Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

CONSELLERIA DE TURISME, CULTURA I ESPORTS

Núm. 136470
Anunci pel qual es fa pública la modificació de la composició de la junta directiva de la Federación Balear de Rugby (període 2020-2024)

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

D'acord amb l'article 20.4 del Decret 86/2008, d'1 d'agost, pel qual es despleguen i es regulen els processos electorals de les federacions esportives de les Illes Balears, el 2 d'abril de 2022 es va publicar en el Butlletí Oficial de les Illes Balears la ratificació del president i la composició de la Junta Directiva de la Federación Balear de Rugby un cop finalitzat el procés electoral corresponent al període 2020-2024.

El 9 de maig de 2023, el 22 de febrer i el 26 de febrer de 2024 el president de la Federación Balear de Rugby va comunicar a la Direcció General d'Esports les dimissions de la senyora Carina Beatriz Pucciarelli com a tresorera de la Junta Directiva i del senyor Pablo Martín Uranga com a vocal, així com la designació del senyor Pablo Martín Uranga com a nou tresorer. D'altra banda, es comunica que la vocalia vacant no es cobrirà.

L'Assemblea General de la Federación Balear de Rugby va adoptar a la sessió extraordinària de 10 de desembre de 2020, entre d'altres acords i per tal de dur a terme el procés electoral corresponent al període 2020-2024, que la Junta Directiva seria nomenada pel president. Aquest acord va esser ratificat mitjançant Resolució del director general d'Esports de 25 de març de 2021.

Per tant, novament es fa pública la composició de la Junta Directiva de la Federación Balear de Rugby, que és la següent:

Carlos Javier Castellanos García, president

Raúl Fernando Montes Domínguez, vicepresident

Alejandro Villarrubia Jiménez, secretari

Pablo Martín Uranga tresorer

Pablo Guillermo Mateu Zelarayan, vocal

Francisco Javier Gómez Colías, vocal

Germán Agustín Bustos, vocal

Alfonso Alejandro Trías Uriarte, vocal

Antonio Marí Torres, vocal

Ignacio Granell García, vocal

Jorge García Criado, vocal

Ricardo Jesús Hernández del Moral, vocal

Esteban Alejandro Giménez Sicilia, vocal

 

En la data de la signatura electrònica (4 de març de 2024)

El director general d'Esports Joan Antoni Ramonell Miralles