Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció primera. Nomenaments, situacions i incidències

CONSELL DE GOVERN

Núm. 147997
Decret 9/2024, de 8 de març, pel qual es disposa el nomenament del president del Consell Social de la Universitat de les Illes Balears

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

L'article 11.1 de la Llei 2/2003, de 20 de març, d'organització institucional del sistema universitari de les Illes Balears, estableix que el president del Consell Social ha de ser nomenat entre els membres a què fa referència l'article 7.2 d'aquesta Llei, per decret del Consell de Govern de les Illes Balears, a proposta del conseller competent en matèria d'universitats i oït el rector de la Universitat de les Illes Balears.

Mitjançant el Decret 98/2019, de 20 de desembre, es va nomenar el senyor Bartomeu Llinàs Ferrà president del Consell Social de la Universitat de les Illes Balears. D'acord amb l'article 11.3 de la Llei 2/2003, aquest nomenament era per un període de quatre anys.

Per tot això, oït el rector de la Universitat de les Illes Balears, a proposta del conseller d'Educació i Universitats, i havent-ho considerat el Consell de Govern en la sessió de 8 de març de 2024,

DECRET

Article únic

Es nomena el senyor Antonio Bennasar i Arbós president del Consell Social de la Universitat de les Illes Balears per un període de quatre anys. Alhora, s'agraeix al senyor Bartomeu Llinàs Ferrà la tasca desenvolupada en el Consell Social.

Disposició final

Aquest Decret té efectes a partir de l'endemà d'haver-se publicat en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

 

Palma, 8 de març de 2024

 

La presidenta

El conseller d'Educació i Universitats

Margarita Prohens Rigo

Antoni Vera Alemany