Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció primera. Nomenaments, situacions i incidències

AJUNTAMENT DE SANTANYÍ

Núm. 150811
Nomenament de personal funcionari de carrera de les persones que han superat el procés selectiu d'estabilització pel sistema extraordinari de concurs de mèrits per cobrir cinc places d'auxiliar administratiu/iva, escala d'administració general, grup C, subgrup C2 de l'Ajuntament de Santanyí

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Per Decret de Batlia núm. 2024/354, de data 4 de març de 2024, s'ha resolt el següent:

«NOMENAMENT DE PERSONAL FUNCIONARI DE CARRERA DE LES PERSONES QUE HAN SUPERAT EL PROCÉS SELECTIU D'ESTABILITZACIÓ PEL SISTEMA EXTRAORDINARI DE CONCURS DE MÈRITS PER COBRIR CINC PLACES D'AUXILIAR ADMINISTRATIU/IVA, ESCALA D'ADMINISTRACIÓ GENERAL, GRUP C, SUBGRUP C2 DE L'AJUNTAMENT DE SANTANYÍ

Decret

A la vila de Santanyí, la batlessa que subscriu, Sra. Maria C. Pons Monserrat, en presència del secretari de la Corporació, dicta el següent:

Antecedents

1. Vista la convocatòria del procés d'estabilització per concurs extraordinari de mèrits per cobrir vuit places de personal funcionari de l'Administració general i especial de l'Ajuntament de Santanyí, les bases de la qual es van publicar al BOIB núm. 159, de 8 de desembre de 2022, i l'anunci al BOE núm. 307, de 23 de desembre de 2022.

2. Vist que cinc d'aquestes vuit places són d'auxiliar administratiu/iva.

3. Vist que en data 24 de març de 2023 es va publicar la llista provisional de persones admeses i excloses a aquest procés selectiu.

4. Vist que en data 12 de maig de 2023 es va publicar, d'una banda, la llista definitiva de persones admeses i excloses a aquesta convocatòria i, de l'altra, l'acta de confecció de la llista provisional de mèrits d'acord amb l'autobaremació feta per les persones aspirants de la convocatòria per cobrir cinc places d'auxiliar administratiu/iva.

5. Vist que en data 21 de juny de 2023 es va publicar la llista informativa de l'ordre dels aspirants, d'acord amb la puntuació resultant dels mèrits al·legats en la declaració responsable d'autobaremació, en la qual es va requerir a les sis primeres persones classificades la presentació de la documentació acreditativa dels requisits d'accés i els mèrits al·legats.

6. Vist que en data 22 de setembre de 2023 el tribunal qualificador va publicar l'acta d'aprovació de la llista provisional amb les puntuacions obtingudes per les persones aspirants a la convocatòria de les cinc places d'auxiliar administratiu.

7. Vist que en data 9 de novembre de 2023 va tenir lloc la publicació de l'acta d'aprovació definitiva de la valoració de mèrits del concurs extraordinari per cobrir cinc places d'auxiliar administratiu.

8. Vist que en data 9 de febrer de 2024 el tribunal ha fet pública l'acta d'elevació a la batlessa de la proposta de persones aspirants que han superat el concurs extraordinari de mèrits per cobrir cinc places d'auxiliar administratiu/iva, Administració General, del grup C, subgrup C2 de l'Ajuntament de Santanyí.

9. Vist que en data 29 de febrer de 2024 per Resolució de batlia núm. 2024/339 s'ha aprovat la llista definitiva de persones aspirants que han superat aquest procés selectiu.

10. Vist que en data 1 de març de 2024 la Interventora ha emès informe de fiscalització favorable.

Fonaments de dret

- Llei 7/1985, de 2 d'abril, Reguladora de les Bases del Règim Local.

- Llei 20/2006, de 15 de desembre, municipal i de règim local de les Illes Balears.

- Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment comú de les Administracions Públiques.

- Llei 20/2021, de 28 de desembre, de mesures urgents per a la reducció de la temporalitat en l'ocupació pública.

- Reial Decret Legislatiu 5/2015, de 30 d'octubre, pel que s'aprova el text refós de la Llei de l'Estatut Bàsic de l'Empleat Públic.

- Decret llei 6/2022, de 13 de juny, de noves mesures urgents per reduir la temporalitat en l'ocupació pública de les Illes Balears.

- Base 16.2 i 16.3 de la convocatòria del procés d'estabilització per concurs extraordinari de mèrits per cobrir vuit places de personal funcionari de l'Administració general i especial de l'Ajuntament de Santanyí, les bases de la qual es van publicar al BOIB núm. 159, de 8 de desembre de 2022.

En conseqüència, RESOL:

Primer. Nomenar, d'acord amb la base 16.3 de la convocatòria del procés d'estabilització per concurs extraordinari de mèrits per cobrir vuit places de personal funcionari de l'Administració general i especial de l'Ajuntament de Santanyí i la Resolució de batlia núm. 2024/339, de 29 de febrer de 2024, a les següents persones:

1. MARIA OBRADOR ALOU, amb DNI ***0996**, com a personal funcionari de carrera, auxiliar administrativa, escala d'Administració general, grup C, subgrup C2, de l'Ajuntament de Santanyí.

2. CATALINA MAS LLITERAS, amb DNI ***4499**, com a personal funcionari de carrera, auxiliar administrativa, escala d'Administració general, grup C, subgrup C2, de l'Ajuntament de Santanyí.

3. JOANA AINA FERRER VIDAL, amb DNI ***2776**, com a personal funcionari de carrera, auxiliar administrativa, escala d'Administració general, grup C, subgrup C2, de l'Ajuntament de Santanyí.

4. ANTÒNIA PILAR MAS JAUME, amb DNI ***2744**, com a personal funcionari de carrera, auxiliar administrativa, escala d'Administració general, grup C, subgrup C2, de l'Ajuntament de Santanyí.

5. GLÒRIA MARIA FERRER MARTÍNEZ, amb DNI ***1179**, com a personal funcionari de carrera, auxiliar administrativa, escala d'Administració general, grup C, subgrup C2, de l'Ajuntament de Santanyí.

Segon. Ordenar la publicació de la present Resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears, als efectes oportuns. Les persones nomenades disposaran d'un termini de 3 dies hàbils, comptats a partir del dia següent a la publicació, per efectuar la presa de possessió».

La qual cosa es fa pública d'acord amb l'establert a la base 16.2 de les que han regit el procés selectiu i en compliment del que es disposa en l'article 62.1.b de l'Estatut Bàsic de l'Empleat Públic, aprovat per Reial decret Legislatiu 5/2015, de 30 d'octubre.

Contra aquesta resolució que esgota la via administrativa es pot interposar alternativament recurs potestatiu de reposició en el termini d'un mes a contar des del següent al de la publicació del present anunci, davant la batlia d'aquest Ajuntament, de conformitat amb els articles 123 i 124 de la Llei 39/2015, de 1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, o recurs contenciós- administratiu, davant el jutjat del Contenciós-Administratiu de Palma, en el termini de dos mesos, a contar des del dia següent al de la publicació del present anunci, de conformitat amb l'article 46 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, de la Jurisdicció Contenciosa Administrativa. Si optés per interposar el recurs de reposició potestatiu no podrà interposar recurs contenciósadministratiu fins que aquell sigui resolt expressament o s'hagi produït la seva desestimació per silenci. Tot això sense perjudici que pugui interposar-se, qualsevol altre recurs que pogués estimar més convenient al seu dret.

 

Santanyí, a la data de la signatura electrònica (7 de març de 2024)

La batlessa Maria C. Pons Monserrat