Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

CONSELLERIA D'EDUCACIÓ I UNIVERSITATS

Núm. 146132
Resolució del conseller d’Educació i Universitats de 28 de febrer de 2024 per la qual es publica la relació de convenis de col·laboració subscrits per la Conselleria d’Educació i Universitats en el tercer quadrimestre de l’any 2023

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

L'article 21 de la Llei 4/2011, de 31 de març, de la bona administració i del bon govern de les Illes Balears, disposa que els òrgans de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears han de trametre al Butlletí Oficial de les Illes Balears, una relació dels convenis de col·laboració subscrits, tant si és amb una altra administració pública com amb una entitat privada.

Per tot això, dict la següent

Resolució

Publicar en el Butlletí Oficial de les Illes Balears la relació de convenis de col·laboració subscrits per la Conselleria competent en matèria d'educació i universitats:

En el tercer quadrimestre de l'any 2023:

  • Conveni de col·laboració entre la Conselleria d'Educació i Universitats i el Col·legi Oficial de Psicologia de les Illes Balears (COPIB), per a la participació en el Programa d'Intervenció Psicològica en casos amb el protocol de risc autolític activat en els centres educatius de les Illes Balears sostinguts amb fons públics en el marc del Pla de Cooperació Territorial de salut mental en l'Estratègia Nacional de Salut Mental 2022-2026 pel curs 2023-2024. (Programa finançat pel Ministeri d'Educació i Formació Professional), en data 5 de desembre de 2023.
  • Conveni de col·laboració entre el Govern de les Illes Balears i el Centre d'Educació Infantil Privat CEI Bella Aurora per millorar l'oferta de places de primer cicle d'educació infantil i les condicions educatives de la primera infància, en data 8 de setembre de 2023.
  • Conveni de col·laboració entre el Govern de les Illes Balears i el Centre d'Educació Infantil Privat CC Santa Mónica per millorar l'oferta de places de primer cicle d'educació infantil i les condicions educatives de la primera infància, en data 8 de setembre de 2023.
  • Conveni de col·laboració entre el Govern de les Illes Balears i el Centre d'Educació Infantil Privat CCEI Sant Francesc d'Assís (Es Pil·larí) per millorar l'oferta de places de primer cicle d'educació infantil i les condicions educatives de la primera infància, en data 8 de setembre de 2023.
  • Conveni de col·laboració entre el Govern de les Illes Balears i el Centre d'Educació Infantil Privat CC Sant Josep Obrer II per millorar l'oferta de places de primer cicle d'educació infantil i les condicions educatives de la primera infància, en data 8 de setembre de 2023.
  • Conveni de col·laboració entre el Govern de les Illes Balears i el Centre d'Educació Infantil Privat CCEI Sol Ixent per millorar l'oferta de places de primer cicle d'educació infantil i les condicions educatives de la primera infància, en data 8 de setembre de 2023.
  • Conveni de col·laboració entre el Govern de les Illes Balears i el Centre d'Educació Infantil Privat CEI Peter Pan per millorar l'oferta de places de primer cicle d'educació infantil i les condicions educatives de la primera infància, en data 8 de setembre de 2023.
  • Conveni de col·laboració entre el Govern de les Illes Balears i el Centre d'Educació Infantil Privat CCEI Pinocho per millorar l'oferta de places de primer cicle d'educació infantil i les condicions educatives de la primera infància, en data 7 de setembre de 2023.
  • Conveni de col·laboració entre el Govern de les Illes Balears i el Centre d'Educació Infantil Privat CEI Itaca per millorar l'oferta de places de primer cicle d'educació infantil i les condicions educatives de la primera infància, en data 6 de setembre de 2023.
  • Conveni de col·laboració entre el Govern de les Illes Balears i el Centre d'Educació Infantil Privat CEI Asima per millorar l'oferta de places de primer cicle d'educació infantil i les condicions educatives de la primera infància, en data 11 de setembre de 2023.
  • Conveni de col·laboració entre el Govern de les Illes Balears i el Centre d'Educació Infantil Privat CEI Pekes per millorar l'oferta de places de primer cicle d'educació infantil i les condicions educatives de la primera infància, en data 8 de setembre de 2023.
  • Conveni de col·laboració entre el Govern de les Illes Balears i el Centre d'Educació Infantil Privat CC Pureza de Maria (Inca) per millorar l'oferta de places de primer cicle d'educació infantil i les condicions educatives de la primera infància, en data 11 de setembre de 2023.
  • Conveni de col·laboració entre el Govern de les Illes Balears i el Centre d'Educació Infantil Privat CEI Estrelletes per millorar l'oferta de places de primer cicle d'educació infantil i les condicions educatives de la primera infància, en data 8 de setembre de 2023.
  • Conveni de col·laboració entre el Govern de les Illes Balears i el Centre d'Educació Infantil Privat CCEI Sant Francesc d'Assís (Son Servera) per millorar l'oferta de places de primer cicle d'educació infantil i les condicions educatives de la primera infància, en data 8 de setembre de 2023.
  • Conveni de col·laboració entre el Govern de les Illes Balears i el Centre d'Educació Infantil Privat Escoleta La Purísima per millorar l'oferta de places de primer cicle d'educació infantil i les condicions educatives de la primera infància, en data 15 de desembre de 2023.
  • Conveni de col·laboració entre el Govern de les Illes Balears i el Centre d'Educació Infantil Privat Escoleta Somnis per millorar l'oferta de places de primer cicle d'educació infantil i les condicions educatives de la primera infància, en data 15 de desembre de 2023.
  • Conveni de col·laboració entre el Govern de les Illes Balears i el CC Juan de La Cierva per millorar l'oferta de places de primer cicle d'educació infantil i les condicions educatives de la primera infància, en data 15 de desembre de 2023.
  • Conveni de col·laboració entre el Govern de les Illes Balears i el Centre d'Educació Infantil Privat Nanai per millorar l'oferta de places de primer cicle d'educació infantil i les condicions educatives de la primera infància, en data 15 de desembre de 2023.
  • Conveni de col·laboració entre el Govern de les Illes Balears i el CC Nuestra Señora de la Consolación de Alcúdia per millorar l'oferta de places de primer cicle d'educació infantil i les condicions educatives de la primera infància, en data 15 de desembre de 2023.
  • Conveni de col·laboració entre el Govern de les Illes Balears i el CCEI Santa Catalina Thomàs per millorar l'oferta de places de primer cicle d'educació infantil i les condicions educatives de la primera infància, en data 15 de desembre de 2023.
  • Conveni de col·laboració entre el Govern de les Illes Balears i el CC Aixa-Llaüt per millorar l'oferta de places de primer cicle d'educació infantil i les condicions educatives de la primera infància, en data 19 de desembre de 2023.
  • Conveni de col·laboració entre el Govern de les Illes Balears i el Centre d'Educació Infantil Privat Petitó per millorar l'oferta de places de primer cicle d'educació infantil i les condicions educatives de la primera infància, en data 19 de desembre de 2023.
