Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

SERVEI DE SALUT DE LES ILLES BALEARS

Núm. 150601
Resolució de la direcció de la Gerència de l’Hospital de Manacor de correcció d’errors de la Resolució del director gerent de l’Hospital de Manacor de 14 de febrer de 2024 per la qual s’aprova la convocatòria per cobrir, pel sistema de lliure designació, un lloc de treball cap de secció del Servei d’Urgències de l’Hospital de Manacor (Àrea de Salut de Mallorca) , publicada en el BOIB núm. 28, de 24 de febrer de 2024

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Fets

1. Per mitjà de la Resolució del director gerent de l'Hospital de Manacor de 14 de febrer de 2024 es va aprovar la convocatòria per cobrir, pel sistema de lliure designació, el lloc de treball de cap de secció del Servei d'Urgències corresponent a la plantilla orgànica autoritzada de l'Hospital de Manacor (Àrea de Salut de Mallorca).

2. S'han detectat diversos errors en la Resolució esmentada, que cal esmenar.

Fonaments de dret

1. L'article 109.2 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, estableix que «les administracions públiques poden rectificar, així mateix, en qualsevol moment, d'ofici o a instància dels interessats, els errors materials, de fet, o aritmètics existents en els seus actes».

2. L'article 56.1 de la Llei 3/2003, de 26 de març, de règim jurídic de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, disposa que «la revocació dels actes de gravamen o desfavorables i la rectificació d'errors materials, aritmètics i de fet, en actes i disposicions administratives correspon a l'òrgan que hagi dictat l'acte o la disposició».

Per tot això dict la següent

Resolució

1. Rectificar segons s'estableix en l'annex d'aquesta resolució els errors detectats en l'annex 2, «Comissió de Selecció», de la Resolució de 14 de febrer de 2024.

2. Publicar aquesta resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears i en el web de l'Hospital de Manacor.

Interposició de recursos

Contra aquesta resolució —que exhaureix la via administrativa— es pot interposar un recurs contenciós administratiu davant els jutjats contenciosos administratius en el termini de dos mesos comptadors des de l'endemà de la publicació d'aquesta resolució, d'acord amb els articles 8 i 46 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa. També es pot interposar qualsevol altre recurs que es consideri procedent.

No obstant això, els interessats poden optar per interposar contra aquesta resolució un recurs de reposició davant del mateix òrgan que la dicta en el termini d'un mes comptador des de l'endemà de la publicació d'aquesta resolució. En aquest cas no es podrà interposar el recurs contenciós administratiu fins que no s'hagi dictat una resolució expressa o presumpta sobre el recurs de reposició, d'acord amb els articles 123 i 124 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, i l'article 57 de la Llei 3 (2003, de 26 de març, de règim jurídic de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears).

(Signat electrònicament: 7 de març de 2024)

El director gerent de l'Hospital de Manacor Per delegació de la consellera de Salut de les Illes Balears  (BOIB núm. 112, de 12/08/2023)

ANNEX Rectificació dels errors detectats en l'annex 2, «Comissió de Selecció», de la Resolució del director gerent de l'Hospital de Manacor de 14 de febrer de 2024

On diu:

La Comissió de Selecció està formada per tres membres, que són personal estatutari fix del Servei de Salut, del mateix grup professional (o d'un de superior) que el del lloc de treball convocat, tots amb veu i vot:

− Presidenta: Cinta Escuder Capafons, directora mèdica de l'Hospital de Manacor

o  Suplent: Joan Bennaser Raimondi, metge d'urgències hospitalàries de l'Hospital de Manacor

−  Vocal: Pere Serra Simó, cap del Servei d'Urgències de l'Hospital de Manacor

o  Suplent: Immaculada González Sayago, metgessa adjunta de l'Hospital de Manacor

−  Secretària: Asunción Álvarez Fuster, cap de Secció de Recursos Humans de l'Hospital de Manacor

o  Suplent: Cristina Fiol Isern, cap de Secció de Recursos Humans de l'Hospital de Manacor

ha de dir:

La Comissió de Selecció està formada per tres membres, que són personal estatutari fix del Servei de Salut, del mateix grup professional (o d'un de superior) que el del lloc de treball convocat, tots amb veu i vot:

−  President: Pere Serra Simó , cap del Servei d'Urgències de l'Hospital de Manacor

o  Suplent: Joan Bennaser Raimondi, metge d'urgències hospitalàries de l'Hospital de Manacor

−  Vocal: Immaculada González Sayago, metgessa adjunta de l'Hospital de Manacor

o  Suplent: Isabel Rotger Reina, metgessa adjunta de l'Hospital de Manacor

−  Secretària: Asunción Álvarez Fuster, cap de Secció de Recursos Humans de l'Hospital de Manacor

o  Suplent: Cristina Fiol Isern, cap de Secció de Recursos Humans de l'Hospital de Manacor