Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció primera. Nomenaments, situacions i incidències

AJUNTAMENT DE MARRATXÍ

Núm. 146679
Nomenament d'un Vocal del Consell Rector de l' ICOM

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Es publica el decret de l'Alcaldia sobre Designació del membre de la Corporació que ha de formar part del Consell Rector de l'Institut Municipal de Comunicació de Marratxí, que a continuació es transcriu:

“Decret de Batlia

Designació del membre de la Corporació que ha de formar part del Consell Rector de l'Institut Municipal de Comunicació de Marratxí

Atès que mitjançant acord plenari de data 31 d'octubre de 2023 es va aprovar inicialment la Modificació dels Estatuts que regeixen l'Institut Municipal de Comunicació de Marratxí.

Atès que es va publicar en el BOIB núm. 18 de data 06 de febrer de 2024 l'aprovació definitiva de la Modificació dels Estatuts que regeixen l'Institut Municipal de Comunicació de Marratxí.

Atès que l'apartat b) de l'article 8 dels Estatuts abans esmentats exposa que formarà part del Consell Rector “El Regidor delegat de l'àrea de Cultura, Educació o Comunicació, segons decreti la Batlia. Si totes aquestes àrees estiguessin reservades a la Batlia, per Decret de Batlia es determinaria el regidor que ocuparia aquesta Vocalia específica”

Aquesta Alcaldia, de conformitat amb el Decret de Batlia de data 3 d'octubre de 2023 de delegació de firma a diversos regidors de l'Ajuntament, així com de les competències que es reserva el batle, té a bé dictar el següent:

1. Nomenar com a Vocal del Consell Rector de l'Institut Municipal de Comunicació al Regidor d'Educació, senyor Fco. José Ferrá Pizá.

2. De la present resolució es donarà compte al Ple en la primera sessió que es celebri, notificant-se personalment a l'interessat i a l'àrea de Comunicació de Marratxí per a que en preguin coneixement als efectes adients, publicant-se al Butlletí Oficial de les Illes Balears.

Ho mana i signa el Batle de l'Ajuntament de Marratxí. Dono fe”

 

Marratxí, 22 de febrer de 2024

El batle Jaime Llompart Caldés