  • Conveni de col·laboració entre el Govern de les Illes Balears i el Centre d'Educació Infantil Privat Els Petits de l'Assumpció per millorar l'oferta de places de primer cicle d'educació infantil i les condicions educatives de la primera infància, en data 19 de desembre de 2023.
  • Conveni de col·laboració entre el Govern de les Illes Balears i el Centre d'Educació Infantil Privat Escoleta Aubarca per millorar l'oferta de places de primer cicle d'educació infantil i les condicions educatives de la primera infància, en data 19 de desembre de 2023.
  • Conveni de col·laboració entre el Govern de les Illes Balears i el Centre d'Educació Infantil Privat Escoleta Monti-Sion per millorar l'oferta de places de primer cicle d'educació infantil i les condicions educatives de la primera infància, en data 19 de desembre de 2023.
  • Conveni de col·laboració entre el Govern de les Illes Balears i el Centre d'Educació Infantil Privat Escoleta Sant Pere per millorar l'oferta de places de primer cicle d'educació infantil i les condicions educatives de la primera infància, en data 19 de desembre de 2023.
  • Conveni de col·laboració entre el Govern de les Illes Balears i el Centre d'Educació Infantil Privat Escoleta Pessigolles per millorar l'oferta de places de primer cicle d'educació infantil i les condicions educatives de la primera infància, en data 21 de desembre de 2023.
  • Conveni de col·laboració entre el Govern de les Illes Balears i el Centre d'Educació Infantil Privat Sant Agustí per millorar l'oferta de places de primer cicle d'educació infantil i les condicions educatives de la primera infància, en data 21 de desembre de 2023.
  • Conveni de col·laboració entre el Govern de les Illes Balears i l'Entitat Local Menor de Palmanyola per millorar l'oferta de places de primer cicle d'educació infantil i les condicions educatives de la primera infància, en data 28 de desembre de 2023.
  • Conveni específic de col·laboració entre el Govern de les Illes Balears i el Centre d'Educació Infantil Privat CEI Angelets 2008 per establir la gratuïtat del servei d'escolarització bàsica del primer cicle d'educació infantil, en data 7 de novembre de 2023.
  • Conveni específic de col·laboració entre el Govern de les Illes Balears i el Centre d'Educació Infantil Privat CEI Angelets de Llum per establir la gratuïtat del servei d'escolarització bàsica del primer cicle d'educació infantil, en data 10 de novembre de 2023.
  • Conveni específic de col·laboració entre el Govern de les Illes Balears i el Centre d'Educació Infantil Privat CEI Angelets de Llum Campos per establir la gratuïtat del servei d'escolarització bàsica del primer cicle d'educació infantil, en data 10 de novembre de 2023.
  • Conveni específic de col·laboració entre el Govern de les Illes Balears i el Centre d'Educació Infantil Privat CEI Asima per establir la gratuïtat del servei d'escolarització bàsica del primer cicle d'educació infantil, en data 7 de novembre de 2023.
  • Conveni específic de col·laboració entre el Govern de les Illes Balears i el Centre d'Educació Infantil Privat CEI Baberitos per establir la gratuïtat del servei d'escolarització bàsica del primer cicle d'educació infantil, en data 10 de novembre de 2023.
  • Conveni específic de col·laboració entre el Govern de les Illes Balears i el Centre d'Educació Infantil Privat CEI Baberitos Tenis per establir la gratuïtat del servei d'escolarització bàsica del primer cicle d'educació infantil, en data 10 de novembre de 2023.
  • Conveni específic de col·laboració entre el Govern de les Illes Balears i el Centre d'Educació Infantil Privat CEI Babyland Ibiza per establir la gratuïtat del servei d'escolarització bàsica del primer cicle d'educació infantil, en data 26 d'octubre de 2023.
  • Conveni específic de col·laboració entre el Govern de les Illes Balears i el Centre d'Educació Infantil Privat CEI Bella Aurora per establir la gratuïtat del servei d'escolarització bàsica del primer cicle d'educació infantil, en data 7 de novembre de 2023.
  • Conveni específic de col·laboració entre el Govern de les Illes Balears i el Centre d'Educació Infantil Privat CEI Blancanieves per establir la gratuïtat del servei d'escolarització bàsica del primer cicle d'educació infantil, en data 26 d'octubre de 2023.
  • Conveni específic de col·laboració entre el Govern de les Illes Balears i el Centre d'Educació Infantil Privat CEI Blaucel per establir la gratuïtat del servei d'escolarització bàsica del primer cicle d'educació infantil, en data 10 de novembre de 2023.
  • Conveni específic de col·laboració entre el Govern de les Illes Balears i el Centre d'Educació Infantil Privat CEI Castell Encantat per establir la gratuïtat del servei d'escolarització bàsica del primer cicle d'educació infantil, en data 9 de novembre de 2023.
  • Conveni específic de col·laboració entre el Govern de les Illes Balears i el Centre d'Educació Infantil Privat CEI Confits per establir la gratuïtat del servei d'escolarització bàsica del primer cicle d'educació infantil, en data 9 de novembre de 2023.
  • Conveni específic de col·laboració entre el Govern de les Illes Balears i el Centre d'Educació Infantil Privat CEI Corrillos per establir la gratuïtat del servei d'escolarització bàsica del primer cicle d'educació infantil, en data 26 d'octubre de 2023.
  • Conveni específic de col·laboració entre el Govern de les Illes Balears i el Centre d'Educació Infantil Privat CEI Dues Llunes, Escola d'Infants per establir la gratuïtat del servei d'escolarització bàsica del primer cicle d'educació infantil, en data 10 de novembre de 2023.
  • Conveni específic de col·laboració entre el Govern de les Illes Balears i el Centre d'Educació Infantil Privat CEI Dulces Sueños per establir la gratuïtat del servei d'escolarització bàsica del primer cicle d'educació infantil, en data 12 de desembre de 2023.
  • Conveni específic de col·laboració entre el Govern de les Illes Balears i el Centre d'Educació Infantil Privat CEI Dune per establir la gratuïtat del servei d'escolarització bàsica del primer cicle d'educació infantil, en data 26 d'octubre de 2023.
  • Conveni específic de col·laboració entre el Govern de les Illes Balears i el Centre d'Educació Infantil Privat CEI El Trenet Blau per establir la gratuïtat del servei d'escolarització bàsica del primer cicle d'educació infantil, en data 26 d'octubre de 2023.
  • Conveni específic de col·laboració entre el Govern de les Illes Balears i el Centre d'Educació Infantil Privat CEI Es Llaüt per establir la gratuïtat del servei d'escolarització bàsica del primer cicle d'educació infantil, en data 10 de novembre de 2023.
  • Conveni específic de col·laboració entre el Govern de les Illes Balears i el Centre d'Educació Infantil Privat CEI Es Niu de Sinapsis per establir la gratuïtat del servei d'escolarització bàsica del primer cicle d'educació infantil, en data 8 de novembre de 2023.
