Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

CONSELL INSULAR DE MALLORCA

DEPARTAMENT D'HISENDA I FUNCIÓ PÚBLICA

Núm. 144997
Resolució del conseller d’Hisenda i Funció Pública que aprova la llista definitiva de persones aspirants han superat el procés selectiu pel sistema excepcional de concurs de mèrits per a l’ingrés com a personal laboral fix del grup AP torn lliure dels Ajuntaments de Lloseta (personal de neteja), Manacor (peó), SM Porreres (peó de brigada), Sa Pobla (oficial 3ª servei de manteniment, personal de neteja edificis), Residència Cas Metge Rei (cuiner-a), Ses Salines (peó neteja edificis municipals) i Valldemossa (personal de neteja, personal de neteja temps parcial: 57,14%) i torn de reserva persones amb discapacitat SM Porreres (peó de brigada); amb assignació de llocs de feina per torns d’accés

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Es publica la resolució del conseller executiu d'Hisenda i Funció Pública, per delegació del Consell Executiu, segons l'acord de 28 de setembre de 2022, BOIB núm. 128, d'1 d'octubre de 2022, de conformitat amb el que disposa l'article 45.1 b) de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques:

“Fets

1. En el BOIB núm. 99, de 30 de juliol de 2022, núm. 119, de 10 de setembre de 2022 i núm 120 de 13 de setembre de 2022 es varen publicar els convenis signats amb els ajuntaments de Lloseta, Manacor, Porreres, Sa Pobla, Santa Maria del Camí, Ses Salines i Valldemossa, pels quals el Consell de Mallorca s'encarregava de l'aprovació de les bases, la convocatòria i la gestió dels processos d'estabilització de l'ocupació temporal que estableix la Llei 20/2021, de 28 de desembre, de mesures urgents per a la reducció de la temporalitat en l'ocupació pública, que deriven de les ofertes d'ocupació pública aprovades per l'esmentat Ajuntament de Lloseta (BOIB núm. 176 de 25 de desembre de 2021), l'Ajuntament de Manacor (BOIB núm. 68 de 26 de maig de 2022), l'Ajuntament de Porreres (BOIB núm. 68 de 26 de maig de 2022 i BOIB núm. 71 de 31 de maig de 2022), l'Ajuntament de Sa Pobla (BOIB núm. 175 de 23 de desembre de 2021 i BOIB núm 68 de 26 de maig de 2022), l'Ajuntament de Santa Maria del Camí (BOIB núm 68 de 26 de maig de 2022), l'Ajuntament de Ses Salines (BOIB núm 68 de 26 de maig de 2022) i l'Ajuntament de Valldemossa (BOIB núm 68 de 26 de maig de 2022).

2. Per Resolució del conseller executiu d'Hisenda i Funció Pública de data 30 de novembre de 2022 (BOIB núm. 158, de 6 de desembre de 2022), modificada per Resolució del conseller executiu d'Hisenda i Funció Pública de data 24 de gener de 2023 i de data 8 de febrer de 2023 (BOIB núm. 13, de 28 de gener de 2023 i BOIB núm. 19, de data 11 de febrer de 2023), i per Resolució de la consellera executiva d'Hisenda i Funció Pública de data 29 d'agost de 2023 (BOIB núm. 121, de 30 d'agost de 2023), es va aprovar la convocatòria del procés selectiu pel sistema excepcional de concurs de mèrits per a l'ingrés com a personal laboral fix del grup AP, de l' Ajuntament de Lloseta, Manacor, Porreres (Serveis Municipals de Porreres), Sa pobla, Santa Maria del Camí (Residència Cas Metge Rei), Ses Salines i Valldemossa.

En aquesta resolució es varen convocar set places de la categoria/especialitat de personal de neteja de l'Ajuntament de Lloseta, set places de la categoria/especialitat de peó de l'Ajuntament de Manacor, una plaça de la categoria/especialitat de peó de brigada dels Serveis Municipals de Porreres de l'Ajuntament de Porreres, tres places de la categoria/especialitat oficial 3ª servei manteniment i set places de la categoria/especialitat personal neteja d'edificis de l'ajuntament de Sa Pobla, una plaça de la categoria/especialitat cuiner-a del Patronat Residència Cas Metge Rei de l'Ajuntament de Santa Maria del Camí, una plaça de la categoria/especialitat peó neteja d'edificis municipals de l'Ajuntament de Ses Salines, una plaça de la categoria/especialitat de personal de neteja i una plaça de personal de neteja (temps parcial 57,14% jornada) de l'Ajuntament de Valldemossa; del torn lliure ordinari; i una plaça de la categoria/especialitat de peó de brigada dels Serveis Municipals de Porreres de l'Ajuntament de Porreres del torn amb reserva per a persones amb discapacitat.

