu i l'ordre de prelació establert:

1. Una plaça d'assessor jurídic (F90060002) de la unitat d'urbanisme (AUR0100100):

UNITAT

CODI LLOC

LLOC DE TREBALL

CD

CE

GR

TJ

LLINATGES I NOM DEL TITULAR

URBANISME (AUR0100100)

F90060002

ASSESSOR/-A JURÍDIC/-A

28

55

A1

JG

PICÓ RIGO, JUAN

2. Una plaça d'assessora jurídica (F90060003) de la unitat d'assumptes generals de secretaria, patrimoni, contractació i defensa jurídica (SEG0000101):

UNITAT

CODI LLOC

LLOC DE TREBALL

CD

CE

GR

TJ

LLINATGES I NOM DEL TITULAR

ASSUMPTES GENERALS DE SECRETARIA, PATRIMONI, CONTRACTACIÓ I DEFENSA JURÍDICA (SEG0000101)

F90060003

ASSESSOR/-A JURÍDIC/-A

26

55

A1

JG

VIDAL MUNAR, MARIA CONSTANÇA

Tercer. Ordenar la publicació de la present Resolució al Butlletí Oficial de les Illes Balears i a la pàgina web de l'Ajuntament de Santanyí per als efectes oportuns».

La qual cosa es fa pública d'acord amb l'establert a la base 16.1 de les que han regit el procés selectiu.

 

Santanyí, a la data de la signatura electrònica (7 de març de 2024)

La batlessa Maria C. Pons Monserrat