  • Conveni específic de col·laboració entre el Govern de les Illes Balears i el Centre d'Educació Infantil Privat CEI Escola Nova per establir la gratuïtat del servei d'escolarització bàsica del primer cicle d'educació infantil, en data 10 de novembre de 2023.
  • Conveni específic de col·laboració entre el Govern de les Illes Balears i el Centre d'Educació Infantil Privat CEI Escoleta Antoni Costa per establir la gratuïtat del servei d'escolarització bàsica del primer cicle d'educació infantil, en data 10 de novembre de 2023.
  • Conveni específic de col·laboració entre el Govern de les Illes Balears i el Centre d'Educació Infantil Privat CEI Escoleta Bisbe Verger per establir la gratuïtat del servei d'escolarització bàsica del primer cicle d'educació infantil, en data 7 de novembre de 2023.
  • Conveni específic de col·laboració entre el Govern de les Illes Balears i el Centre d'Educació Infantil Privat CEI Escoleta de Pa amb Oli per establir la gratuïtat del servei d'escolarització bàsica del primer cicle d'educació infantil, en data 8 de novembre de 2023.
  • Conveni específic de col·laboració entre el Govern de les Illes Balears i el Centre d'Educació Infantil Privat CEI Escoleta Lluna per establir la gratuïtat del servei d'escolarització bàsica del primer cicle d'educació infantil, en data 12 de desembre de 2023.
  • Conveni específic de col·laboració entre el Govern de les Illes Balears i el Centre d'Educació Infantil Privat CEI Escoleta Nostra Senyora de la Consolació per establir la gratuïtat del servei d'escolarització bàsica del primer cicle d'educació infantil, en data 13 de novembre de 2023.
  • Conveni específic de col·laboració entre el Govern de les Illes Balears i el Centre d'Educació Infantil Privat CEI Escoleta Picarol per establir la gratuïtat del servei d'escolarització bàsica del primer cicle d'educació infantil, en data 8 de novembre de 2023.
  • Conveni específic de col·laboració entre el Govern de les Illes Balears i el Centre d'Educació Infantil Privat CEI Estrelletes per establir la gratuïtat del servei d'escolarització bàsica del primer cicle d'educació infantil, en data 10 de novembre de 2023.
  • Conveni específic de col·laboració entre el Govern de les Illes Balears i el Centre d'Educació Infantil Privat CEI Gianni Rodari per establir la gratuïtat del servei d'escolarització bàsica del primer cicle d'educació infantil, en data 10 de novembre de 2023.
  • Conveni específic de col·laboració entre el Govern de les Illes Balears i el Centre d'Educació Infantil Privat CEI Hobbiton per establir la gratuïtat del servei d'escolarització bàsica del primer cicle d'educació infantil, en data 10 de novembre de 2023.
  • Conveni específic de col·laboració entre el Govern de les Illes Balears i el Centre d'Educació Infantil Privat CEI Itaca per establir la gratuïtat del servei d'escolarització bàsica del primer cicle d'educació infantil, en data 8 de novembre de 2023.
  • Conveni específic de col·laboració entre el Govern de les Illes Balears i el Centre d'Educació Infantil Privat CEI Itaca Nova per establir la gratuïtat del servei d'escolarització bàsica del primer cicle d'educació infantil, en data 8 de novembre de 2023.
  • Conveni específic de col·laboració entre el Govern de les Illes Balears i el Centre d'Educació Infantil Privat CCEI Jardines de la Infancia Pureza de María per establir la gratuïtat del servei d'escolarització bàsica del primer cicle d'educació infantil, en data 10 de novembre de 2023.
  • Conveni específic de col·laboració entre el Govern de les Illes Balears i el Centre d'Educació Infantil Privat CEI Koala per establir la gratuïtat del servei d'escolarització bàsica del primer cicle d'educació infantil, en data 14 de novembre de 2023.
  • Conveni específic de col·laboració entre el Govern de les Illes Balears i el Centre d'Educació Infantil Privat CEI Koala Polígon per establir la gratuïtat del servei d'escolarització bàsica del primer cicle d'educació infantil, en data 10 de novembre de 2023.
  • Addenda de correcció d'errades del Conveni específic de col·laboració entre el Govern de les Illes Balears i el Centre d'Educació Infantil Privat CEI Koala per establir la gratuïtat del servei d'escolarització bàsica del primer cicle d'educació infantil, en data 10 de novembre de 2023.
  • Conveni específic de col·laboració entre el Govern de les Illes Balears i el Centre d'Educació Infantil Privat CEI La Cuna per establir la gratuïtat del servei d'escolarització bàsica del primer cicle d'educació infantil, en data 10 de novembre de 2023.
  • Conveni específic de col·laboració entre el Govern de les Illes Balears i el Centre d'Educació Infantil Privat CEI La Salle (Maó) per establir la gratuïtat del servei d'escolarització bàsica del primer cicle d'educació infantil, en data 15 de novembre de 2023.
  • Conveni específic de col·laboració entre el Govern de les Illes Balears i el Centre d'Educació Infantil Privat CEI La Vall per establir la gratuïtat del servei d'escolarització bàsica del primer cicle d'educació infantil, en data 23 de novembre de 2023.
  • Conveni específic de col·laboració entre el Govern de les Illes Balears i el Centre d'Educació Infantil Privat CEI Lluna de Paper per establir la gratuïtat del servei d'escolarització bàsica del primer cicle d'educació infantil, en data 10 de novembre de 2023.
  • Conveni específic de col·laboració entre el Govern de les Illes Balears i el Centre d'Educació Infantil Privat CEI Mafalda per establir la gratuïtat del servei d'escolarització bàsica del primer cicle d'educació infantil, en data 26 d'octubre de 2023.
  • Conveni específic de col·laboració entre el Govern de les Illes Balears i el Centre d'Educació Infantil Privat CEI Mamá Osa per establir la gratuïtat del servei d'escolarització bàsica del primer cicle d'educació infantil, en data 10 de novembre de 2023.
  • Conveni específic de col·laboració entre el Govern de les Illes Balears i el Centre d'Educació Infantil Privat CEI Menudall per establir la gratuïtat del servei d'escolarització bàsica del primer cicle d'educació infantil, en data 9 de novembre de 2023.
  • Conveni específic de col·laboració entre el Govern de les Illes Balears i el Centre d'Educació Infantil Privat CEI Món Petitó per establir la gratuïtat del servei d'escolarització bàsica del primer cicle d'educació infantil, en data 10 de novembre de 2023.
  • Conveni específic de col·laboració entre el Govern de les Illes Balears i el Centre d'Educació Infantil Privat CEI Mondaura per establir la gratuïtat del servei d'escolarització bàsica del primer cicle d'educació infantil, en data 10 de novembre de 2023.
