Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció primera. Nomenaments, situacions i incidències

AJUNTAMENT DE MARRATXÍ

Núm. 146685
Nomenament dels vicepresidents de l' ICOM

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Es publica la resolució de l'Institut de Comunicació de Marratxí sobre Nomenament vicepresidents del Consell Rector de l'Institut Municipal de Comunicació de Marratxí, que a continuació es transcriu:

“Nomenament vicepresidents del Consell Rector de l'Institut Municipal de Comunicació de Marratxí

Atès que mitjançant acord plenari de data 31 d'octubre de 2023 es va aprovar inicialment la Modificació dels Estatuts que regeixen l'Institut Municipal de Comunicació de Marratxí.

Atès que es va publicar en el BOIB núm. 18 de data 06 de febrer de 2024 l'aprovació definitiva de la Modificació dels Estatuts que regeixen l'Institut Municipal de Comunicació de Marratxí.

Atès que l'article 13 dels Estatuts abans esmentats exposa que: “El/els Vice-president/s seran nomenats pel President d'entre els membres del Consell. L'esmentat nomenament haurà d'especificar l'ordre de substitució de les Vicepresidències”

Aquesta Presidència, fent us de les atribucions que li confereix la normativa vigent, resol el següent:

1. Acordar el nomenament de Vicepresidents de l'ICOM als regidors següents que substituiran al President d'acord amb l'ordre següent:

  • Carmen Cañellas Martín
  • Rosa Odette Torres Fernández
  • Juan Antonio Estarellas Mateu
  • Nerea García Serrano

2. De la present resolució es donarà compte al Ple en la primera sessió que es celebri, notificant-se personalment als designats i a l'àrea de Comunicació de Marratxí per a que en preguin coneixement als efectes adients, publicant-se al Butlletí Oficial de les Illes Balears

 

Marratxí, 22 de febrer de 2024

El batle Jaime Llompart Caldés