Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

AJUNTAMENT DE LLUCMAJOR

Núm. 135325
Delegació a l'EBAP ​del procés unificat de selecció per cubrir les vacants de la categoria de policia local

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

La Junta de Govern Local, en sessió extraordinària i urgent celebrada el dia 4 de març, acordà:

PRIMER.- Participar en el procés unificat de selecció per cobrir les vacants de la categoria de policia local i, en conseqüència, delegar a la consellera de Presidència i Administracions Públiques, mitjançant l'Escola Balear d'Administració Pública, la aprovació de la convocatòria i la gestió del procés selectiu per cobrir com a funcionari\a de carrera nou (9) places corresponents a l'escala d'administració especial, subescala serveis especials, del grup C, subgrup C1 de la categoria policia local vacants a la plantilla.

SEGON.- Acordar que la delegació esmentada a la part dispositiva primera d'aquest Acord es realitzi en els termes i condicions que hi figuren a l'Annex de la Resolució de la consellera de Presidència i Administracions Públiques. Concretament, es delega a la consellera de Presidència i Administracions Públiques, mitjançant l'Escola Balear d'Administració Pública les següents competències:

a) Aprovar les bases i la gestió del procés selectiu, que serà únic per a cada illa. La delegació inclou les competències per adoptar les resolucions necessàries per dur a terme la convocatòria i aprovar-ne les bases i el procés selectiu, sense que suposi l'alteració de la titularitat de la competència atribuïda a cada ajuntament.

b) Dur a terme tots els actes materials i jurídics que integren el procediment d'oposició segons les bases de la convocatòria i les normes sobre policies locals i funció pública aplicables. Aquests actes són, com a mínim, els següents:

- Recepcionar i gestionar les sol·licituds de participació i la documentació acreditativa del compliment dels requisits exigits en la convocatòria, així com el cobrament de les taxes que es preveuen en la Llei 11/1998, de 14 de desembre, sobre el règim específic de taxes de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

- Elaborar les resolucions de les llistes, tant les provisionals com les definitives, de les persones admeses i excloses en els procediments.

- Gestionar l'operatiu necessari per al desenvolupament material dels exercicis.

- Notificar i publicar els actes administratius i les resolucions relacionats amb el procés selectiu.

- Determinar la composició del tribunal qualificador, nomenar-ne els membres i resoldre les possibles recusacions.

- Proposar l'adjudicació de destinacions dels aspirants que superin l'oposició perquè l'ajuntament corresponent els nomeni personal funcionari en pràctiques.

- La resta d'actuacions que siguin necessàries per al funcionament normal del procés selectiu, incloses les resolucions de reclamacions i els recursos potestatius de reposició que, si s'escau, es presentin i que derivin de la fase d'oposició del procés selectiu, amb la col·laboració jurídica de l'Institut de Seguretat Pública de les Illes Balears.

c) La delegació no inclou les reclamacions i els recursos potestatius de reposició que es presentin amb relació a la fase de pràctiques que s'haurà de desenvolupar a l' Ajuntament de Llucmajor.

TERCER.- Donar trasllat d'aquest Acord a la Conselleria de Presidència, Funció Pública i Igualtat i a l'Escola Balear d'Administració Pública.

QUART.- Publicar un Edicte amb el contingut d'aquest Acord en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

 

Llucmajor, 4 de març de 2024

La batlessa Maria Francisca Lascolas Rosselló