  • Conveni específic de col·laboració entre el Govern de les Illes Balears i el Centre d'Educació Infantil Privat CCEI Nuestra Señora de la Providencia per establir la gratuïtat del servei d'escolarització bàsica del primer cicle d'educació infantil, en data 10 de novembre de 2023.
  • Conveni específic de col·laboració entre el Govern de les Illes Balears i el Centre d'Educació Infantil Privat CCEI Nuestra Señora de la Providencia (Son Ferriol) per establir la gratuïtat del servei d'escolarització bàsica del primer cicle d'educació infantil, en data 13 de novembre de 2023.
  • Conveni específic de col·laboració entre el Govern de les Illes Balears i el Centre d'Educació Infantil Privat CEI Parròquia de Sant Josep per establir la gratuïtat del servei d'escolarització bàsica del primer cicle d'educació infantil, en data 26 d'octubre de 2023.
  • Conveni específic de col·laboració entre el Govern de les Illes Balears i el Centre d'Educació Infantil Privat CEI Pekes per establir la gratuïtat del servei d'escolarització bàsica del primer cicle d'educació infantil, en data 12 de desembre de 2023.
  • Conveni específic de col·laboració entre el Govern de les Illes Balears i el Centre d'Educació Infantil Privat CEI Peter Pan per establir la gratuïtat del servei d'escolarització bàsica del primer cicle d'educació infantil, en data 8 de novembre de 2023.
  • Conveni específic de col·laboració entre el Govern de les Illes Balears i el Centre d'Educació Infantil Privat CEI Petit Angelet per establir la gratuïtat del servei d'escolarització bàsica del primer cicle d'educació infantil, en data 8 de novembre de 2023.
  • Conveni específic de col·laboració entre el Govern de les Illes Balears i el Centre d'Educació Infantil Privat CEI Petit Món per establir la gratuïtat del servei d'escolarització bàsica del primer cicle d'educació infantil, en data 12 de desembre de 2023.
  • Conveni específic de col·laboració entre el Govern de les Illes Balears i el Centre d'Educació Infantil Privat CEI Petits per establir la gratuïtat del servei d'escolarització bàsica del primer cicle d'educació infantil, en data 26 d'octubre de 2023.
  • Conveni específic de col·laboració entre el Govern de les Illes Balears i el Centre d'Educació Infantil Privat CEI Petits Ferrerets per establir la gratuïtat del servei d'escolarització bàsica del primer cicle d'educació infantil, en data 10 de novembre de 2023.
  • Conveni específic de col·laboració entre el Govern de les Illes Balears i el Centre d'Educació Infantil Privat CEI Pica-Sol per establir la gratuïtat del servei d'escolarització bàsica del primer cicle d'educació infantil, en data 8 de novembre de 2023.
  • Conveni específic de col·laboració entre el Govern de les Illes Balears i el Centre d'Educació Infantil Privat CEI Pinocho per establir la gratuïtat del servei d'escolarització bàsica del primer cicle d'educació infantil, en data 14 de novembre de 2023.
  • Conveni específic de col·laboració entre el Govern de les Illes Balears i el Centre d'Educació Infantil Privat CEI Pius XII per establir la gratuïtat del servei d'escolarització bàsica del primer cicle d'educació infantil, en data 8 de novembre de 2023.
  • Conveni específic de col·laboració entre el Govern de les Illes Balears i el Centre d'Educació Infantil Privat CEI Popeye per establir la gratuïtat del servei d'escolarització bàsica del primer cicle d'educació infantil, en data 10 de novembre de 2023.
  • Conveni específic de col·laboració entre el Govern de les Illes Balears i el Centre d'Educació Infantil Privat CEI Poporiol per establir la gratuïtat del servei d'escolarització bàsica del primer cicle d'educació infantil, en data 10 de novembre de 2023.
  • Conveni específic de col·laboració entre el Govern de les Illes Balears i el Centre d'Educació Infantil Privat CC Pureza de María (Inca) per establir la gratuïtat del servei d'escolarització bàsica del primer cicle d'educació infantil, en data 10 de novembre de 2023.
  • Conveni específic de col·laboració entre el Govern de les Illes Balears i el Centre d'Educació Infantil Privat CEI Rin Tin Tin per establir la gratuïtat del servei d'escolarització bàsica del primer cicle d'educació infantil, en data 10 de novembre de 2023.
  • Conveni específic de col·laboració entre el Govern de les Illes Balears i el Centre d'Educació Infantil Privat CEI Ropit per establir la gratuïtat del servei d'escolarització bàsica del primer cicle d'educació infantil, en data 15 de novembre de 2023.
  • Conveni específic de col·laboració entre el Govern de les Illes Balears i el Centre d'Educació Infantil Privat CEI Sa Cabanya per establir la gratuïtat del servei d'escolarització bàsica del primer cicle d'educació infantil, en data 8 de novembre de 2023.
  • Conveni específic de col·laboració entre el Govern de les Illes Balears i el Centre d'Educació Infantil Privat CEI Sa Capçaneta per establir la gratuïtat del servei d'escolarització bàsica del primer cicle d'educació infantil, en data 10 de novembre de 2023.
  • Conveni específic de col·laboració entre el Govern de les Illes Balears i el Centre d'Educació Infantil Privat CEI Sa Miloca per establir la gratuïtat del servei d'escolarització bàsica del primer cicle d'educació infantil, en data 10 de novembre de 2023.
  • Conveni específic de col·laboració entre el Govern de les Illes Balears i el Centre d'Educació Infantil Privat CEI Sant Alfons per establir la gratuïtat del servei d'escolarització bàsica del primer cicle d'educació infantil, en data 10 de novembre de 2023.
  • Conveni específic de col·laboració entre el Govern de les Illes Balears i el Centre d'Educació Infantil Privat CEI Sant Francesc d'Assís (Felanitx) per establir la gratuïtat del servei d'escolarització bàsica del primer cicle d'educació infantil, en data 10 de novembre de 2023.
  • Conveni específic de col·laboració entre el Govern de les Illes Balears i el Centre d'Educació Infantil Privat CCEI Sant Francesc d'Assís (Es Pil·larí) per establir la gratuïtat del servei d'escolarització bàsica del primer cicle d'educació infantil, en data 8 de novembre de 2023.
  • Conveni específic de col·laboració entre el Govern de les Illes Balears i el Centre d'Educació Infantil Privat CC Sant Francesc d'Assís (Muro) per establir la gratuïtat del servei d'escolarització bàsica del primer cicle d'educació infantil, en data 10 de novembre de 2023.
  • Conveni específic de col·laboració entre el Govern de les Illes Balears i el Centre d'Educació Infantil Privat CCEI Sant Francesc d'Assís (Son Servera) per establir la gratuïtat del servei d'escolarització bàsica del primer cicle d'educació infantil, en data 10 de novembre de 2023.
