Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

AJUNTAMENT DE FELANITX

Núm. 135267
Aprovació de la modificació del Pla Estratègic de Subvencions 2024 de l'Ajuntament de Felanitx

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

La Junta de Govern Local d'aquest Ajuntament, en sessió ordinària de dia 27 de febrer de 2024, acordà modificar  el Pla Estratègic de Subvencions per a l'exercici 2024  afegint un nou objectiu estratègic amb una  línia de subvencions destinada a persones físiques o jurídiques afectades per la borrasca Juliette esdevinguda els dies 26,27 i 28 de febrer del 2023.

Objectiu estratègic. 9 DANYS OCASIONATS PER LA BORRASCA JULIETTE

PARTIDA

PRESSUPOSTARIA

ÀREA

GESTORA

SECTORS BENEFICIARIS

OBJECTE

IMPORT €

FONT FINANÇAMENT

MODALITAT

9200.480000

HISENDA

Particulars, persones físiques o jurídiques que resideixin o que siguin titulars de béns, finques, edificis, elements etnològics o qualsevol altres infraestructures situats dins del terme municipal i que hagin sofert danys produïts per la Borrasca Juliette durant els dies 26 a 28 de febrer de 2023.

- Actuacions de neteja d'arbrat en finques de titularitat particular. S'inclou poda, tala y replantació, sempre que sigui possible de la mateixa espècie. - Actuacions de reparació i reconstrucció en edificis, como per exemple teulades, porxades, parets, tancaments, portes i finestres. - Actuacions de caràcter etnològic: elements construïts amb materials i tècniques tradicionals, principalment, els vinculats a la captació, conducció, aprofitament, i emmagatzemament de l'aigua, i altres elements

192.307,69

Transferència del Consell de Mallorca

Concurrència no competitiva

 

Felanitx, document signat electrònicament (4 de març de 2024

La batlessa Catalina Soler Torres)