Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

AJUNTAMENT DE CAMPANET

Núm. 130476
Correcció edicte Número de registre 1905 - Pàgines 9719-9720

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

MODEL D'INSTÀNCIA. Procés selectiu per cobrir una plaça d'auxiliar  administratiu/a mitjançant concurs com a personal funcionari interí de l'Ajuntament de Campanet i creació d'una borsa

Allà on diu:

“Primer. Que he tingut coneixement de la convocatòria de procediment selectiu per a la creació d'una borsa de personal funcionari interí secretari interventor de l'Ajuntament de Campanet, les bases de la qual van ser publicades en el BOIB núm. ______ de data ________________.”

Ha de dir:

“Primer. Que he tingut coneixement de la convocatòria de procediment selectiu per a cobrir una plaça d'auxiliar  administratiu/a mitjançant concurs com a personal funcionari interí de l'Ajuntament de Campanet i creació d'una borsa, les bases de la qual van ser publicades en el BOIB núm. ______ de data ________________.”

Allà on diu:

“Ser admesa/ès a la convocatòria del procediment selectiu per a la creació d'una borsa de treball per al nomenament de personal funcionari interí de secretari interventor de l'Ajuntament de Campanet”

Ha de dir:

“Ser admesa/ès a la convocatòria del procediment selectiu per a cobrir una plaça d'auxiliar  administratiu/a mitjançant concurs com a personal funcionari interí de l'Ajuntament de Campanet i creació d'una borsa.”

 

Document signat electrònicament (29 de febrer de 2024)

La secretària accidental Maria Pons Bennasar