  • Conveni específic de col·laboració entre el Govern de les Illes Balears i el Centre d'Educació Infantil Privat CC Sant Josep Obrer II per establir la gratuïtat del servei d'escolarització bàsica del primer cicle d'educació infantil, en data 8 de novembre de 2023.
  • Conveni específic de col·laboració entre el Govern de les Illes Balears i el Centre d'Educació Infantil Privat CC Sant Salvador per establir la gratuïtat del servei d'escolarització bàsica del primer cicle d'educació infantil, en data 10 de novembre de 2023.
  • Conveni específic de col·laboració entre el Govern de les Illes Balears i el Centre d'Educació Infantil Privat CC Santa Mónica per establir la gratuïtat del servei d'escolarització bàsica del primer cicle d'educació infantil, en data 13 de novembre de 2023.
  • Conveni específic de col·laboració entre el Govern de les Illes Balears i el Centre d'Educació Infantil Privat CEI S'Estel per establir la gratuïtat del servei d'escolarització bàsica del primer cicle d'educació infantil, en data 10 de novembre de 2023.
  • Conveni específic de col·laboració entre el Govern de les Illes Balears i el Centre d'Educació Infantil Privat CEI Siervas de Jesús. Sagrado Corazón per establir la gratuïtat del servei d'escolarització bàsica del primer cicle d'educació infantil, en data 10 de novembre de 2023.
  • Conveni específic de col·laboració entre el Govern de les Illes Balears i el Centre d'Educació Infantil Privat CEI Siete Enanitos per establir la gratuïtat del servei d'escolarització bàsica del primer cicle d'educació infantil, en data 10 de novembre de 2023.
  • Conveni específic de col·laboració entre el Govern de les Illes Balears i el Centre d'Educació Infantil Privat CCEI Sol Ixent per establir la gratuïtat del servei d'escolarització bàsica del primer cicle d'educació infantil, en data 8 de novembre de 2023.
  • Conveni específic de col·laboració entre el Govern de les Illes Balears i el Centre d'Educació Infantil Privat CEI Sol Solet per establir la gratuïtat del servei d'escolarització bàsica del primer cicle d'educació infantil, en data 8 de novembre de 2023.
  • Conveni específic de col·laboració entre el Govern de les Illes Balears i el Centre d'Educació Infantil Privat CEI Somnis per establir la gratuïtat del servei d'escolarització bàsica del primer cicle d'educació infantil, en data 26 d'octubre de 2023.
  • Conveni específic de col·laboració entre el Govern de les Illes Balears i el Centre d'Educació Infantil Privat CEI Teringa per establir la gratuïtat del servei d'escolarització bàsica del primer cicle d'educació infantil, en data 10 de novembre de 2023.
  • Conveni específic de col·laboració entre el Govern de les Illes Balears i el Centre d'Educació Infantil Privat CEI Vilanens per establir la gratuïtat del servei d'escolarització bàsica del primer cicle d'educació infantil, en data 26 d'octubre de 2023.
  • Conveni específic de col·laboració entre el Govern de les Illes Balears i el Centre d'Educació Infantil Privat CEI Voliaina per establir la gratuïtat del servei d'escolarització bàsica del primer cicle d'educació infantil, en data 16 de novembre de 2023.
  • Addenda de correcció d'errades del Conveni específic de col·laboració entre el Govern de les Illes Balears i el Centre d'Educació Infantil Privat CEI Voliaina per establir la gratuïtat del servei d'escolarització bàsica del primer cicle d'educació infantil, en data 16 de novembre de 2023.
  • Conveni específic de col·laboració entre el Govern de les Illes Balears i el Centre d'Educació Infantil Privat CEI Wabi Sabi per establir la gratuïtat del servei d'escolarització bàsica del primer cicle d'educació infantil, en data 8 de novembre de 2023.
  • Conveni específic de col·laboració entre el Govern de les Illes Balears i el Centre d'Educació Infantil Privat CEI Xin-Xirineu (Santa Margalida) per establir la gratuïtat del servei d'escolarització bàsica del primer cicle d'educació infantil, en data 8 de novembre de 2023.
  • Conveni específic de col·laboració entre el Govern de les Illes Balears i el Centre d'Educació Infantil Privat CEI Xin-Xirineu (Can Picafort) per establir la gratuïtat del servei d'escolarització bàsica del primer cicle d'educació infantil, en data 8 de novembre de 2023.
  • Conveni específic de col·laboració entre el Govern de les Illes Balears i el Centre d'Educació Infantil Privat CEI Xipell per establir la gratuïtat del servei d'escolarització bàsica del primer cicle d'educació infantil, en data 15 de novembre de 2023.
  • Conveni específic de col·laboració entre el Govern de les Illes Balears i l'Ajuntament d'Alaior per establir la gratuïtat del servei d'escolarització bàsica del primer cicle d'educació infantil, en data 15 de novembre de 2023.
  • Conveni específic de col·laboració entre el Govern de les Illes Balears i l'Ajuntament d'Alaró per establir la gratuïtat del servei d'escolarització bàsica del primer cicle d'educació infantil, en data 15 de novembre de 2023.
  • Conveni específic de col·laboració entre el Govern de les Illes Balears i l'Ajuntament d'Alcúdia per establir la gratuïtat del servei d'escolarització bàsica del primer cicle d'educació infantil, en data 22 de novembre de 2023.
  • Conveni específic de col·laboració entre el Govern de les Illes Balears i l'Ajuntament d'Algaida per establir la gratuïtat del servei d'escolarització bàsica del primer cicle d'educació infantil, en data 22 de novembre de 2023.
  • Conveni específic de col·laboració entre el Govern de les Illes Balears i l'Ajuntament d'Andratx per establir la gratuïtat del servei d'escolarització bàsica del primer cicle d'educació infantil, en data 17 de novembre de 2023.
  • Conveni específic de col·laboració entre el Govern de les Illes Balears i l'Ajuntament d'Artà per establir la gratuïtat del servei d'escolarització bàsica del primer cicle d'educació infantil, en data 17 de novembre de 2023.
  • Conveni específic de col·laboració entre el Govern de les Illes Balears i l'Ajuntament de Banyalbufar per establir la gratuïtat del servei d'escolarització bàsica del primer cicle d'educació infantil, en data 7 de novembre de 2023.
  • Conveni específic de col·laboració entre el Govern de les Illes Balears i l'Ajuntament de Binissalem per establir la gratuïtat del servei d'escolarització bàsica del primer cicle d'educació infantil, en data 22 de novembre de 2023.
  • Conveni específic de col·laboració entre el Govern de les Illes Balears i l'Ajuntament de Bunyola per establir la gratuïtat del servei d'escolarització bàsica del primer cicle d'educació infantil, en data 22 de novembre de 2023.
  • Conveni específic de col·laboració entre el Govern de les Illes Balears i l'Ajuntament de Calvià i l'Institut Municipal d'Educació i Biblioteques, per establir la gratuïtat del servei d'escolarització bàsica del primer cicle d'educació infantil, en data 15 de novembre de 2023.
