Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

CONSELL INSULAR DE MENORCA

Núm. 128962
Decret de la presidència del Consell Insular de Menorca núm. 26/2024 de 23 de febrer, relatiu a l’aprovació de la dedicació parcial de la consellera del grup VOX (exp. 03146-2024-000001)

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

El Ple del Consell Insular en sessió extraordinària de 31 de juliol de 2023, aprovà l'establiment del règim de dedicació, les retribucions I les indemnitzacions dels membres de la corporació I els òrgans directius. (BOIB núm. 109 de 5.8.2023).

En particular, a l'esmentat acord es va aprovar la retribució corresponent a la dedicació exclusiva del president, dels vicepresidents i dels consellers executius; i la dedicació parcial, a mitjà jornada de quatre consellers del Grup Socialista i dels dos consellers del Grup Més per Menorca, per a l'exercici dels càrrecs i les responsabilitats que els són inherents, amb una retribució anual bruta de 31.036,50€. Especificant-se que, la dedicació parcial dels consellers esmentats es comptaria prenent com a referència la jornada ordinària del personal del Consell Insular de Menorca.

Per Decret de presidència núm. 225/2023 de 14 de novembre, es va cessar la senyora María Teresa de Medrano de Olives, com a consellera executiva cap del departament d'Habitatge, Agenda Urbana, Innovació i Ocupació (BOIB núm. 156 de 16.11.2023), motiu pel qual, en la data d''efectivitat de l'esmentat decret, aquesta consellera va deixar de percebre les retribucions corresponents al càrrec de consellera executiva en règim de dedicació exclusiva.

En data 7 de gener de 2024 la consellera María Teresa de Medrano de Olives, va demanar l'exercici del seu càrrec com a consellera electa del grup VOX, en règim de dedicació exclusiva, en base a l'article 109 lletra i) del Reglament orgànic del Consell Insular.

Atès l'acord de ple del Consell Insular de Menorca de data 19 de febrer de 2024 pel qual es modifica el règim de dedicació, les retribucions I les indemnitzacions dels membres de la corporació I els òrgans directius, aprovat el 31 de juliol de 2023, en el qual s'amplia la dedicació parcial a mitja jornada dels consellers electes que no tenguin la condició de consellers executius, per a l'exercici dels càrrecs i les responsabilitats que els són inherents.

Per tot l'anterior

RESOLC

Primer.- Establir la dedicació parcial de la consellera María Teresa de Medrano de Olives, del Grup VOX, amb efectes d'1 de gener de 2024, amb una retribució anual bruta de 31.036,50€.

Segon.- En cas que, durant el mes de gener hagi percebut indemnitzacions per assistències a les reunions dels òrgans col·legiats, l'import efectivament cobrat per aquest concepte es descomptarà de les retribucions que li corresponguin per la dedicació parcial.

Tercer.- Disposar la publicació de la present resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears, en el portal web del Consell Insular i en el Portal de Transparència.

 

Maó, 28 de febrer de 2024

Per delegació del president La secretària Rosa Salord Olèo (DP 129/2023, de 27 de julio) (Boib núm. 106, de 29 de julio de 2023)