3. Per acord del tribunal qualificador competent d'aquest procés selectiu d'estabilització, un cop concloses la revisió i baremació dels mèrits dels aspirants, en data 6 de febrer de 2024 es va publicar, en el tauler electrònic d'anuncis i en la seu electrònica del Consell Insular de Mallorca, la llista definitiva de puntuacions obtingudes per les persones aspirants, amb aplicació dels criteris de desempats i la resolució de les al·legacions formulades a la llista provisional de puntuacions, així com el llistat de llocs corresponents a l les places convocades, donant un termini de 7 dies hàbils per comunicar l'ordre de preferència dels llocs oferts.

4. De conformitat amb el punt 8.8 de les bases específiques de la convocatòria, un cop assignats els llocs de treball oferts, el tribunal ha d'elevar al conseller executiu d'Hisenda i Funció pública la proposta de persones aspirants que han superat el procés selectiu de concurs de mèrits, amb assignació de llocs de feina , desglossada, en el seu cas, per torns d'accés.

5. En data 06 de març de 2024 el tribunal qualificador competent del procediment selectiu ha acordat elevar al conseller d'Hisenda i Funció Pública l'Acord la proposta de persones aspirants que han superat el procés selectiu d'estabilització pel sistema de concurs excepcional per a l'ingrés com a personal laboral fix del grup AP, derivat de l'oferta d'ocupació pública extraordinària dels ajuntaments de Lloseta, Manacor, Porreres (Serveis Municipals de Porreres), Sa Pobla, Santa Maria del Camí (Residència Cas Metge Rei), Ses Salines i Valldemossa i d'assignació de llocs de feina, per torn d'accés, d'acord amb el tràmit de manifestació d'ordre de preferències efectuat, per a la seva contractació com a personal laboral, la qual conté tantes persones aprovades com el número de places convocades. En el cas en què no es va efectuat el tràmit per part de la persona aspirant, el lloc de treball ha estat assignat d'ofici.

Fonaments de dret

1. L'article 91.1 de la Llei 7/1985, de 2 d'abril, Reguladora de les Bases del Règim Local

2. L'article 68 de la Llei 20/2006, de 15 de desembre, municipal i de règim local de les Illes Balears

3. La Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les Administracions Públiques.

4. La llei 20/2021 de 28 de desembre de mesures urgents per a la reducció de la temporalitat en la ocupació pública

5. La llei 4/2022, de 28 de juny de consells Insulars

6. L'article 4 del Decret llei 6/2022, de 13 de juny, de noves mesures urgents per reduir la temporalitat en l'ocupació pública de les Illes Balears

7. La Resolució del conseller executiu d'Hisenda i Funció Pública de data 30 de novembre de 2022 (BOIB núm. 158, de 6 de desembre de 2022), modificada per Resolució del conseller executiu d'Hisenda i Funció Pública de data 24 de gener de 2023 i de data 8 de febrer de 2023 (BOIB núm. 13, de 28 de gener de 2023 i BOIB núm. 19, de data 11 de febrer de 2023), i per Resolució de la consellera executiva d'Hisenda i Funció Pública de data 29 d'agost de 2023 (BOIB núm. 121, de 30 d'agost de 20230), es va aprovar la convocatòria del procés selectiu pel sistema excepcional de concurs de mèrits per a l'ingrés com a personal laboral (BOIB núm. 158, de 6 de desembre de 2022).

Per tot això, dict la següent

RESOLUCIÓ

1. APROVAR la llista definitiva de persones aspirants que han superat el procés selectiu d'estabilització pel sistema de concurs excepcional per a l'ingrés com a personal laboral fix del grup AP dels Ajuntaments de Lloseta (personal de neteja), Manacor (peó), Serveis municipals de Porreres (peó de brigada), Sa Pobla (oficial 3ª servei de manteniment, personal de neteja edificis), Residència Cas Metge Rei (cuiner-a), Ses Salines (peó neteja edificis municipals) i Valldemossa (personal de neteja, personal de neteja temps parcial: 57,14%) del torn lliure i del torn de reserva per persones amb discapacitat: Serveis municipals de Porreres (peó de brigada), d'acord amb el que s'indica a l'annex 1 d'aquesta resolució amb indicació de l'assignació dels llocs de treball corresponents.

2. INFORMAR els ajuntaments sobre les persones que han declarat estar exemptes d'acreditar el coneixement de la llengua catalana exigit, d'acord amb el punt 5.2 de les bases de la convocatòria, per estar en servei actiu, en el moment de finalitzar el termini de la presentació de sol·licituds, al mateix ajuntament o entitat a la qual es pretén l'accés com a personal laboral fix, en la mateixa categoria -o especialitat- objecte de la convocatòria.

