Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

SERVEI D'OCUPACIÓ DE LES ILLES BALEARS

Núm. 141161
Correcció d’errades advertides a la versió castellana de la Resolució del conseller d’Empresa, Ocupació i Energia, i president del SOIB, de 23 de novembre de 2023, publicada en el BOIB núm. 163, de 30 de novembre de 2023, per la qual s’aprova la convocatòria de subvencions per finançar formació en el treball adreçada prioritàriament a treballadors ocupats («SOIB Formació en el treball per a ocupats»), per al període 2024-2026

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Antecedents

1. En el Butlletí Oficial de les Illes Balears núm. 163 de 30 de novembre de 2023 es va publicar la Resolució del conseller d'Empresa, Ocupació i Energia, i president del SOIB de 23 de novembre de 2023, per la qual es va aprovar la convocatòria de subvencions per finançar formació en el treball adreçada prioritàriament a treballadors ocupats («SOIB Formació en el treball per a ocupats»), per al període 2024-2026.

2. Una vegada reunida la Comissió Avaluadora i a l'hora de redactar les propostes de resolució provisionals, s'ha advertit una errada material al punt 13 de la versió castellana de l'Annex 1 de la Resolució esmentada al punt 1, que és necessària corregir.

3. L'errada advertida que s'ha de corregir no perjudica drets dels possibles interessats.

Fonament de dret

1. L'article 109.2 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, estableix que: «Les administracions públiques podran, així mateix, rectificar en qualsevol moment, d'ofici o a instància dels interessats, els errors materials, de fet o aritmètics existents en els seus actes».

2. L'article 56.1 de la Llei 3/2003, de 26 de març, de règim jurídic de l'administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears estableix que: «La rectificació dels errors materials, aritmètics i de fet en actes i disposicions administratives correspon a l'òrgan que hagi dictat l'acte o la disposició».

Per tot això dict la següent

Resolució

1. Corregir l'errada advertida al punt 13 de l'Annex 1 de la versió castellana de la Resolució esmentada en el sentit següent:

On diu:

Els programes de formació adjudicats a cada entitat de formació han d'haver començat una vegada concedida la subvenció i abans de dia 20 de novembre de 2024, i han d'haver finalitzat abans del 31 de març de 2026.

S'entén que han començat quan s'ha iniciat una de les especialitats formatives de cada programa formatiu que se subvenciona a l'entitat.

[...]

Ha de dir:

La programació de formació adjudicada ha d'haver començat una vegada concedida la subvenció i abans de dia 20 de novembre de 2024, i ha d'haver finalitzat abans del 31 de març de 2026.

S'entén que ha començat quan s'ha iniciat una de les especialitats formatives de la programació que se subvenciona a l'entitat.

[...]

 

2. Ordenar la publicació d'aquesta Resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

 

(Signat electrònicament: 28 de febrer de 2024)

El conseller d'Empresa, Ocupació i Energia, i president del SOIB Alejandro Sáenz de San Pedro García