  • Conveni específic de col·laboració entre el Govern de les Illes Balears i l'Ajuntament de Campanet per establir la gratuïtat del servei d'escolarització bàsica del primer cicle d'educació infantil, en data 28 de novembre de 2023.
  • Conveni específic de col·laboració entre el Govern de les Illes Balears i l'Ajuntament de Campos per establir la gratuïtat del servei d'escolarització bàsica del primer cicle d'educació infantil, en data 15 de novembre de 2023.
  • Conveni específic de col·laboració entre el Govern de les Illes Balears i l'Ajuntament de Capdepera per establir la gratuïtat del servei d'escolarització bàsica del primer cicle d'educació infantil, en data 15 de novembre de 2023.
  • Conveni específic de col·laboració entre el Govern de les Illes Balears i l'Ajuntament de Ciutadella de Menorca per establir la gratuïtat del servei d'escolarització bàsica del primer cicle d'educació infantil, en data 5 de desembre de 2023.
  • Conveni específic de col·laboració entre el Govern de les Illes Balears i l'Ajuntament de Consell per establir la gratuïtat del servei d'escolarització bàsica del primer cicle d'educació infantil, en data 14 de novembre de 2023.
  • Conveni específic de col·laboració entre el Govern de les Illes Balears i l'Ajuntament de Deià per establir la gratuïtat del servei d'escolarització bàsica del primer cicle d'educació infantil, en data 8 de novembre de 2023.
  • Conveni específic de col·laboració entre el Govern de les Illes Balears i l'Ajuntament d'Eivissa per establir la gratuïtat del servei d'escolarització bàsica del primer cicle d'educació infantil, en data 26 d'octubre de 2023.
  • Conveni específic de col·laboració entre el Govern de les Illes Balears i l'Ajuntament des Castell per establir la gratuïtat del servei d'escolarització bàsica del primer cicle d'educació infantil, en data 15 de novembre de 2023.
  • Conveni específic de col·laboració entre el Govern de les Illes Balears i l'Ajuntament des Mercadal per establir la gratuïtat del servei d'escolarització bàsica del primer cicle d'educació infantil, en data 23 de novembre de 2023.
  • Conveni específic de col·laboració entre el Govern de les Illes Balears i l'Ajuntament des Migjorn Gran per establir la gratuïtat del servei d'escolarització bàsica del primer cicle d'educació infantil, en data 15 de novembre de 2023.
  • Conveni específic de col·laboració entre el Govern de les Illes Balears i l'Ajuntament d'Esporles per establir la gratuïtat del servei d'escolarització bàsica del primer cicle d'educació infantil, en data 16 de novembre de 2023.
  • Conveni específic de col·laboració entre el Govern de les Illes Balears i l'Ajuntament d'Estellencs per establir la gratuïtat del servei d'escolarització bàsica del primer cicle d'educació infantil, en data 22 de novembre de 2023.
  • Conveni específic de col·laboració entre el Govern de les Illes Balears i l'Ajuntament de Felanitx per establir la gratuïtat del servei d'escolarització bàsica del primer cicle d'educació infantil, en data 17 de novembre de 2023.
  • Conveni específic de col·laboració entre el Govern de les Illes Balears i l'Ajuntament de Ferreries per establir la gratuïtat del servei d'escolarització bàsica del primer cicle d'educació infantil, en data 15 de novembre de 2023.
  • Conveni específic de col·laboració entre el Govern de les Illes Balears i l'Ajuntament de Fornalutx per establir la gratuïtat del servei d'escolarització bàsica del primer cicle d'educació infantil, en data 20 de novembre de 2023.
  • Conveni específic de col·laboració entre el Govern de les Illes Balears i l'Ajuntament d'Inca per establir la gratuïtat del servei d'escolarització bàsica del primer cicle d'educació infantil, en data 28 de novembre de 2023.
  • Conveni específic de col·laboració entre el Govern de les Illes Balears i l'Ajuntament de Lloret de Vistalegre per establir la gratuïtat del servei d'escolarització bàsica del primer cicle d'educació infantil, en data 7 de novembre de 2023.
  • Conveni específic de col·laboració entre el Govern de les Illes Balears i l'Ajuntament de Llubí per establir la gratuïtat del servei d'escolarització bàsica del primer cicle d'educació infantil, en data 16 de novembre de 2023.
  • Conveni específic de col·laboració entre el Govern de les Illes Balears i l'Ajuntament de Llucmajor per establir la gratuïtat del servei d'escolarització bàsica del primer cicle d'educació infantil, en data 22 de novembre de 2023.
  • Conveni específic de col·laboració entre el Govern de les Illes Balears i l'Ajuntament de Manacor per establir la gratuïtat del servei d'escolarització bàsica del primer cicle d'educació infantil, en data 22 de novembre de 2023.
  • Conveni específic de col·laboració entre el Govern de les Illes Balears i l'Ajuntament de Mancor de la Vall per establir la gratuïtat del servei d'escolarització bàsica del primer cicle d'educació infantil, en data 2 de desembre de 2023.
  • Conveni específic de col·laboració entre el Govern de les Illes Balears i l'Ajuntament de Maó per establir la gratuïtat del servei d'escolarització bàsica del primer cicle d'educació infantil, en data 15 de novembre de 2023.
  • Conveni específic de col·laboració entre el Govern de les Illes Balears i l'Ajuntament de Marratxí per establir la gratuïtat del servei d'escolarització bàsica del primer cicle d'educació infantil, en data 16 de novembre de 2023.
  • Conveni específic de col·laboració entre el Govern de les Illes Balears i l'Ajuntament de Montuïri per establir la gratuïtat del servei d'escolarització bàsica del primer cicle d'educació infantil, en data 14 de novembre de 2023.
  • Conveni específic de col·laboració entre el Govern de les Illes Balears i l'Ajuntament de Palma i el Patronat Municipal d'Escoles Infantils, per establir la gratuïtat del servei d'escolarització bàsica del primer cicle d'educació infantil, en data 22 de novembre de 2023.
  • Conveni específic de col·laboració entre el Govern de les Illes Balears i l'Ajuntament de Pollença per establir la gratuïtat del servei d'escolarització bàsica del primer cicle d'educació infantil, en data 15 de novembre de 2023.
  • Conveni específic de col·laboració entre el Govern de les Illes Balears i l'Ajuntament de Porreres per establir la gratuïtat del servei d'escolarització bàsica del primer cicle d'educació infantil, en data 22 de novembre de 2023.
  • Conveni específic de col·laboració entre el Govern de les Illes Balears i l'Ajuntament de Puigpunyent per establir la gratuïtat del servei d'escolarització bàsica del primer cicle d'educació infantil, en data 15 de novembre de 2023.
  • Conveni específic de col·laboració entre el Govern de les Illes Balears i l'Ajuntament de Sa Pobla per establir la gratuïtat del servei d'escolarització bàsica del primer cicle d'educació infantil, en data 22 de novembre de 2023.
