Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT DE CALVIÀ

Núm. 134682
Aprovació inicial de la modificació de l'article 23.8 Ordenança Municipal de protecció del mediambient contra la contaminació per sorolls i vibracions

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

EL PLE DE L'AJUNTAMENT DE CALVIÀ, EN SESSIÓ DE DATA 26 DE FEBRER DE 2024, VA APROVAR INICIALMENT LA MODIFICACIÓ DE L'ARTICLE 23.8 DE L'ORDENANÇA MUNICIPAL DE PROTECCIÓ DEL MEDI AMBIENT CONTRA LA CONTAMINACIÓ PER SOROLLS I VIBRACIONS, DE LA PART DISPOSITIVA DE LES QUALS S'ADONA

1r. Aprovar inicialment la modificació de l'article 23.8 de l'Ordenança municipal de protecció del medi ambient contra la contaminació per sorolls i vibracions, a fi d'estendre la restricció horària per a la realització d'obres en l'època estival a la urbanització de Costa d'a Blanes situada al nord de l'autopista DT.-1 i als nuclis tradicionals de Calvià i es Capdellà, encara que únicament els mesos de juliol i agost, de tal forma que l'horari de treball durant els citats mesos serà el comprès entre les 10.30 h i les 13.00 h els dies laborables, de dilluns a divendres. Aquesta limitació horària s'aplica a aquelles obres que, per la seva entitat o naturalesa, impliquen la utilització de mitjans mecànics o eines de treball que, per les seves pròpies característiques i, amb independència de la seva inclusió o no en els annexos del Reial decret 212/2002, de 22 de febrer, pel qual es regulen les emissions sonores en l'entorn degudes a determinades màquines d'ús a l'aire lliure, produeixen sorolls o vibracions molestes de difícil o impossible correcció. Així mateix, s'introdueix una llista no tancada de maquinària i eines que produeixen sorolls o vibracions molestes de difícil o impossible correcció.

2n. Procedir a la publicació d'aquest acord en el B.O.I.B, en el tauler d'anuncis de l'Ajuntament (article 102 de la Llei 20/2006, de 15 de desembre, municipal i de règim local de les Illes Balears) i en la pàgina web de l'Ajuntament (article 7e) i 5.4 de la Llei 19/2013, de 9 de desembre, de transparència, accés a la informació pública i bon govern) perquè les persones interessades puguin formular al·legacions en el termini de 30 dies hàbils.

3r. L'acord d'aprovació inicial s'elevarà a definitiu si durant el tràmit d'informació pública no es presenten al·legacions.

4t.Facultar a l'Alcaldia perquè adopti comptes resolucions corresponguin en execució dels anteriors acords.

 

(Signat electrònicament: 7 de març de 2024)

El tinent d'alcalde delegat d'Habitatge, Urbanisme, Planejament i Patrimoni Jaume Bujosa Arbona (per delegació d'alcaldia de 21 de novembre de 2023)