Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

AJUNTAMENT DE POLLENÇA

Núm. 135144
Acord del Ple de 29 de febrer de 2024 pel qual s’aprova la delegació de la gestió del procés selectiu de la categoria de policia del cos de la policia local en favor de la consellera competent en matèria de coordinació de policies locals, mitjançant l’Escola Balear d’Administració Pública

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

 El Ple, en sessió celebrada el 29 de febrer de 2024, ha adoptat l'Acord que es transcriu a continuació:

«Primer. Delegar la competència relativa a la gestió del procés selectiu de la categoria de policia del cos de la policia local de l'Ajuntament de Pollença en favor de la consellera competent en matèria de coordinació de policies locals, mitjançant l'Escola Balear d'Administració Pública, d'acord amb els termes que estableix l'Annex 1 de la Resolució de la consellera de Presidència i Administracions Públiques de 9 de febrer de 2024 (BOIB núm. 21, de 13 febrer de 2024), modificat per Resolució de la consellera de 14 de febrer de 2024 (BOIB núm. 23, de 17 de febrer de 2024).

Segon. Comunicar que, d'acord amb la Resolució del batle núm. 1321 de 22 de desembre de 2023 per la qual s'aprova l'oferta d'ocupació pública corresponent a l'any 2023 (BOIB núm. 175, de 17 de febrer de 2024), el nombre de vacants que aquest Ajuntament ha de cobrir és el següent:

Personal funcionari:

Escala d'Administració Especial. Subescala de Serveis Especials. Cos de Policia Local

 Grup

 Subgrup

 CD

 Denominació

 Núm. Vacants

 Sistema d'accés

 C

 C1

 17

 Policia Local

 2

 Torn lliure

Tercer. Sol·licitar la participació de l'Ajuntament de Pollença al procés unificat per cobrir les places de la categoria de policia local, d'acord amb el model que estableix l'Annex 2 de la Resolució de la consellera de Presidència i Administracions Públiques de 9 de febrer de 2024 (BOIB núm. 21, de 13 febrer de 2024).

Quart. Donar trasllat del present Acord al departament de Personal; a la Policia Local i a la junta de personal funcionari, als efectes pertinents.

Cinquè. Publicar aquest Acord en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.»

Interposició de recursos

Contra el present Acord, que posa fi a la via administrativa, es pot interposar alternativament recurs de reposició potestatiu davant el Ple d'aquest Ajuntament, en el termini d'un mes a comptar des de l'endemà al de la publicació del present anunci, de conformitat amb els articles 123 i 124 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques; o bé interposar directament recurs contenciós-administratiu, davant el Jutjat del Contenciós-Administratiu de Palma, en el termini de dos mesos, a comptar des de l'endemà al de la publicació del present anunci, de conformitat amb l'article 46 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, de la jurisdicció contenciós-administrativa. Si s'optés per interposar el recurs de reposició potestatiu, no es podrà interposar recurs contenciós-administratiu fins que aquell sigui resolt expressament o s'hagi produït la seva desestimació per silenci. Tot això sense perjudici de què es pugui interposar qualsevol altre recurs que es consideri procedent.

 

Pollença, en data de signatura electrònica (4 de març de 2024)

El batle Martí March Cerdà