  • Conveni específic de col·laboració entre el Govern de les Illes Balears i l'Ajuntament de Sant Antoni de Portmany per establir la gratuïtat del servei d'escolarització bàsica del primer cicle d'educació infantil, en data 26 d'octubre de 2023.
  • Conveni específic de col·laboració entre el Govern de les Illes Balears i l'Ajuntament de Sant Joan de Labritja per establir la gratuïtat del servei d'escolarització bàsica del primer cicle d'educació infantil, en data 26 d'octubre de 2023.
  • Conveni específic de col·laboració entre el Govern de les Illes Balears i l'Ajuntament de Sant Josep de sa Talaia per establir la gratuïtat del servei d'escolarització bàsica del primer cicle d'educació infantil, en data 8 de novembre de 2023.
  • Conveni específic de col·laboració entre el Govern de les Illes Balears i l'Ajuntament de Sant Llorenç des Cardassar per establir la gratuïtat del servei d'escolarització bàsica del primer cicle d'educació infantil, en data 25 de novembre de 2023.
  • Conveni específic de col·laboració entre el Govern de les Illes Balears i l'Ajuntament de Sant Lluís per establir la gratuïtat del servei d'escolarització bàsica del primer cicle d'educació infantil, en data 15 de novembre de 2023.
  • Conveni específic de col·laboració entre el Govern de les Illes Balears i l'Ajuntament de Santa Eugènia per establir la gratuïtat del servei d'escolarització bàsica del primer cicle d'educació infantil, en data 7 de novembre de 2023.
  • Conveni específic de col·laboració entre el Govern de les Illes Balears i l'Ajuntament de Santa Eulària des Riu per establir la gratuïtat del servei d'escolarització bàsica del primer cicle d'educació infantil, en data 1 de desembre de 2023.
  • Conveni específic de col·laboració entre el Govern de les Illes Balears i l'Ajuntament de Santa Margalida per establir la gratuïtat del servei d'escolarització bàsica del primer cicle d'educació infantil, en data 15 de novembre de 2023.
  • Conveni específic de col·laboració entre el Govern de les Illes Balears i l'Ajuntament de Santa Maria per establir la gratuïtat del servei d'escolarització bàsica del primer cicle d'educació infantil, en data 16 de novembre de 2023.
  • Conveni específic de col·laboració entre el Govern de les Illes Balears i l'Ajuntament de Santanyí per establir la gratuïtat del servei d'escolarització bàsica del primer cicle d'educació infantil, en data 22 de novembre de 2023.
  • Conveni específic de col·laboració entre el Govern de les Illes Balears i l'Ajuntament de Selva per establir la gratuïtat del servei d'escolarització bàsica del primer cicle d'educació infantil, en data 22 de novembre de 2023.
  • Conveni específic de col·laboració entre el Govern de les Illes Balears i l'Ajuntament de Sencelles per establir la gratuïtat del servei d'escolarització bàsica del primer cicle d'educació infantil, en data 16 de novembre de 2023.
  • Conveni específic de col·laboració entre el Govern de les Illes Balears i l'Ajuntament de Ses Salines per establir la gratuïtat del servei d'escolarització bàsica del primer cicle d'educació infantil, en data 16 de novembre de 2023.
  • Conveni específic de col·laboració entre el Govern de les Illes Balears i l'Ajuntament de Sineu per establir la gratuïtat del servei d'escolarització bàsica del primer cicle d'educació infantil, en data 15 de novembre de 2023.
  • Conveni específic de col·laboració entre el Govern de les Illes Balears i l'Ajuntament de Sóller per establir la gratuïtat del servei d'escolarització bàsica del primer cicle d'educació infantil, en data 30 de novembre de 2023.
  • Conveni específic de col·laboració entre el Govern de les Illes Balears i l'Ajuntament de Valldemossa per establir la gratuïtat del servei d'escolarització bàsica del primer cicle d'educació infantil, en data 8 de novembre de 2023.
  • Conveni específic de col·laboració entre el Govern de les Illes Balears i l'Ajuntament de Villafranca de Bonany per establir la gratuïtat del servei d'escolarització bàsica del primer cicle d'educació infantil, en data 15 de novembre de 2023.
  • Conveni específic de col·laboració entre el Govern de les Illes Balears i el Consell Insular d'Eivissa per establir la gratuïtat del servei d'escolarització bàsica del primer cicle d'educació infantil, en data 30 de novembre de 2023.
  • Conveni específic de col·laboració entre el Govern de les Illes Balears i el Consell Insular de Formentera per establir la gratuïtat del servei d'escolarització bàsica del primer cicle d'educació infantil, en data 16 de novembre de 2023.
  • Conveni de col·laboració entre la Conselleria d'Educació i Universitats del Govern de les Illes Balears i l'Ajuntament de Marratxí en matèria d'educació de persones adultes per al curs escolar 2023-2024, en data 2 d'octubre de 2023.
  • Conveni de col·laboració entre la Conselleria d'Educació i Universitats del Govern de les Illes Balears i l'Ajuntament de Muro en matèria d'educació de persones adultes per al curs escolar 2023-2024, en data 3 d'octubre de 2023.
  • Segona addenda al conveni de col·laboració entre la Conselleria d'Educació i Formació Professional i la Fundación Laboral de la Construcción per impartir cicles formatius de la família professional d'Edificació i Obra Civil, en data 23 d'octubre de 2023.
  • Conveni de col·laboració entre la Conselleria d'Educació i Universitats del Govern de les Illes Balears i l'Ajuntament de Sant Antoni de Portmany en matèria d'educació de persones adultes i per al foment dels ensenyaments d'idiomes de règim especial per al curs escolar 2023-2024, en data 1 de desembre de 2023.
  • Conveni de col·laboració entre la Conselleria d'Educació i Universitats del Govern de les Illes Balears i l'Ajuntament d'Inca en matèria d'educació de persones adultes per al curs escolar 2023-2024, en data 12 de desembre de 2023.
  • Primera Addenda de modificació i pròrroga del Conveni de col·laboració entre la Conselleria d'Educació Universitat i Recerca, la Universitat de les Illes Balears i la Fundació Universitat-Empresa de les Illes Balears per a la impartició de la formació equivalent a la formació pedagògica i didàctica exigida en l'article 100 de la Llei orgànica 2/2006, de 3 de maig, d'educació, per a les persones que, tot i tenir una titulació declarada equivalent a l'efecte de docència, no poden cursar estudis de màster, en data 15 de desembre de 2023.
  • Conveni de col·laboració entre la Conselleria d'Educació i Universitats del Govern de les Illes Balears i l'Associació Dislèxia i Família (DISFAM) per a l'atenció de l'alumnat amb necessitats específiques de suport educatiu associades a trastorns de l'aprenentatge, en data 1 de desembre de 2023.