3. ORDENAR la publicació d'aquesta resolució i el seu annex al tauler d'edictes i a la Seu electrònica del Consell Insular de Mallorca, i al Butlletí Oficial de les Illes Balears.

Contra aquesta Resolució podeu interposar recurs d'alçada davant la Comissió de Govern dins el termini d'un mes, comptador a partir de l'endemà de la seva publicació en el Butlletí Oficial de les Illes Balears, d'acord amb allò que preveuen els articles 66.2 i 18 de la Llei 4/2022, de 28 de juny, de consells insulars, en relació amb l'article 34 del Reglament Orgànic del Consell Insular de Mallorca, aprovat per Acord del Ple de 12 d'abril de 2018, i els articles 12 i 122 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques.

Contra la desestimació expressa d'aquest recurs d'alçada, hi podeu interposar el recurs contenciós administratiu davant el Jutjat Contenciós Administratiu, en el termini de dos mesos, comptadors a partir de l'endemà de rebre la notificació de la desestimació del dit recurs d'alçada.

Si han transcorregut tres mesos des de la interposició del recurs d'alçada i no n'heu rebut la notificació de resolució expressa, s'entén desestimat per silenci i podeu interposar el recurs contenciós administratiu davant el Jutjat Contenciós Administratiu, en el termini de sis mesos, comptadors a partir de l'endemà de la desestimació presumpta.

No obstant l'anterior, podeu interposar, si escau, qualsevol altre recurs que considereu oportú. Tot això de conformitat amb la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa i la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques.

 

Palma, a data de la signatura electrònica (7 de març de 2024)

El conseller executiu d'Hisenda i Funció Pública Rafael Ángel Bosch Sans (per delegació del Consell Executiu. Acord de 28 de setembre de 2022, BOIB núm. 128, d'1 d'octubre de 2022)

 

ANNEX 1 Llista de persones aspirants que han superat el procés selectiu d'estabilització pel sistema de concurs excepcional per a l'ingrés com a personal laboral fix del grup AP, derivat de l'oferta d'ocupació pública extraordinària del torn lliure dels Ajuntaments de Lloseta (personal de neteja), Manacor (peó), Serveis municipals de Porreres (peó de brigada), Sa Pobla (oficial 3ª servei de manteniment, personal de neteja edificis), Residència cas Metge Rei (cuiner-a), Ses Salines (peó neteja edificis municipals) i Valldemossa (personal de neteja, personal de neteja temps parcial: 57,14%) i del torn de reserva per persones amb discapacitat Serveis municipals de Porreres (peó de brigada); i d'assignació de llocs de feina per torn d'accés per a la seva contractació com a personal laboral fix.

