Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

AJUNTAMENT D'ANDRATX

Núm. 137899
Modificació relació llocs de treball

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Pel general coneixement es fa saber que el Ple de la Corporació Municipal de data 29 de febrer de 2024 es va aprovar l'acord de modificació de la relació de llocs de feina, en els següents termes:

«Primer. Modificar la Relació de Llocs de Treball en els següents termes:

  • En la columna novena del document de la RLLT eliminar els Nivells de classificació del personal laboral de la Corporació
  • En la columna setena del document de la RLLT incloure els Nivells de classificació del personal laboral de la Corporació
  • Auxiliars Informadors/es Turístiques:

Modificar les places: RPLA 5.01, RPLA 5.02, RPLA 5.03, RPLA 5.04, RPLA 5.05: Allà on diu «Nivell 8» ha de dir «Nivell 4» i en la columna d'altres requisits ha de dir “B1 d'anglès”.

  • Professors/es de l'Escola de Música:

Modificar les places RPLA8.02 i RPLA8.04 i allà on diu «Nivell 2» ha de dir «Nivell 3», i allà on diu «Títol de grau mitjà o superior de l'instrument» ha de dir «Professor/a de música especialitzat en l'instrument, grau mitjà de LOGSE o títol de l'instrument del Pla66 o habilitació expedida per la Conselleria d'Educació».

Amortitzar les places de l'escola de música no incloses en el procediment d'estabilització: RPLA8.03 (Professor/a guitarra), RPLA8.05 (Professor/a Percussió), RPLA8.065 (Professor/a Vent i Fusta), RPLA8.09 (Professor/a Dansa) i RPLA8.01

  • Subaltern/Conserge:

Modificar la plaça RPLA1.01 i eliminar la titulació exigida «Graduat ESO o equivalent»

  • Treballador/a Familiar:

Modificar les places enumerades des del RPLA13.03 fins la RPLA13.13, allà on diu “Nivell 8” ha de dir “Nivell 4”.

  • Instal·lador/Enllumenat

Amortitzar la plaça d'Instal·lador/Enllumenat RFLA19.18.

Segon. Publicar la modificació de la Relació de Llocs de treball en el Butlletí Oficial de les Illes Balears (BOIB), que en aquesta publicació s'inclogui la RLLT íntegra amb les modificacions incloses.

Tercer. Una vegada publicada la RLLT, que es duguin a terme les rectificacions retributives que pertoquin.»

Contra la present resolució, que posa fi a la via administrativa, es pot interposar,amb caràcter potestatiu, recurs de reposició davant el mateix òrgan que l'ha dictat,d'acord amb el que disposa l'art. 123 de la Llei 39/2015, de l'1 d'octubre, deprocediment administratiu comú de les administracions públiques. El termini per ainterposar-lo és d'un mes a comptar de l'endemà de la recepció de la notificació delpresent acord, no podent, en aquest cas, interposar recurs contenciós administratiufins que s'hagi resolt expressament el de reposició o s'hagi produït la desestimaciópresumpta.

El recurs de reposició s'haurà de presentar al Registre General d'aquest Ajuntamento en les dependències i mitjans a què es refereix l'art. 16.4 de la Llei 39/2015 abansesmentada, i s'entendrà desestimat quan no es resolgui i notifiqui en el termini d'unmes, a comptar de l'endemà de la seva interposició.

Si no s'utilitza el recurs potestatiu de reposició, es pot interposar directament recurscontenciós administratiu, d'acord amb el que estableix l'article 123 anteriormentcitat, i en els articles 45 i següents de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa, davant els Jutjats del Contenciós-administratiu de Palma en el termini de dos mesos, a comptar de l'endemà de larecepció de la notificació del present acord. Això sense perjudici de qualsevol altrerecurs o acció que s'estimi pertinent.

 

(Signat electrònicament: 5 de març de 2024

La batlessa-presidenta Estefania Gonzalvo Guirado)

Documents adjunts