Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

FUNDACIÓ INSTITUT D'INVESTIGACIÓ SANITÀRIA ILLES BALEARS (IDISBA)

Núm. 146610
Correcció d’errors de les bases de la convocatòria per la qual es convoca un procés selectiu per a la cobertura d’una plaça d'investigador o investigadora, del grup professional A, per al projecte «GEM21menos65: estudio de fase III para pacientes con NDMM que son candidatos para ASCT que compara VRD extendida más intervención de rescate temprano vs Isatuximab-VRD vs Isatuximab-V-Iberdomide-D» (ECSL/HEMATO)

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

En data 07 de març de 2024, en el BOIB núm. 33 es varen publicar la bases de la convocatòria per la qual es convoca un procés selectiu per a la cobertura d'una plaça d'investigador o investigadora, del grup professional A, per al projecte «GEM21menos65: estudio de fase III para pacientes con NDMM que son candidatos para ASCT que compara VRD extendida más intervención de rescate temprano vs Isatuximab-VRD vs Isatuximab-V-Iberdomide-D» (ECSL/HEMATO).

Atès que a la versió castellana de la referida convocatòria hi ha hagut errors materials, en virtut de l'article 109.2 de la Llei 39/2016 d'1 d'octubre, de Procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques, «les administracions públiques poden rectificar, així mateix, en qualsevol moment, d'ofici o a instància dels interessats, els errors materials, de fet o aritmètics existents en els seus actes».

RESOLC

PRIMER: Corregir l'error detectat a la versió castellana de la convocatòria per a la cobertura d'una plaça d'investigador o investigadora, del grup professional A, per al projecte «GEM21menos65: estudio de fase III para pacientes con NDMM que son candidatos para ASCT que compara VRD extendida más intervención de rescate temprano vs Isatuximab-VRD vs Isatuximab-V-Iberdomide-D» (ECSL/HEMATO), publicada en el BOIB núm. 33 de data 07 de març de 2023.

ON DIU:

Sergi Camacho Clavijo.

HA DE DIR:

Carlos Enrique Herrero.

SEGON: Publicar la present resolució en el BOIB i en la pàgina web de la Fundació Institut d'Investigació Sanitària Illes Balears.

 

Palma, a la data de la signatura electrònica (7 de març de 2024)

El director gerent de la Fundació Carlos Enrique Herrero