Entitat Local Ajuntament de Lloseta. Torn lliure ordinari

LLINATGES I NOM

Mº REF/LLOC

NOM LLOC

UNITAT

GRUP

FORMA DE PROVISIÓ

CATALÀ

RODRÍGUEZ GENOVART, MARIA FRANCISCA

F.27

Personal de neteja

Serveis Generals

AP

CONCURS

A2

ALMARAZ SALINAS, MÓNICA RAQUEL

F.27

Personal de neteja

Serveis Generals

AP

CONCURS

A2

FERNÁNDEZ REOLID, CRUZ

F.27

Personal de neteja

Serveis Generals

AP

CONCURS

A2

PERELLÓ MULET, MARGARITA

F.27

Personal de neteja

Serveis Generals

AP

CONCURS

A2

PEREZ CARRASCO, TERESA

F.27

Personal de neteja

Serveis Generals

AP

CONCURS

A2

MAHINDO MUÑOZ, ANTONIA

F.27

Personal de neteja

Serveis Generals

AP

CONCURS

A2

LÓPEZ JIMÉNEZ, CONSUELO

F.27

Personal de neteja

Serveis Generals

AP

CONCURS

A2

Entitat Local Ajuntament de Manacor. Torn lliure ordinari

LLINATGES I NOM

Mº REF/LLOC

NOM LLOC

UNITAT

GRUP

FORMA DE PROVISIÓ

CATALÀ

BENNASAR RIERA, BARTOMEU

1.2.32.17

Peó

BRIGADA D'OBRES

AP

CONCURS

A2

GIL MASCARÓ, PEDRO

1.2.29.1

Peó

BRIGADA D'OBRES

AP

CONCURS

A2

BENNSAR RIERA, JOSÉ

1.2.32.18

Peó

BRIGADA D'OBRES

AP

CONCURS

A2

MORENO PERELLÓ, ANDRÉS

1.2.32.12

Peó

BRIGADA D'OBRES

AP

CONCURS

A2

GOMILA FERNÁNDEZ, PEDRO ANTONIO

1.2.32.14

Peó

BRIGADA D'OBRES

AP

CONCURS

A2

PERELLÓ DURÁN, ANTONIO

1.2.31.4

Peó

INSTAL·LACIONS ESPORTIVES

AP

CONCURS

A2

PESET ARIAS, JOSÉ ANTONIO

1.2.30.2

Peó

CEMENTERI

AP

CONCURS

A2

Entitat Local Serveis Municipals de Porreres. Torn lliure ordinari

LLINATGES I NOM

Mº REF/LLOC

NOM LLOC

UNITAT

GRUP

FORMA DE PROVISIÓ

CATALÀ

MUÑOZ NICOLAU, EDUARDO

36

Peó de Brigada 

BRIGADA MUNICIPAL

AP

CONCURS

A2

 

Entitat Local Ajuntament de Sa Pobla. Torn lliure ordinari

 

LLINATGES I NOM

Mº REF/LLOC

NOM LLOC

UNITAT

GRUP

FORMA DE PROVISIÓ

CATALÀ

TORRENS PASCUAL, JOAN

RPTL0103

OFICIAL 3ª SERVEI DE MANTENIMENT

SERVEI DE MANTENIMENT

AP

CONCURS

A2

GOST SOLIVELLAS, JOAN ANTONI

RPTL0104

OFICIAL 3ª SERVEI DE MANTENIMENT

SERVEI DE MANTENIMENT

AP

CONCURS

A2

CRESPÍ CARBONELL, SEBASTIÁN

RPTL0108

OFICIAL 3ª SERVEI DE MANTENIMENT

SERVEI DE MANTENIMENT

AP

CONCURS

A2

VILANOVA SERRA, MAGADALENA

RPTL0071

PERSONAL NETEJA EDIFICIS

SERVEI MANTENIMENT NETEJA

AP

CONCURS

A2

BRAVO, NEDDA ROMANA

RPTL0074

PERSONAL NETEJA EDIFICIS

SERVEI MANTENIMENT NETEJA

AP

CONCURS

A2

SÁNCHEZ JIMÉNEZ, SOLEDAD

RPTL0075

PERSONAL NETEJA EDIFICIS

SERVEI MANTENIMENT NETEJA

AP

CONCURS

A2

SERRA LLOBERA, FRANCISCA

RPTL0076

PERSONAL NETEJA EDIFICIS

SERVEI MANTENIMENT NETEJA

AP

CONCURS

A2

GARRIGA SABATER, MARIA

RPTL0078

PERSONAL NETEJA EDIFICIS

SERVEI MANTENIMENT NETEJA

AP

CONCURS

A2

SEGUÍ LÓPEZ, PAULA

RPTL0079

PERSONAL NETEJA EDIFICIS

SERVEI MANTENIMENT NETEJA

AP

CONCURS

A2

PARADA GARCÍA, ROSARIO

RPTL0080

PERSONAL NETEJA EDIFICIS

SERVEI MANTENIMENT NETEJA

AP

CONCURS

A2

Patronat Residència Cas Metge Rei. Torn lliure ordinari

LLINATGES I NOM

Mº REF/LLOC

NOM LLOC

UNITAT

GRUP

FORMA DE PROVISIÓ

CATALÀ

GARAU VILLEGAS, TERESA MARIA

 

Cuiner-a 

Residència Cas Metge Rei

AP

CONCURS

A2

Entitat Local Ajuntament de Ses Salines. Torn lliure ordinari

LLINATGES I NOM

Mº REF/LLOC

NOM LLOC

UNITAT

GRUP

FORMA DE PROVISIÓ

CATALÀ

RODRÍGUEZ SERVERA, GEMMA

L00100001-2

PERSONAL NETEJA EDIFICIS MUNICIPALS

Manteniment

AP

CONCURS

A2

Entitat Local Ajuntament de Valldemossa. Torn lliure ordinari

LLINATGES I NOM

Mº REF/LLOC

NOM LLOC

UNITAT

GRUP

FORMA DE PROVISIÓ

CATALÀ

TORRES CASTELL, FRANCISCA

L00000014

PERSONAL NETEJA

Ajuntament de Valldemossa

AP

CONCURS

A2

TORRES MORELL, MARGARITA

L00000010

PERSONAL NETEJA

Ajuntament de Valldemossa

AP

CONCURS

A2

 

Entitat Local Serveis Municipals de Porreres. Torn de reserva per persones amb discapacitat

​​​​​​​

LLINATGES I NOM

Mº REF/LLOC

NOM LLOC

UNITAT

GRUP

FORMA DE PROVISIÓ

CATALÀ

PEREZ NOGUERA, ANTONIO

39

Peó de Brigada (Reserva 33% discapacitat)

BRIGADA MUNICIPAL

AP

CONCURS

A2

"