Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

CONSELL INSULAR DE MENORCA

Núm. 134675
Acord del Ple del Consell Insular de Menorca de 19 de febrer de 2024, relatiu a l’establiment d’un conveni amb el Bisbat de Menorca als efectes de la modificació puntual del pla especial de protecció de l’àrea natural d’especial interès núm. 18 «El Toro» de Menorca i de l’ARIP adjacent (exp. PEM-2022-000001)

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

El Ple del Consell Insular de Menorca en sessió de caràcter ordinari de 19 de febrer de 2024 va adoptar els acords següents:

Primer. Aprovar inicialment la proposta de conveni amb el Bisbat de Menorca als efectes d'elaborar la documentació tècnica necessària per a la modificació puntual del Pla Especial de Protecció l'àrea natural d'especial interès núm. 18 “El Toro” de Menorca i de l'ARIP adjacent.

Segon. Sotmetre el conveni a informació pública pel termini d'un mes, mitjançant publicació en el Butlletí Oficial de les Illes Balears, en la pàgina web i en el tauler d'edictes electrònic i material del Consell Insular.

Tercer. Si durant el termini d'exposició pública no s'hi presenten al·legacions es considerarà aprovat definitivament; si n'hi ha, seran resoltes pel Ple del Consell Insular.

Quart. Notificar aquests acords a l'Ajuntament des Mercadal i al Bisbat de Menorca.

 

Maó, 4 de març de 2024

Per delegació del president, La secretària Rosa Salord Olèo (DP 129/2023, de 27 de juliol) (Boib núm. 106, de 29 de juliol de 2023)