  • Addenda al Conveni de col·laboració entre l'Ajuntament d'Alaró i la Conselleria d'Educació i Universitats per al desenvolupament del programa d'Intervenció Socioeducativa (PISE), en data 1 de desembre de 2023.
  • Addenda al Conveni de col·laboració entre l'Ajuntament d'Andratx i la Conselleria d'Educació i Universitats per al desenvolupament del programa d'Intervenció Socioeducativa (PISE), en data 1 de desembre de 2023.
  • Addenda al Conveni de col·laboració entre l'Ajuntament de Banyalbufar i la Conselleria d'Educació i Universitats per al desenvolupament del programa d'Intervenció Socioeducativa (PISE), en data 1 de desembre de 2023.
  • Addenda al Conveni de col·laboració entre l'Ajuntament de Binissalem i la Conselleria d'Educació i Universitats per al desenvolupament del programa d'Intervenció Socioeducativa (PISE), en data 21 de desembre de 2023.
  • Addenda al Conveni de col·laboració entre l'Ajuntament de Búger i la Conselleria d'Educació i Universitats per al desenvolupament del programa d'Intervenció Socioeducativa (PISE), en data 1 de desembre de 2023.
  • Addenda al Conveni de col·laboració entre l'Ajuntament de Campanet i la Conselleria d'Educació i Universitats per al desenvolupament del programa d'Intervenció Socioeducativa (PISE), en data 1 de desembre de 2023.
  • Addenda al Conveni de col·laboració entre l'Ajuntament de Consell i la Conselleria d'Educació i Universitats per al desenvolupament del programa d'Intervenció Socioeducativa (PISE), en data 21 de desembre de 2023.
  • Addenda al Conveni de col·laboració entre l'Ajuntament de Ferreries i la Conselleria d'Educació i Universitats per al desenvolupament del programa d'Intervenció Socioeducativa (PISE), en data 14 de desembre de 2023.
  • Addenda al Conveni de col·laboració entre l'Ajuntament de Lloseta i la Conselleria d'Educació i Universitats per al desenvolupament del programa d'Intervenció Socioeducativa (PISE), en data 14 de desembre de 2023.
  • Addenda al Conveni de col·laboració entre l'Ajuntament de Marratxí i la Conselleria d'Educació i Universitats per al desenvolupament del programa d'Intervenció Socioeducativa (PISE), en data 1 de desembre de 2023.
  • Addenda al Conveni de col·laboració entre l'Ajuntament de Palma i la Conselleria d'Educació i Universitats per al desenvolupament del programa d'Intervenció Socioeducativa (PISE), en data 1 de desembre de 2023.
  • Addenda al Conveni de col·laboració entre l'Ajuntament de Porreres i la Conselleria d'Educació i Universitats per al desenvolupament del programa d'Intervenció Socioeducativa (PISE), en data 1 de desembre de 2023.
  • Addenda al Conveni de col·laboració entre l'Ajuntament de Puigpunyent i la Conselleria d'Educació i Universitats per al desenvolupament del programa d'Intervenció Socioeducativa (PISE), en data 14 de desembre de 2023.
  • Addenda al Conveni de col·laboració entre l'Ajuntament de Sant Lluís i la Conselleria d'Educació i Universitats per al desenvolupament del programa d'Intervenció Socioeducativa (PISE), en data 15 de desembre de 2023.
  • Addenda al Conveni de col·laboració entre l'Ajuntament de Santa Margalida i la Conselleria d'Educació i Universitats per al desenvolupament del programa d'Intervenció Socioeducativa (PISE), en data 1 de desembre de 2023.
  • Addenda al Conveni de col·laboració entre l'Ajuntament de Selva i la Conselleria d'Educació i Universitats per al desenvolupament del programa d'Intervenció Socioeducativa (PISE), en data 1 de desembre de 2023.
  • Addenda al Conveni de col·laboració entre l'Ajuntament de Sóller i la Conselleria d'Educació i Universitats per al desenvolupament del programa d'Intervenció Socioeducativa (PISE), en data 15 de desembre de 2023.
  • Addenda al Conveni de col·laboració entre l'Ajuntament de Son Servera i la Conselleria d'Educació i Universitats per al desenvolupament del programa d'Intervenció Socioeducativa (PISE), en data 1 de desembre de 2023.
  • Addenda al Conveni de col·laboració entre l'Ajuntament d'Eivissa i la Conselleria d'Educació i Universitats per al desenvolupament del programa d'Intervenció Socioeducativa (PISE), en data 15 de desembre de 2023.
  • Addenda al Conveni de col·laboració entre l'Ajuntament d'Es Castell i la Conselleria d'Educació i Universitats per al desenvolupament del programa d'Intervenció Socioeducativa (PISE), en data 1 de desembre de 2023.
  • Addenda al Conveni de col·laboració entre l'Ajuntament d'Esporles i la Conselleria d'Educació i Universitats per al desenvolupament del programa d'Intervenció Socioeducativa (PISE), en data 19 de desembre de 2023.
  • Addenda al Conveni de col·laboració entre l'Ajuntament d'Estellencs i la Conselleria d'Educació i Universitats per al desenvolupament del programa d'Intervenció Socioeducativa (PISE), en data 14 de desembre de 2023.
  • Addenda al Conveni de col·laboració entre l'Ajuntament de Mancor de la Vall i la Conselleria d'Educació i Universitats per al desenvolupament del programa d'Intervenció Socioeducativa (PISE), en data 14 de desembre de 2023.
  • Addenda al Conveni de col·laboració entre l'Ajuntament de Sant Antoni de Portmany i la Conselleria d'Educació i Universitats per al desenvolupament del programa d'Intervenció Socioeducativa (PISE), en data 14 de desembre de 2023.
  • Addenda al Conveni de col·laboració entre l'Ajuntament de Santa Maria del Camí i la Conselleria d'Educació i Universitats per al desenvolupament del programa d'Intervenció Socioeducativa (PISE), en data 1 de desembre de 2023.
  • Addenda al Conveni de col·laboració entre el Consell Insular de Formentera i la Conselleria d'Educació i Universitats per al desenvolupament del programa d'Intervenció Socioeducativa (PISE), en data 14 de desembre de 2023.
  • Addenda al Conveni de col·laboració entre la Mancomunitat Pla de Mallorca i la Conselleria d'Educació i Universitats per al desenvolupament del programa d'Intervenció Socioeducativa (PISE), en data 14 de desembre de 2023.

En el segon quadrimestre de 2023:

  • Addenda per la qual es prorroga el conveni de col·laboració entre la Conselleria d'Educació, Universitat i Recerca i la Fundació Maria Ferret, Escoltisme i Guiatge de Mallorca, per afavorir la impartició del cicle de formació professional bàsica d'Aprofitaments Forestals a l'IES Guillem Colom Casasnovas, en data 29 d'agost de 2023.

 

Palma, en la data de la signatura electrònica (29 de febrer de 2024)

El conseller d'Educació i Universitats Antoni Vera Alemany